Flojd Написано Децембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2018 пре 8 часа, Adelaida рече Cek bre, pa nije valjda da ti imas 22godine? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2018 пре 56 минута, Liga Džentlmena рече Cek bre, pa nije valjda da ti imas 22godine? Nije. Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2018 пре 1 минут, Adelaida рече Nije. 23? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 Qalhat, Liban Хришћанска села у Либану већ од почетка поста полако пприпремају такве декорације. Vladan :::., Ariadna, шпиља and 13 осталих је реаговао/ла на ово 8 7 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 Nas klub je juce organizovao humanitarnu akciju kako bi koliko toliko pomogli decaku koga je majka ostavila a otac, pre par dana poginuo u saobracajnoj nesreci. Decak je ostao da zivi sa babom i dedom i neisplacenim dugovima. Da nas je vreme posluzilo mozda bi sakupili i vise novca, a novac koji smo sakupili ce koliko toliko pomoci decakovoj porodici. АлександраВ, Milica Bajic, Natasa. and 16 осталих је реаговао/ла на ово 12 7 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 Да ме не заборавите... Младунац и ја. ❤️ Биљана, два, Juanito, Milica Bajic and 12 осталих је реаговао/ла на ово 8 6 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 AnaLaz, Flojd, Биљана, два and 12 осталих је реаговао/ла на ово 6 9 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 10 минута, Smaragdni kamičak рече Наша лепа Анчица. obi-wan, Лидија Миленковић, Smaragdni kamičak and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 1 минут, AnaLaz рече Наша лепа Анчица. AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 32 минута, AnaLaz рече Наша лепа Анчица. i polegla grančica - pod pritiskom prsta i teretom snega, a kao da se nije ni savila. Da je vegetin dah sa suprotne strane savili bi se i onoliki uvojci. ronin је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 3 часа, Smaragdni kamičak рече Koja je crkva u pitanju? Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Koja je crkva u pitanju? https://www.eparhijaniska.rs/manastiri/manastir-lipovac ronin, Flojd and Биљана, два је реаговао/ла на ово 1 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 6 минута, Smaragdni kamičak рече https://www.eparhijaniska.rs/manastiri/manastir-lipovac Hvala. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 16, 2018 Гости Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 Forsiranje dubine i izdrljivosti sa 140kg. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Горан Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 Поуке.орг инфо, AnaLaz, Лидија Миленковић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 1 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука