Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ma pusti... Ince admine ne moz da navatas po nekoliko dana a sad su uspeli da se skupe, zasedaju u dovoljnom broju, postignu kvorum i sloze se oko skidanja fotke.

Inace od postavljanja do skidanja fotke nije proslo ni sat vremena

Видиш ли ти како твоје голишаво тело нас час окупи! :D и сложи!

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Видиш ли ти како твоје голишаво тело нас час окупи! :D и сложи!

Imam ja takvih fotki pun kufer, planirao sam da svakog dana stavim po neku zbog promocije zdravog zivota i vezbanja. Al hbg, ima taj problem sto se lepota muskog tela koje redovno trenira i vodi zdrav zivot moze videti samo kad se skine majica a to po forumskim pravilima povlaci anatemu

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

1609928_742198735872861_2726158482585427

Jedna patriotska.  :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Imam ja takvih fotki pun kufer, planirao sam da svakog dana stavim po neku zbog promocije zdravog zivota i vezbanja. Al hbg, ima taj problem sto se lepota muskog tela koje redovno trenira i vodi zdrav zivot moze videti samo kad se skine majica a to po forumskim pravilima povlaci anatemu

И ја сам ономад окачио једну фотку без мајице и нису је обрисали. Само што ја не водим здрав живот и немам бицепсе, трицепсе и полицепсе, већ 'едонистички и то администрацији не смета. Бришу спортисте, остављају белосветске пијандуре, а сви као православни и фини...

Подели на овим сајтовима

Jedna patriotska.  :D

Не сме нико да ти приђе од овог пса! :)))

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Ajd sad svi...

Mislim, meni licno nije zasmetalo, ali ovaj forum posecuju monasi, monahinje, ljudi iz crkvenog zivota generalno... Ima razloga zasto nije bas u redu takve fotke postavljati. Zelim da svi razumete da u toj odluci nema niceg licnog, niti se radi se o nekoj sujeti ili teranju sile.

Ali Claude svakako si mi osvezio ideju za muski kutak. Tamo bi tvoja pomoc, zajedno za fotkama dobrodosla (kada je zdrav zivot u pitanju).

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Не сме нико да ти приђе од овог пса! :)))

Dobroćudan je iako možda tako ne deluje. :)))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Dobroćudan je iako možda tako ne deluje. :)))

Мислиш не уједа као газда што уме? :D

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

pa baš tako, nije ovo Burek forum, nemamo mi problem sa ljudskim telom, al imamo problem što ćemo da trpimo pritiske iz same Crkve zato što bi Klaud da se manekeniše.

Nije to stvar Klauda, već je star toga kad jedan skoči pod voz, ostali krenu za njim, daleko to ode.

Često smo žrtve toga što neko prenosi izvrnute informacije.

Kome je do razmenjivanja slika , ima načina da to radi a da nije javno

nemamo mi problem sa ljudskim telom, al imamo. Хришћанство надвладава Танатоса, али не и Ероса (еросе, еросе где ти је жалац), зато су слике лешева ОК, али не и мушкијех трбуха без сланине.

Ajd sad svi...

Mislim, meni licno nije zasmetalo, ali ovaj forum posecuju monasi, monahinje, ljudi iz crkvenog zivota generalno... Ima razloga zasto nije bas u redu takve fotke postavljati. Zelim da svi razumete da u toj odluci nema niceg licnog, niti se radi se o nekoj sujeti ili teranju sile.

Ali Claude svakako si mi osvezio ideju za muski kutak. Tamo bi tvoja pomoc, zajedno za fotkama dobrodosla (kada je zdrav zivot u pitanju).

А, ти монаси, а нарочито монахиње, а шта они шњурају по цивилним деловима форума, а? Шта очекују да виде? Мисим, ево ја сам видео Клаудове кожне хаљине утегнуте и не избивају ми из главе упркос вашој несебичној помоћи. Жив нисам какве ће се борбе ноћас водити у многим келијама! Мора да они иду у ненајављене инспекције да виде да није сишло Царство Небеско мимо капија манастирских. Била би грехота да они остану с ону страну зида и да не сазнају шта се овде догодило!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Како спамујете тему, све ћу поруке да вам побришем! Дајте слике да видим с ким имам посла овде! :)

Е, ја сам већ метао слике своје, али ме је dodaj.rs однео у анонимност...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Evo jedna sablaznjujuca i od mene, sa plaze :)

71jvba.jpg

И то пред ситне сате! Голе пете, харам велики.

molimoli

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...