Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 часа, Nikola Stojanovic рече

ХахаххјахХ, какво питање. Не комшијино је а батица, вориор га чува, јер нема кое да ради. Досадно му . :D:D <3

Postoji mogucnost I da je npr. sestrino dete ili tako nesto. Zato sam na kraju ipak pitao.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 6 часа, Nikola Stojanovic рече

@Anika A ja, imam tebe , a ko da te nemam ! :D:D Pruge bre lepojko, de ih nadje? :D:D:D

Pa pustili me malo na slobodu... :D  Tu je nakit koji se ne vidi da razbije monotoniju. :) 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

[mention=21419]Miloš Tasić[/mention], brate, bolje ove fotografije postavi na onu temu gde ljudi postavljaju slike koje su sami fotografisali. Ova tema mu je vise za fotografije na kojima se nalaze clanovi foruma. [emoji4]
Auu jes zapravo promašio sam grupu a tako je kad ne staviš naočare [emoji39][emoji39][emoji39]

Послато са DUB-LX1 користећи Pouke.org мобилну апликацију

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

@Smaragdni kamičak Tu sam ispred krkao bureci dobri, na obliznjim kuplicama, sabajle. Moram da priznam, Nislije imate bolje pekare od nasih. :D:D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Nisi odoleo? :) A privatnost, a kradja podataka? :D 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Pre jedno 5,6....možda i malo više godina

nemam krpu na glavi....to je kapa

A sad...prop'o kako izgledam :D

FB_IMG_1563667747496.jpg

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Broken рече

FaceApp_1563648445545.jpg

"Dobro jutro deco...evo sa'će čika Bro da vam donese one parfeme šverc iz Italije....ne ne....odavno ne Radim u školi...izbac...ma dao sam otkaz, bolje mi ide ovo nego ono...evo ovde kesa...uh kako lepo miriše..mmm...evo duso ovo je tvoje...25€ smo rekli...da, pozdravi mamu "

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Драшко рече

Pre jedno 5,6....možda i malo više godina

nemam krpu na glavi....to je kapa

A sad...prop'o kako izgledam :D

FB_IMG_1563667747496.jpg

Ovo je osamdeset I neka kad ste svercovali vegetu u Rumuniju. To je I moja pokojna baba radila. Opashe se kesama vvegete oko struka, kao samoubice dinamitom, I tako prelazi granicu. Mnogo je rizikovala tih dana...zivela je baba na ivici. Mogla je da "padne" zbog tog prokletog praha I da trune u rumunskom zatvoru u Zombolju.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...