Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Видим брате. Пробај некада са музиком или тако нечим...Боље је.

Њега боље прочитати понекад, а слушање избегавати. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Bilbija рече

Podjednako besramno kao optuzivanje Vlade da su izbori izazvali porast broja novoobolelih 

Ne zbog izbora. Izbori su samo jedna puzla u cijeloj slici. Porast je izazvalo drastično popuštanje mjera. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Justin Waters рече

Ne zbog izbora. Izbori su samo jedna puzla u cijeloj slici. Porast je izazvalo drastično popuštanje mjera. 

Kukali ste kao suro pile na Vucicevu diktaturu, policijski cas ... evo i ove poslednje proteste je izazvala "Vuciceva diktatura " i policijski cas ...A sada vam kriv sto je popustio? Pa u celoj Evropi su popustile mere, u Austriji niko ne nosi maske vec mesec dana, sve prodavnice pune samo izgleda autrijanci i cesce peru ruke i manje se ljubakaju za razliku od Srba...

Problem je sto Srbima moze da pomogne samo totalna zabrana kretanja jer sve ostalo je povrsno i nedelotvorno ..

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Bilbija рече

u Austriji niko ne nosi maske vec mesec dana, sve prodavnice pune samo izgleda autrijanci i cesce peru ruke i manje se ljubakaju za razliku od Srba...

Mi se ljubimo po tri puta kao pravi muskarci. Treca sreca!

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Јесте, Аустријанцима не смрде ноге.

Smrde i njima noge kada ih ne peru i ulice bi im bile prljavije kada ih ne bi cistili ... ali peru noge, ne bacaju smece po ulici itd ... Svidjalo se to ili ne , ali je tako ...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bilbija рече

Smrde i njima noge kada ih ne peru i ulice bi im bile prljavije kada ih ne bi cistili ... ali peru noge, ne bacaju smece po ulici itd ... Svidjalo se to ili ne , ali je tako ...

Имаш проблем са логиком и ниподаштавањем свог народа. Сад ћеш ти да причаш ко више пере руке. Како то да на југу Италије, где је исто тако има смећа по улици није било толико вируса а у Милану који је сав улцикан катастрофа? Ако се водимо том логиком шта је на улици.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Bilbija рече

samo izgleda autrijanci i cesce peru ruke

washing-hands-source.jpg

link

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :))  :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Вилер Текс рече

Имаш проблем са логиком и ниподаштавањем свог народа. Сад ћеш ти да причаш ко више пере руке. Како то да на југу Италије, где је исто тако има смећа по улици није било толико вируса а у Милану који је сав улцикан катастрофа? Ако се водимо том логиком шта је на улици.

Nema nipodastavanje nikakve veze sa istinom. Ni italijani ne peru previse ruke , dok nemci,  austrijanci jako vode racuna o higijeni a to se i vidi na svakom koraku. Dovoljno je da udjes u nemacki javni WC i srpski pa ce ti sve biti jasno ..

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Bilbija рече

Nema nipodastavanje nikakve veze sa istinom. Ni italijani ne peru previse ruke , dok nemci,  holandjani jako vode racuna o higijeni a to se i vidi na svakom koraku. Dovoljno je da udjes u nemacki javni WC i srpski pa ce ti sve biti jasno ..

Изглед самог тоалета и то да ли се у њему перу руке или су две различите ствари. @Juanito рече да то није тако у Холандији. Живи тамо чоек.

А и Генија ти је окачио ово изнда, ако је веродостојно, али Холандија се поклопила са Хуанитовим ставом да нису неки перачи. Ја све људе које знам изгулише руке од прања у корони....А поклопи се и са Италијом ова мапа, тј са оним што си рекао да нису неки перачи. 

Мислим да причаш безвезе само да би оправдао Врховног.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Вилер Текс рече

Изглед само тоалета и то да ли се у њему перу руке или су две различите ствари. @Juanito рече да то није тако у Холандији. Живи тамо чоек.

А и Генија ти је окачио во изнда, ако је веродостојно, али Холандија се поклопила са Хуанитовим ставом да нису неки перачи. Ја све људе које знам изгулише руке од прања у корони....

Мислим да причаш безвезе само да би оправдао Врховног.

Za holandjane je tacno, ja sam i danas iznenadjen holandskom nehigijenom po javnim mestima, toaletima i slicno. Ali germani su posebna prica. 

Toaleti po nemckoj su kao apoteke.  Mirise, cisto, tecni sapun i sredstvo za dezinfekciju u svakom ... i tako vec godinama ...

Obavis nuzdu, operes ruke i dezinfikujes ... Tu se mnogo teze sire virusi ...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bilbija рече

Za holandjane je tacno, ja sam i danas iznenadjen holandskom nehigijenom po javnim mestima, toaletima i slicno. Ali germani su posebna prica. 

Toaleti po nemckoj su kao apoteke. 

Види брате причамо о прању руку а не о квалитету рада баба сере у Ротердаму :))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...