Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Editovao sam poruku jel se vidi sad?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ja vidim...prizor kao sa razglednice, divni ste (vidjela sam odmah :aplauz:  )

Prenosim: ona je divna, posebna...on... pored nje, torta roza, vino, voće, kolači i ruže....doooooooobro :)

Vidi li još ko ili ja vidim što želim da vidim?  :.mislise.

Подели на овим сајтовима

Vidi li još ko ili ja vidim što želim da vidim? :.mislise.

Sede na ćebetu ,drže se za ruke,seku tortu i piju šamanjac. Oko njih su zgrade,i jedna zelena biljka koja je iznikla iz kamena,bosi su...nasmejani ,upravo venčani  14.02.2014.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Sede na ćebetu ,drže se za ruke,seku tortu i piju šamanjac. Oko njih su zgrade,i jedna zelena biljka koja je iznikla iz kamena,bosi su...nasmejani ,upravo venčani  14.02.2014.

...i sve na nekoj terasi...mansardi. Na njoj zanimljiv nakit...rekoh posebna je, pored nje rozi notes...ćebe, nisi rekla - animal print.

Tako romantično i nevjerovatno lijepo :)

(al mislim da sada svi vide...Milke Babović mogu da odmore )

Подели на овим сајтовима

...i sve na nekoj terasi...mansardi. Na njoj zanimljiv nakit...rekoh posebna je, pored nje rozi notes...ćebe, nisi rekla - animal print.

Tako romantično i nevjerovatno lijepo :)

(al mislim da sada svi vide...Milke Babović mogu da odmore )

To lokalne zene vole da se nadjidjaju. Pa tako od uveta, do nosa, vrata, podlaktice, i nanogice cak. Moja nosi na svim mjestima. nije imala na nosu dok ja nisam asistirao (kud ce mi dusa) :). Osim toga u ovom dijelu Azije, vole da izbjeljuju kozu jer su zrtve nekakve predrasude da bijelja koza doprinosi zeni da bude ljepsa. Srecom moja ne voli te pudere, ali sam joj rekao ako joj sta sine slucajno da se izbjeljuje da ne pomislja ni u malom mozgu :).

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Editovao sam poruku jel se vidi sad?

Јусто, какве су оно плаве лопте испред поморанџи са твоје леве стране, односно, јесу ли ово са младине десне стране крушке?

Подели на овим сајтовима

To lokalne zene vole da se nadjidjaju. Pa tako od uveta, do nosa, vrata, podlaktice, i nanogice cak. Moja nosi na svim mjestima. nije imala na nosu dok ja nisam asistirao (kud ce mi dusa) :). Osim toga u ovom dijelu Azije, vole da izbjeljuju kozu jer su zrtve nekakve predrasude da bijelja koza doprinosi zeni da bude ljepsa. Srecom moja ne voli te pudere, ali sam joj rekao ako joj sta sine slucajno da se izbjeljuje da ne pomislja ni u malom mozgu :).

Rekoh već da je posebna.

Čestitam...znaš izabrati. Čuvaj to biće :)

Подели на овим сајтовима

Јусто, какве су оно плаве лопте испред поморанџи са твоје леве стране, односно, јесу ли ово са младине десне стране крушке?

Loptice su sljive, a kruske su kokosov orah. :)

Kupio sljive da pravimo patku u sosu od sljiva, i nikako da uradimo pa onda ona rece hajde da stavimo malo voca da doprinese ugodjaju :)

Подели на овим сајтовима

Osim toga u ovom dijelu Azije, vole da izbjeljuju kozu jer su zrtve nekakve predrasude da bijelja koza doprinosi zeni da bude ljepsa. Srecom moja ne voli te pudere, ali sam joj rekao ako joj sta sine slucajno da se izbjeljuje da ne pomislja ni u malom mozgu .

Где су тамне, оће да се избељују, а где су бледе, иду у соларијум. Моја жена кука како јој је равна коса и често нешто уврће, па учврђћује којекаквим хемикалијама (за гикове: гради дисулфидне мостове између протеинских ланаца). Другарица црнкиња која нам је била за нову годину у гостима сат времена пеглала косу за журку у стану. Ова оће да се угоји, она оће да смрша, ова има велику задњицу, она оће већу. Жене...

Подели на овим сајтовима

Loptice su sljive, a kruske su kokosov orah. :)

Kupio sljive da pravimo patku u sosu od sljiva, i nikako da uradimo pa onda ona rece hajde da stavimo malo voca da doprinese ugodjaju :)

Каква би била ракија од њих? Мсм, имају ли пуно шећера?

гради дисулфидне мостове између протеинских ланаца

:aplauz:  :aplauz:  :aplauz:  

Подели на овим сајтовима

Где су тамне, оће да се избељују, а где су бледе, иду у соларијум. Моја жена кука како јој је равна коса и често нешто уврће, па учврђћује којекаквим хемикалијама (за гикове: гради дисулфидне мостове између протеинских ланаца). Другарица црнкиња која нам је била за нову годину у гостима сат времена пеглала косу за журку у стану. Ова оће да се угоји, она оће да смрша, ова има велику задњицу, она оће већу. Жене...

Hahah, pa da jedan zanimljiv fenomen. 

Е да, Џастине, Л. је рекла да она и Р. личе мало. :)

E bas bi vas volio zajedno upoznati, da se negdje u cetvero nadjemo. Bilo bi to cetiri coveka, tri kontinetna, i dva starogradska meraklije. U skorije nece biti, ali sljedece godine se nadam da cu je dovesti kuci, pa ce tad biti prilika. :)

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Каква би била ракија од њих? Мсм, имају ли пуно шећера?

:aplauz:  :aplauz:  :aplauz:  

Mislis od sljiva? Pa nemam pojma vjerovatno bi bila kao i nasa sljiva, s obirom da su uvozne sljive i ne razlikuje se puno od nasih, imamo i mi takve okrugle lopticaste. Odakle ih uvoze nemam pojma, jer su poskupe, kilo je 500 dinara. 

Ovdje je domace voce kokos, banane, mango, papaja, guava, lici i neki zeleni limun. Ovdje kilo banan dodje 20 dinara. Da nije muslimanska zemlja, znas da bi nabavio neki kotao i pekao rakiju od banana na vrhu zgrade :). Neki nas rodjo kod Doboja cini mi se pekao rakiju od banana i ljudi se odusevili trazili da kupe, ali prva tura nije bila za prodaju. Nazvali su rakiju majmunovaca :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...