Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

56 minutes ago, Снежана рече

Драги ми и мили чланови, човечански вас умољавам да не копирате до изнемоглости фотографије, довољно је да цитирате оног коме се обраћате. загушује се тема. Хвала. :)

na ovoj temi i nema slika, sve neka psikarala do pisakrala, a dje su te lijepe zene, ja nista ne vidim

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Оно кад се ја забринем за Арсенију. 

IMG_20160621_205512.jpg

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, kordun рече

na ovoj temi i nema slika, sve neka psikarala do pisakrala, a dje su te lijepe zene, ja nista ne vidim

sta je ovo,ko pusten s lanca trazi neke slike!Zlo!Mora da jadna bolja polovina malo samo skrenula pogled a on vec divlja,i to na pravoslavnom forumu!EJ!

More brisi tamo prasinu ispod miljea si propustio!

:D

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, *Jелена* рече

sta je ovo,ko pusten s lanca trazi neke slike!Zlo!Mora da jadna bolja polovina malo samo skrenula pogled a on vec divlja,i to na pravoslavnom forumu!EJ!

More brisi tamo prasinu ispod miljea si propustio!

:D

kakva bolaj polovina, komad mog rebra

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Караконџула рече

Тачно, за сам крај... прешли смо игрицу, указала се и Мадмоазел са својом сликом (слика јесте њена, само што ње на истој нема), затварајмо тему!  

Arsenija je zauvek otisla sa foruma u svoje stado , a njene poslednje reci su bile  -  I ti da se podšišaš ...  :smeh1:  

:351780:

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, *Jелена* рече

Nije komad nego celo rebro!A i to ako te ne izvadi , nema ti pomoci od onog ostatka nikakve! :dedica:

niakd nisi svoju sliku okacila na forum, anika je bar cipele okacila i dobila 40  amina , vise nego pop sava janjic kad je branio stapom hram od siptara 

Подели на овим сајтовима

17 minutes ago, БанеЛ рече

Оно кад се ја забринем за Арсенију.

I ja se brinem za nju ... Sela je na biciklu i otisla niz put ... Ide u Nis ... Ja joj kazem - Svrati Arso kod Baneta u Dresnicu , ima covek domacu ljutu ... A ona ce meni da ja ne znam geografiju ...  :)

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Arsenija рече

I ja se brinem za nju ... Sela je na biciklu i otisla niz put ... Ide u Nis ... Ja joj kazem - Svrati Arso kod Baneta u Dresnicu , ima covek domacu ljutu ... A ona ce meni da ja ne znam geografiju ...  :)

Ако је на путу за Ниш, ни моје село јој није толико далеко. Стиће ће. ;)

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, БанеЛ рече

Ако је на путу за Ниш, ни моје село јој није толико далеко. Стиће ће. ;)

Salim se malo ... Zapravo , zanimao me je put kojim je vojska isla u  Boj u Kosovo ... I zaprepastila sam se koliko ne znam geografiju ... :blush:

Подели на овим сајтовима

42 minutes ago, kordun рече

niakd nisi svoju sliku okacila na forum, anika je bar cipele okacila i dobila 40  amina , vise nego pop sava janjic kad je branio stapom hram od siptara 

:)))

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

22 minutes ago, Arsenija рече

Salim se malo ... Zapravo , zanimao me je put kojim je vojska isla u  Boj u Kosovo ... I zaprepastila sam se koliko ne znam geografiju ... :blush:

Организуј неку експедицију. :) Знаш ли сада где ћеш да прођеш?

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...