Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 19 часа, Ayla рече

Prošla sam pored vas...ali biciklom :)))

Јефтиније ти таксијем. :D За 1,5 евро возили смо се по целом граду.

Догодине, спреми патике па се видимо на трци! :mahmah:

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, PredragVId рече

Јефтиније ти таксијем. :D За 1,5 евро возили смо се по целом граду.

Догодине, спреми патике па се видимо на трци! :mahmah:

Toga dana se nisam mogla voziti ničim sem biciklom...blokiran je bio grad. :(
Patike imam, ali plešem i vozim biciklo...dosta meni od mene. :)))
Žao mi je što se niste javili, ali sledeći put i ti i tvoja nevjesta moji gosti. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ayla рече

Toga dana se nisam mogla voziti ničim sem biciklom...blokiran je bio grad. :(
Patike imam, ali plešem i vozim biciklo...dosta meni od mene. :)))
Žao mi je što se niste javili, ali sledeći put i ti i tvoja nevjesta moji gosti. 

Било нас је 35!! Хтео ја да свратим до таште али ипак :0222_shocked:, а баш сам их се ужелео:sunce: . Ако нас организатори пусте и ако Бог да да дођем догодине свратићемо ти на каву :))). Спреми лонац!! :mahmah:

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, PredragVId рече

Хтео ја да свратим до таште али ипак :0222_shocked:, а баш сам их се ужелео:sunce:

Wow, ti si dobar čovek :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, PredragVId рече

23031525_10215274895012417_2643666256684640607_n.jpg.8307781e7236de76901b6d40c1280c61.jpg

Новосадски маратон прошле недеље

свака част...у првим редовима са омладином...:dobro:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ayla рече

Придружујем се Ајлином домаћинствовању.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, JESSY рече

23031525_10215274895012417_2643666256684640607_n.jpg.8307781e7236de76901b6d40c1280c61.jpg

Новосадски маратон прошле недеље

пре 17 часа, JESSY рече

свака част...у првим редовима са омладином...:dobro:

Ова девојка у белој мајици је Нина, наш најспорији пејсер (пејс-мејкер трке) на 60 минута. А около су они тркачи који трче на том пејсу. То значи, да је наше циљано време 60 минута за долазак у циљ а пошто је трка дуга 10 км очекује се да је пређемо за 1 сат. Пракса је показала да су скоро сви светски рекорди оборени са скоро идеално равномерним темпом током целе трке зато се у пракси скоро увек примењује овај систем. Приметићете  да Нина у руци држи мобилни телефон - са апликацијом за праћење задатог темпа трке од 6:00 мин/км.. Дакле, само треба пратити свог пејсера који прати тај задати темпо и нема грешке. Такође, види се на слици да и овај момак 3201 у руци држи сличну овакву направу за праћење пејса.

Пошто смо ми рекреативци ово је један од најслабијих темпа који скоро сви могу да прате који је свега нешто мало бржи од брзог ходања. На нашим тренинзима а и на тркама на којима учествујемо буду пејсери са темпом (односно пејсом) од 6:00, 5:30, 5:00, 4:30 и 4:00 мин/км. тако да можете да изаберете који ћете темпо  са пејсером да пратите. Препоручљиво је на тренинзима трчатити са до 70 посто своје пуне брзине да не би дошло до пуцања односно до неке врсте тркачке прелести. 90% рекреативаца се скоро увек на то упецају - дакле падају од премора.

...

Ако вас занима трчање реците или лајкујте овај пост па би могли да отворимо једну нову или пар тема на ту тему.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Данче* рече

22885920_1355046467956196_6076152378249332622_n.thumb.jpg.458c20fa4f9989628f87e66dfe2c2241.jpg

Slika govori više od hiljadu reči. :smizla10:

O cure! :aplauz:

Подели на овим сајтовима

Ако сам добро сконтао форум има могућност да линкује слике са фејса. Зашто се онда толико много њих не може видети? Мислим, остану само они бројеви у називу јпг-а... ne_shvata

εργασία (грч. ергасија) - рад, занимање, посао. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, εργασία рече

Ако сам добро сконтао форум има могућност да линкује слике са фејса. Зашто се онда толико много њих не може видети? Мислим, остану само они бројеви у називу јпг-а... ne_shvata

Зато што су ти неки ФБ профили "закључани", те ако је слика директно подељена као објава са тог неког профила, а овај-профил "закључан", те слике онда нису јавне и могу их видети само "ФБ пријатељи", отуда "само они бројеви у називу јпг-а..."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...