Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 минута, Biky83 рече

Pre ste postavljali svoje slike, ali to je vec zaboravljena tema. Zelim da svako od vas postavi neku svoju sliku.

Тема није заборављена те стога није потребно отварати нову. Твоја је прикачена овде

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Biky83 рече

Zar nije obrisana?

Зашто би била обрисана!? Управо диванимо на њој

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Biky83 рече

Ja sam molila da se obrise. Nemam potrebu da me bilo ko vidi. Ne volim to. Dobila sam informaciju da je uklonjena, a i sta ce kome moja slika .....

Твоја слика је склоњена. Али не може због једне твоје слике бити склоњено око 7000 постова. Ваљда то ниси очекивала.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Милан Ракић рече

Твоја слика је склоњена. Али не може због једне твоје слике бити склоњено око 7000 постова. Ваљда то ниси очекивала.

Пардон 8800

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Biky83 рече

Pre ste postavljali svoje slike, ali to je vec zaboravljena tema. Zelim da svako od vas postavi neku svoju sliku.

пре 2 минута, Biky83 рече

Ja sam molila da se obrise. Nemam potrebu da me bilo ko vidi. Ne volim to. Dobila sam informaciju da je uklonjena, a i sta ce kome moja slika .....

ne_shvata

Želiš da svako postavi sliku, ali očekuješ da cela tema bude izbrisana da neko ne bi video tvoju? 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Biky83 рече

И немаш потребу да те ико гледа, а покрећеш тему (мислећи да је ова због твоје једне или две слике које су иначе на твој захтев склоњене), да видиш слике других

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Biky83 рече

Vise volim da me sagovornik slusa, a ne da me gleda. Tako i u privatnom zivotu.

Al' zato ti volis da gledas. Sagovornika. :coolio:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...