Jump to content

Crnogorsko Hercegovački pokret (CHP)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ko su ovi? Šta propovjedaju i kakvi su im ciljevi i za koga rade?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Šta su Crnogorci svih nacija?

image.png.1953bdd9020717812ec357f9f34500a6.png

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Crnogorci vs Srbijanci...Hrvati i Bošnjaci likes this

107524992_2368791903414495_7506425928729

Подели на овим сајтовима

Beogradska Patrijaršija? Gdje mu to dođe, pretpostavljam da misle na Karlovačku Mitropoliju, jer je Pećka Patrijaršija privremeno otrgunta od svoje matice:

image.png.e25d195a52dac63d0026f298a48c6965.png

Подели на овим сајтовима

Кад су основали удружење, представили су се као Срби из ЦГ који не желе да се одрекну свог црногорског идентитета, као одговор на монтенегринство. У ту причу нон-стоп убацују и Херцеговце, иако код Херцеговаца нема шизофреније око националног идентитета, а више истичу како су Црногорци и Херцеговци "једно" (а што тврди и монтенегринска идеологија) него што то истичу за Србе из Србије.

Али како време тече, изгледа да показују своје право лице. Ја сам више пута рекао да немам никакав проблем са независношћу ЦГ, имам само проблем са антисрпством, непријатељству према Србији и псеудо-расистичком презиру према Србима из Србије.

Подели на овим сајтовима

image.png.73e0bbf016f958f9613ffc80321544c0.png

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Justin Waters рече

Раде за велику нато Црну Гору, а истицање Херцеговачког идентитета можете да видите код тајкуна Драшковића и једног владике Босанца, ЦГ као НАТО држава треба да се шири и на Косово и на Херецеговину.

Иначе Херцеговина је прошли рат преживјела јер су јој ланци снадбјевања и подршке ишли преко Црне Горе, она је сада фактички одсјечена јер једина комуникација са са остатком Срба у РС је тунел чемерно који се са двије авио бомбе може затрпати.

У подјели зона утицаја Американци гледају да учвесте југ, како би Русе држали подаље од мора, стога се надати да поновно покретање приче о аеродрому у Херцеговини није само поткусиривање, јер би се тако на терену створио егал, јер би могли на тај аеродром и Руси по потреби да слете, те се народ не не би морао Милогорчити.

Наравно Амери и Енглези хоће и да преко Грка кроз раскол одвоје Цркву, чиме би добили и пјешака...

Није небитно како ће се према овоме поставити Турски и Њемачки вектори утицаја.

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Вилер Текс рече

Овде се ради о озбиљном поремећају. А могуђе гордост+ финансије са западне стране.

Čini mi se da nema poremećaja, nego maskirana agenda. Zapazi dve stvari: 

CHP bi da se riješi Beogradske politike, i Milo bi. 

CHP nije gadljiv na autokefalnu Crkvu u Crnoj Gori, ni Milo nije. 

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Hadzi Vladimir Petrovic рече

Раде за велику нато Црну Гору, а истицање Херцеговачког идентитета можете да видите код тајкуна Драшковића и једног владике Босанца, ЦГ као НАТО држава треба да се шири и на Косово и на Херецеговину.

Иначе Херцеговина је прошли рат преживјела јер су јој ланци снадбјевања и подршке ишли преко Црне Горе, она је сада фактички одсјечена јер једина комуникација са са остатком Срба у РС је тунел чемерно који се са двије авио бомбе може затрпати.

У подјели зона утицаја Американци гледају да учвесте југ, како би Русе држали подаље од мора, стога се надати да поновно покретање приче о аеродрому у Херцеговини није само поткусиривање, јер би се тако на терену створио егал, јер би могли на тај аеродром и Руси по потреби да слете, те се народ не не би морао Милогорчити.

Наравно Амери и Енглези хоће и да преко Грка кроз раскол одвоје Цркву, чиме би добили и пјешака...

Odlično zapažanje! 

To je stara strategija zapada, da na sve načine pokušaju da drže Ruse podalje od pristupa toplim morima. Ulaskom CG u NATO, najbliže dokle mogu da dopru do mora je upravo Hercegovina, to jest dio u Republici Srpskoj. 

Zato nije slučajno da u nazivu ovog pokreta stoji i "Hercegovina". Da se zovu samo "Crnogorski pokret" bilo bi previše upadljivo, milovski, ovako sa dodavanjem Hercegovine razvodnjavaju suštinu, ali u isto vrijeme rade na stvarnju jednog dominiona na jugu koji bi odgovarao zapadnim interesima u skladu sa tom starom doktrinom. 

Zato navijam za Kineski put svile koji će da razjebe sve te anglosaksonske i evropejske vlažne snove o povezivanju Evrope sa resursima bogatim bliskim istokom, i ujedno odsjecanje Rusije od izlaska na toplo more. 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Hadzi Vladimir Petrovic рече

А мени причају приче о томе како се неко у својој самосвести осећа...А ја испадох пијани павијан из Булајићевих филмова јер мислим да ту нема самосвести него геополитике.

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Justin Waters рече

Напеналио сам га у старту па ми ује писао приватно да се жали. После сам му и јавно ставио до знања. Ово је најновији пробни балон који Мило пушта да опипа пулс СПЦ: Хоће ли му или неће дати аутокефалију. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...