Биљана Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Mihail Ipolit Ivanov "Blagoslovi duse moja Gospoda" Биљана, bgpj, Silence and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
**Sarah Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 au al' je ovo lepo Dok slušamo duhovnu muziku osećamo se kao Božija deca: Njegov pogled, osmeh, dodir... Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 "I ako imam svu veru da i Gore premeštam, a ljubavi nemam, ništa sam." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 nana, Bigica and Silence је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 N.Petrovic, bgpj and Silence је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 bgpj and Silence је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Биљана, N.Petrovic, Silence and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Meni jedna od najlepsih himni Bogorodici : Την ωραιότητα της παρθενίας Σου,και το υπέρλαμπρο το της αγνείας Σου,ο Γαβριήλ καταπλαγείς εβόα Σοι,Θεοτόκε: "Ποιόν Σοι εγκώμιον προσαγάγω επάξιον;Τι δε ονομάσω Σε; Απορώ και εξίσταμαι διό,ως προσετάγην, βοώ Σοι:Χαίρε, η Κεχαριτωμένη". At the magnificence of your virginity and the exceeding splendor of your purity Gabriel was amazed and cried out to you: What title of honor shall I bestow on you? How shall I address you? I am bewildered and struck with awe. But I shall cry out to you as I was commanded: Hail, O highly favored One! Биљана, bgpj, Срђан Ранђеловић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Биљана, Silence and bgpj је реаговао/ла на ово 3 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 16, 2013 Пријави Подели Написано Април 16, 2013 Rachmaninov Vespers - 14 Troparion - Christ is Risen nana је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 http://youtu.be/x8YLLxq-U60 bgpj је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 bgpj је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Silence је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bigica Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 bgpj and Silence је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука