Иван Ц. Написано Септембар 7, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2020 Драги моји пријатељи, у жељи да ћемо се дуго дружити на нашим Поукама, одрадили смо најновије ажурирање сајта, нови изглед и опције! Од сада имате и светли и тамни мод, много боља прилагођавања и обавештења на сајту, нове фонтове и дизајн... Верујем да ће вам се све ово допасти. Ваш Иван Просечан србенда, stevan911, TSCHeTSCHen and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 7, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2020 пре 3 минута, Иван Ц. рече Од сада имате и светли и тамни мод, Fejsbučite a ? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 7, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2020 Aaaa...sad tek vidjeh, šta je ovo ukinuli ste uređivanje poruka??? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 7, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2020 пре 5 минута, Justin Waters рече Aaaa...sad tek vidjeh, šta je ovo ukinuli ste uređivanje poruka??? Gore desno, u uglu poruke, na tri tackice. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Септембар 7, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2020 Ја сам традиционалиста. Све што је било раније, више ми допада. Jecić, Поуке.орг инфо and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 1 https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 7, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2020 пре 4 часа, Родољуб Лазић рече Ја сам традиционалиста. Све што је било раније, више ми допада. Da, ovo jre bila najbolja verzija! Simple Machines Forum - Free & open source community software WWW.SIMPLEMACHINES.ORG Simple Machines offers free open source software such as SMF, the powerful and easy to use community forum written in PHP. Start interesting discussions on your website! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Септембар 7, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2020 Некуд утекоше словни фонтови од раније... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Септембар 7, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2020 Ja rekoh skrsila mi se dioptrija iznenada.................. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Септембар 8, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2020 Можете у подешавањима да подесите величину фонта као и много тога Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 8, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2020 On 7.9.2020. at 14:35, Иван Ц. рече светли и тамни мод ... Bokisd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Септембар 8, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2020 Не свиђа ми се, искрено. Ретко и уђем на сајт и Форум. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука