Jump to content

Секс пре брака

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 11. 7. 2020. at 20:53, Jelena.3 рече

Ево један добронамеран савет.. немој никада да се жалиш у присуству жена.. делујеш очајно, а то их одбија. 

Expand  

S ovim se apsolutno slažem. Sve je moguće onome ko veruje 

Подели на овим сајтовима

On 11. 7. 2020. at 20:53, Jelena.3 рече

Ево један добронамеран савет.. немој никада да се жалиш у присуству жена.. делујеш очајно, а то их одбија. + одбијаш Божију благодат тиме. Значи прво престани да кукаш.. друго читај акатист светом Петру и Февронији за будућу супругу свако вече пред спавање стојећи пред иконама.. то ради 40 дана.. у току тих 40 дана преиспитуј себе какав си ти човек, шта можеш да понудиш будућој девојци/супрузи на духовном и материјалном нивоу.. Исправљај грешке, пости, исповедај се, причешћуј..стави на папир шта ти тражиш од будуће девојке/супруге.. карактерне особине, изглед, итд. Онда стави своје особине на папир и упореди да ли си реалан, ако да.. за 40 дана ћеш наћи девојку/будућу супругу.. срећно! :) 

Expand  

Ukratko tumačenje sozercanija prepodobne Jelene Poukaške , kupi sine kanap i nadji drvo gde je najlepši zalazak sunca :D

Подели на овим сајтовима

On 11. 7. 2020. at 21:02, Flojd рече

Decko je ovde duuuuggggiiii niz godina....Tvrtko,Nesa,Bojan....

A zanimljiva je jos jedna stvar savetujes ga kako da pronadje devojku a i ti nisi nasla srodnu dusu. Nema tu bas neke logike.:ani_biggrin:

Expand  

Има логике.. мени се не жури :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

On 11. 7. 2020. at 21:11, Дејан рече

Ukratko tumačenje sozercanija prepodobne Jelene Poukaške , kupi sine kanap i nadji drvo gde je najlepši zalazak sunca :D

Expand  

То је твоје тумачење које нема везе са овим што сам ја рекла.. ако си ти православни хришћанин.. где је ту вера, нада и љубав? Цела поента је да мене “зезаш” јер ти се није свидело моје писање.. делујеш јадно и молим те заобиђи ме.. можеш ти то.. иди смарај неког другог.. 

Подели на овим сајтовима

On 11. 7. 2020. at 20:59, Jelena.3 рече

Није форум за свакога.. дечко је на форуму од 2017... а сада је 2020..

Expand  

Jel imaš neku drugaricu za njega?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 11. 7. 2020. at 21:17, Jelena.3 рече

То је твоје тумачење које нема везе са овим што сам ја рекла.. ако си ти православни хришћанин.. где је ту вера, нада и љубав? Цела поента је да мене “зезаш” јер ти се није свидело моје писање.. делујеш јадно и молим те заобиђи ме.. можеш ти то.. иди смарај неког другог.. 

Expand  

Sestro, da ovde ima vere nade i ljubavi ti bi smarala neku drugaricu a ne nas, toliko bi humana bila prema nama grešnima

Подели на овим сајтовима

On 11. 7. 2020. at 21:23, Дејан рече

Sestro, da ovde ima vere nade i ljubavi ti bi smarala neku drugaricu a ne nas, toliko bi humana bila prema nama grešnima

Expand  

Зовеш ме сестро а из твојих речи излази мржња и презир.. преиспитај себе мало.. које “вас” ја смарам? Ти се јављаш на моју тему ако си заборавио.. 

Подели на овим сајтовима

On 11. 7. 2020. at 21:27, Jelena.3 рече

Зовеш ме сестро а из твојих речи излази мржња и презир.. преиспитај себе мало.. које “вас” ја смарам? Ти се јављаш на моју тему ако си заборавио.. 

Expand  

Sve su teme ovde i moje . Sve su mi ko moja deca :D

nego, imaš li kakvu drugaricu za Bokija?

Подели на овим сајтовима

On 11. 7. 2020. at 21:31, Дејан рече

Sve su teme ovde i moje . Sve su mi ko moja deca :D

nego, imaš li kakvu drugaricu za Bokija?

Expand  

Онај који направи тему.. његова је тема.. они који се јављају су само учесници или смарачи у зависности од садржаја којег нуде :) 

А немам другарицу за бокија све моје другарице већ имају дечка или су удате..али имам добар савет за њега који му итекако може помоћи само ако жели и ако верује.

Подели на овим сајтовима

On 11. 7. 2020. at 21:37, Jelena.3 рече

Онај који направи тему.. његова је тема.. они који се јављају су само учесници или смарачи у зависности од садржаја којег нуде :) 

А немам другарицу за бокија све моје другарице већ имају дечка или су удате..али имам добар савет за њега који му итекако може помоћи само ако жели и ако верује.

Expand  

Mani se ti savetodavsta i odredjivanja pravilnika .

Znači nemaš ništa konkretno da ponudiš Bokiju sem praznoslovlja.

Подели на овим сајтовима

On 11. 7. 2020. at 21:43, Дејан рече

Mani se ti savetodavsta i odredjivanja pravilnika .

Znači nemaš ništa konkretno da ponudiš Bokiju sem praznoslovlja.

Expand  

Што? Зато што си ми ти рекао? ? 

Конкретније не може бити.. то што се ти сматраш верником не значи и да јеси.. верник има веру, наду и љубав.. оно што ти немаш.. Позз

Подели на овим сајтовима

On 11. 7. 2020. at 21:53, Jelena.3 рече

Што? Зато што си ми ти рекао? ? 

Конкретније не може бити.. то што се ти сматраш верником не значи и да јеси.. верник има веру, наду и љубав.. оно што ти немаш.. Позз

Expand  

Radi se o tome da ovde daješ neke savete koji su puka kalkulacija, ponuda i tražnja koja nije u duhu naše vere.

Sa tim tvojim savetima možeš samo u rijaliti neki da odeš.

Shodno tome da si juče otišla sa sajta , pozdrav još jednom i celivam doslednost.

Priča o ljubavi a  stavlja sve na papir i važe.

Kalkulant.

Подели на овим сајтовима

On 11. 7. 2020. at 22:02, Дејан рече

Radi se o tome da ovde daješ neke savete koji su puka kalkulacija, ponuda i tražnja koja nije u duhu naše vere.

Shodno tome da si juče otišla sa sajta , pozdrav još jednom i celivam doslednost.

Kalkulant.

Expand  

Сад си ме подсјетио на видео који гледах прије пар дана. Жена која се професионално бавила проводаџисањем (да, плаћали су је за то), углавном за женску клијентелу, избацила је видео како престаје да ради са женама јер је немогуће испунити њихове стандарде. Мушки клијенти су јој тражили само нека жена фино изгледа и нека је фина као особа, док су јој жене тражиле да је мушкарац најмање 187 цм висок, да зарађује одређену своту новца, да ово, да оно... Преломила је када је схватила да ниједна од њених клијенткиња не би уопште ни изашла на састанак са њеним мужом.

Од срца сам се исмијао колико се жена стварно изнервирала у видеу колико је лично ово доживјела :smeh1:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 11. 7. 2020. at 22:02, Дејан рече

Kalkulant.

Expand  

Јел ти имаш девојку/жену/маче/куче? Иди молим те забави се негде другде.. стварно смараш.. немаш више ништа да кажеш само лупеташ у круг јер сам ти погодила его..доста више циркуса само сам се јавила да помогнем дечку.. не да се препирем са залудником као што си ти..

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...