Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 11 минута, Juanito рече

А они дошавши рекоше му: Учитељу, знамо да си истинит, и не обазиреш се ни на кога; јер не гледаш ко је ко, него заиста путу Божијему учиш. Реци нам, дакле, треба ли ћесару давати порез или не? Да дамо или да не дамо?

Никако! Taxation is theft!

Рече му Исус: ако хоћеш савршен да будеш, иди и продај све што имаш, па онда уложи те паре у неки бизнис. За коју годину ће се твоје богатство удвостручити, па онда опет уложиш у нешто и тако обрћеш.

12:smeha:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Da, umalo da zaboravim nesto vazno: autor ove slike sa topcetom je nasa @Danijela Milunka, mozete da je vidite sa druge strane slike, ko ima kvantni monitor...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ajde i ja da krenem sa nostalgičnim slikama iz klinačkih, rokerskijih dana...

Muž i ja, pre 15-18 godina :)

R001-033.jpg

424002_10151353764014334_1050718183_n.jpg

430124_10151353765969334_1778898349_n.jpg

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Leder pents... `el su to one sto kostaju kao polovni auto, ili neka domaca varijanta? :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Leder pents... `el su to one sto kostaju kao polovni auto, ili neka domaca varijanta? :smeh1:

Šta misliš? :D

• Хахаха 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Šta misliš? :D

Hint: No animals were harmed in the making of these pants ;)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Paradoksologija рече

Hint: No animals were harmed in the making of these pants ;)

Ma znam, nego me pocetilo na scenu iz "The Last Boyscout", kad Vilis pita crnca "kozne, a?... pitam se kol`ko kostaju...", a crnja kaze "$650"..., a Vilis na to odgovara "650??!... `el imaju televizor unutra ili sta?..." :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Ma znam, nego me pocetilo na scenu iz "The Last Boyscout", kad Vilis pita crnca "kozne, a?... pitam se kol`ko kostaju...", a crnja kaze "$650"..., a Vilis na to odgovara "650??!... `el imaju televizor unutra ili sta?..." :smeh1:

To mi je jedan od dražih filmova, sto puta ako ga nisam gledala... :)

• Радостан 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, obi-wan рече

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

.

lm.jpg

lm1.jpg

lm2.jpg

lm3.jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, obi-wan рече

Dobro... evo jedna kacsam jos u skolama radio, od pre neku godinu... ovde sa djacima na slikanju, naravno - morao sam da o`secem taj deo...

...

Scan1.jpg.c22f4078873b24bbb00d71f7058d7fb2.jpg

Ja te prvi put vidim. :)

Mislim da sad konacno znam kako izgledaju svi VIP forumasi. :D

Подели на овим сајтовима

Eво једне од пре 30 године. Кацсам пев`о у сарајевском СПД "Слога". Ово је пред наступом у Вијећници.

27031_1116478809366_8219027_n.jpg

А девојка изнад мене је из ове приче:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...