Mesicki Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mesicki Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
**Sarah Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Олимп and Биљана је реаговао/ла на ово 2 "I ako imam svu veru da i Gore premeštam, a ljubavi nemam, ništa sam." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Мај 21, 2013 Пријави Подели Написано Мај 21, 2013 Hristos Voskrese... Sara" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 stvarno veselo.Aliluia I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 .Bogorodica. Биљана, N.Petrovic and bgpj је реаговао/ла на ово 3 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
**Sarah Написано Јун 10, 2013 Пријави Подели Написано Јун 10, 2013 Биљана је реаговао/ла на ово 1 "I ako imam svu veru da i Gore premeštam, a ljubavi nemam, ništa sam." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=tN4g6GTwbxw Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 19, 2013 Пријави Подели Написано Јун 19, 2013 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 19, 2013 Пријави Подели Написано Јун 19, 2013 N.Petrovic and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bigica Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4Tr3s8KLQ2s Биљана and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука