Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 часа, grigorije22 рече

Arsenala

Videla sam te na Arsenalu, al mi bilo glupo da ti objašnjavam ko sam :smeh1:...da ne misliš da sam neka opičena.

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Natasa. рече

Videla sam te na Arsenalu, al mi bilo glupo da ti objašnjavam ko sam :smeh1:...da ne misliš da sam neka opičena.

Mogla si samo da kažeš ja sam Nataša biolog, Beograđanka a sada Kragujevčanka. Pravoslavlje Dijalog Ljubavi 2010 i Pouke. org godinu dana posle. Mislim ništa komplikovano skapirao bih odma. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, grigorije22 рече

Pravoslavlje Dijalog Ljubavi 2010

Jao čoveče šta bi sa tim likom/likovima...profilom...štagod da je u pitanju? :smeh1:

Ništa, samo da nađem dadilju i odobre Arsenal sledeće godine, pa da popijemo po jednu.

Подели на овим сајтовима

1531048720_Keep_colm__Stay_home.thumb.jpg.b216a0cd2ef5eddbdb4a56168d7a5652.jpg

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, grigorije22 рече

@Драшко 

A zašto si ti uvek tako začuđen?ne_shvata

Zezam se  ;)

Sve je u redu Ne brini

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Evo jedna kad sam bio mlad i lijep.

58468600_618558785292519_4059079965035067791_n.jpg

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...