Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

31 minutes ago, Биљана рече

Ја постављала, али ево, сестро, евоооооо :D

13418982_10209588046399400_3431672339038

А каква лепота...какво држање...:)))

(Знам да јеси,скоро целе породице,ал малко се шалим...а за оне који нису никаднсенне шалим ;) )

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

media

Да форумаши не би били ускраћени за једну немјерљиву љепоту, постављам сопствену слику и овдје, да не буде послије приче - Караконџула се никад не указује међ' форумашима!
Не знам на коју фору ми је слика испала замагљена (тремор руку, гарант). 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

14 minutes ago, Караконџула рече

Караконџула се никад не указује међ' форумашима!

О поето ди нађе овај израз  указује...подсети ме на указивање Госпе из Међугорја ....:D 

Само се ти нама чешће указуј и на овој и на песничкој теми ....:)

Е Караконџуло баш си фин, а толико финих цураааа на форуму,  чека да им се неко укаже. Две фине знам, једној је име на А а другој на Џ, чик погоди ко су...:D  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

15 minutes ago, Рапсоди рече

указује

Зато што је у питању Караконџула као својеврсна имагинарна појава, приказа, која се приказује, указује! 

18 minutes ago, Рапсоди рече

Е Караконџуло баш си фин

Демоним за Финце је Фин, а пошто сам ја из Босне, онда сам, по логици ствари - Бос, а код нас се каже "Ил' си бос ил' си хаџија" (мада ја преферирам израз "Ил' си boss ил' си хаџија"). :)))

А финих цура пун форум... Само не бих се прихватио погађања, то је увијек тако тешко, тешко, тешко. А може и да с' омаши! 

Хвала ти, Рапсоди, шалимо се мало! :sunce:

Подели на овим сајтовима

Ne znam sto sam ja mislila da si ti neko dete ono 15-18 god :smeh1:

Ne zameri  :)

Pozdravljam ukazivanje :)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Караконџула рече

Демоним за Финце је Фин

2 minutes ago, Караконџула рече

А финих цура пун форум

Оооо, по логици ствари, већина форумашица нам долази из  Финске, е баш фино.....:sunce::D

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, *Jелена* рече

Ne znam sto sam ja mislila da si ti neko dete ono 15-18 god :smeh1:

Ne zameri  :)

Pozdravljam ukazivanje :)

Хахаха! Не замјерам, то значи да се по писању "добро држим", а иначе се врло добро сјећам '98. када се комплет репрезентација Румуније, осим Стелее (који је ћелав), фарбала у плаво пред свјетско првенство у Француској. Шалим се, сјећам се и неких ранијих, мање симпатичних дешавања (писао сам већ о томе у некој теми овдје).

6 minutes ago, Рапсоди рече

већина форумашица нам долази из  Финске,

Ма да, то сам "покупио" од тебе. :D Мислио сам рећи да има симпатичних форумашица, да не издвајам сад своје фаворите. :skidamkapu: 

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Arsenija рече

A za sam kraj ... Mademoiselle    

Marija.JPG

:))

Арсо која си ти, ово мало јагње или предводник стада, оћу рећи пастирица .... :D

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Arsenija рече

Не може. Да би се испоштовала тема, мора да се види бар форумашки прст.

Подели на овим сајтовима

Драги ми и мили чланови, човечански вас умољавам да не копирате до изнемоглости фотографије, довољно је да цитирате оног коме се обраћате. загушује се тема. Хвала. :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

55 minutes ago, Рапсоди рече

:))

Арсо која си ти, ово мало јагње или предводник стада, оћу рећи пастирица .... :D

Cobanica .  :) 

:351780:

Подели на овим сајтовима

53 minutes ago, Џуманџи рече

Мислила сам да имаш око 4 банке, мали.

Занимљиво, мишљење о мојим годинама на основу мојих писанија варира од 18-40. Тако се и ја осјећам, неопредјељено, по питању узраста.
Мали, не смета ми, битно да нисам Синиша! :)))

57 minutes ago, Arsenija рече

Тачно, за сам крај... прешли смо игрицу, указала се и Мадмоазел са својом сликом (слика јесте њена, само што ње на истој нема), затварајмо тему!  

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...