Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Јао био си на концерту! Како је било? Нови гитариста?

Било је лудо и незаборавно, био сам гори од тинејџера, срео сам милион људи које нисам видео дуго, сви су још у истом фазону...

Треба човеку вентил ове врсте,да се мало издува...

п.с. Јел Гоцо, из које приче ти знаш Пецу, он је баш прва генерација бгд металаца?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Хахаха, то је и иначе одлика металаца, не мењају се...мене мрзи више да идем по концертима, можда једино још ако дође Ван Моррисон.

Па Пецу знам из клуба ЕФ, где смо се окупљали, видиш да сам стара к'о Врој Један! Ја сам се после затварања ЕФ-а одлучила дефинитивно за блуз, и тако.

Био Пеца на церт-у, елда?

Подели на овим сајтовима

Хахаха, то је и иначе одлика металаца, не мењају се...мене мрзи више да идем по концертима, можда једино још ако дође Ван Моррисон.

Па Пецу знам из клуба ЕФ, где смо се окупљали, видиш да сам стара к'о Врој Један! Ја сам се после затварања ЕФ-а одлучила дефинитивно за блуз, и тако.

Био Пеца на церт-у, елда?

Goci i ti si metalka ( rokerka :) ) ma vidim ja da s tobom imam poseban konekšn :D

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Старац Пајсије Светогорац

Подели на овим сајтовима

Било некад ћеро, сад сам буцкаста средовечна тета...

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha Јао Гоцо 0110_hahaha

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Sad si baš prešišala :D :D :D Jao sta rečeeee :D

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Старац Пајсије Светогорац

Подели на овим сајтовима

али јесте, да видите крштеницу, има ихај годиница. Да ми бата поправи комп па ћу да ставим неку матору слику, да да...смајли

Подели на овим сајтовима

Са другарима, скоро на Светој Гори (ја нисам овај надмени тип на столици у средини :)) ...

942222_10201027614882063_449850701_n.jpg

Подели на овим сајтовима

Oko 2 meseca zgubova, malo sam korigovao ishranu i trenira se tri dana u nedelji (: 

1044672_528942433838740_1984450602_n.jpg

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

DSCN4269_zps714c4481.jpg

Јуче на Ади, свирају Жандармеус...  iron1ljuba

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...