Лазар Нешић Написано Јун 23, 2013 Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 Макрина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 23, 2013 Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=OCGMoOqNqKo Χερουβικο Φωκαεα ηχος πρωτος - Φιρφιρης JESSY and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jermel Написано Јун 23, 2013 Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 JESSY, мирођија, Лазар Нешић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Олимп је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=QKVC6Wm0Vu8 Олимп је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Много добро ово... http://www.youtube.com/watch?v=ZuknOt8y64k Биљана је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 <3 JESSY and мирођија је реаговао/ла на ово 2 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука