Jump to content

Секс пре брака

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 8 часа, sanja84 рече

Bojane  imamo rešenje. Lepo se ti pokupi pa pravo Rusija. Tamo ima višak žena, kod nas višak muškaraca...dovedeš jednu princezu u Srbiju da vidi planinu i lepu Srbiju...

i tvoja zauvek

Nije kod nas višak muškaraca. Žena ima malo više, ali su zahtevne, pa teško nalaze savršenog, odnosno "pravog".

Za rešenje koje predlažeš, neophodna je jaka finansijska podloga.

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, nikola a рече

Ma kakvi, one 45+ što su slobodne su ili istrošene ili lude ili kurve a onih 1% normalnih očekuje čoveka duplo boljeg od sebe :))  dakle za zezanje ok a za nešto kvalitetno reeeeeetko

Vidim da poznaješ problematiku, ali mislim da nije u redu da koristiš uvredljive izraze, pa koliko god da si u pravu. Ja bih stavio akcenat na ovo poslednje, da očekuju duplo boljeg od sebe.  :ladan:

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Bojan* рече

'ajde da kažem, isključivo porodični tip. Podrazumeva se da nije sklona promiskuitetu.

Kao što vidiš teško je naći takvu, a još teže da joj se fizički dopadaju ovakvi kao ja.

Ne vidim! Samo ti mogu reci da krpa nadje zakrpu uvijek. Tako bez brige... 

Подели на овим сајтовима

Видимо да су се неки опустили, а почели и да вређају. Наравно, нема бриге, данас је бар лако бановати...

Молим оне који читају и примете непристојне или вређајуће поруке, да обавезно пријаве.

Хвала.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...