Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Wd5KhpT.jpg

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Са госн Црњанским, цевчимо пивце. :D:D:D

IMG_20190712_184550.jpg

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Sremski Karlovci, vidikovac :sunce:

DSCN7528.JPG

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

@Milena B. Морам сместа да се поврнем са једну љуту !

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече

@Milena B. Морам сместа да се поврнем са једну љуту !

Da nije malko kasno za ljutu :D

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Milena B. рече

Da nije malko kasno za ljutu :D

Никад Миленка, кад си ти у питању. Негоне могу сад поезију, ударило ме у главу. Занесен сам. :D:D

Подели на овим сајтовима

Нда, да и ја сам па лош фрајер !? Нда ! 

IMG_20190729_023835.jpg

Подели на овим сајтовима

DSCN7543.JPG

Подели на овим сајтовима

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 30.7.2019. at 17:12, Flojd рече

Неколико дана раније видесмо се @Gogić и ја. На истом месту, у твом @Милан Ракић ;) Паризу. Овај дан @crisbo88 и @Flojd извињавам се што нисам могао да дођем. Радио сам. Гогић ми је послала позив, поруку. На послу ретко идем на форум па сам је увече тек отворио. Боже здравља видимо се! П.с. Само не верујем да бих био ''јавна'' личност на фотки :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...