Number15648 Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Срђан Ранђеловић, N.Petrovic, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=g5fbA3e4ZFE Биљана and N.Petrovic је реаговао/ла на ово 2 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=g5fbA3e4ZFE Предивно! Candy Butcher and N.Petrovic је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Биљана, Number15648, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Биљана, Срђан Ранђеловић, мирођија and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 bgpj, Number15648, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 http://youtu.be/OlzzgbgEhJQ мирођија, Silence , N.Petrovic and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 1, 2013 Пријави Подели Написано Април 1, 2013 bgpj, Олимп, Number15648 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=1BxMv4ZfPBQ bgpj, Биљана, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 bgpj, Silence , Душка and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Silence , Срђан Ранђеловић, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Срђан Ранђеловић, Silence and bgpj је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Срђан Ранђеловић, Silence and bgpj је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 bgpj, Биљана and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Silence је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука