Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 часа, Просечан србенда рече

Боље је да се владика не бави политиком:) Благо нама са безгрешном влашћу и "великомучеником" Вучићем на челу док ми сами не ваљамо. Занимљиво је да се дотакао шта је власт добро урадила а што не рече да народ који протестује не може више да трпи и подноси доброту овог режима и да је Бошко штрајковао због фер предизборне кампање као и то да и мртви гласају? 

Ma samo kada ti mozes da se bavis politikom , sve je u redu ... :))

Sta zna Vladika  ...

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Протомајстор рече

Мени изгледа као да се (дез)информише преко српских медија са националном фреквенцијом. А можда је и нешто друго посреди? :)

Mozda je Vucicev agent?

:)) 

Treba mu prekontrolisati kuhinju ... ko zna , mozda se nadje i neki sendvic ...

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, nikola a рече

Svaka čast!

Častan vojnik i nečasna vlast!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

RS.N1INFO.COM

Državljani Srbije okupili su se danas i u Londonu, ispred ambasade, izražavajući na taj način podršku...

Mozda je Vucic u Srbiji vazan ali gde god mrdne iz zemlje bice docekan kako i zasluzuje-kao zadnji bednik i diktator. A fala Bogu ima nas gde god krene. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, florenntina рече
RS.N1INFO.COM

Državljani Srbije okupili su se danas i u Londonu, ispred ambasade, izražavajući na taj način podršku...

Mozda je Vucic u Srbiji vazan ali gde god mrdne iz zemlje bice docekan kako i zasluzuje-kao zadnji bednik i diktator. A fala Bogu ima nas gde god krene. 

Deset Srba u Londonu?

Ima puno vise Srba koji ce ga docekati oberucke u svakoj drzavi sveta i odnos za i protiv je kao i u Srbiji, oni koji su protiv Vucica su u visini statisticke greske ... kao i u Srbiji ...

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Bilbija рече

Deset Srba u Londonu?

Ima puno vise Srba koji ce ga docekati oberucke u svakoj drzavi sveta i odnos za i protiv je kao i u Srbiji, oni koji su protiv Vucica su u visini statisticke greske ... kao i u Srbiji ...

Pa ako ih ima (a nema ih!) neka ga docekuju sa cvecem, ko im brani. Eto, kad bude dolazio u Italiju, trk do cvecare pa na avion u Rim ? 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, florenntina рече

Pa ako ih ima (a nema ih!) neka ga docekuju sa cvecem, ko im brani. Eto, kad bude dolazio u Italiju, trk do cvecare pa na avion u Rim ? 

Pa mi nismo blesavi da organizujemo "doceke". Drzava domacin organizuje zvanican docek Predsednika Srbije i nama je to dovoljnno ...

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Bilbija рече

Pa mi nismo blesavi da organizujemo "doceke". Drzava domacin organizuje zvanican docek Predsednika Srbije i nama je to dovoljnno ...

Pa to ti pricam. Nismo ni mi blesavi da ne reagujemo kada covek koji se predstavlja kao predsednik i dobrocinitelj Srba posecuje zemlje u kojima zivimo. Zato smo tu sa sve transparentima ?

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, florenntina рече

Pa to ti pricam. Nismo ni mi blesavi da ne reagujemo kada covek koji se predstavlja kao predsednik i dobrocinitelj Srba posecuje zemlje u kojima zivimo. Zato smo tu sa sve transparentima ?

10 u Londonu .... Pa vise ima terorista ISIS-a u londonu  nego protivnika Predsednika Srbije.

A jedan od transparenata je "More peace, less hate" sto me navodi na pomisao da je osoba sa tim transparentom zalutala jer su protivnici Predsednika Srbije skloni mrznji i nasilju a nikako miru i mirnoj smeni vlasti ...

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Bilbija рече

10 u Londonu .... Pa vise ima terorista ISIS-a u londonu  nego protivnika Predsednika Srbije.

A jedan od transparenata je "More peace, less hate" sto me navodi na pomisao da je osoba sa tim transparentom zalutala jer su protivnici Predsednika Srbije skloni mrznji i nasilju a nikako miru i mirnoj smeni vlasti ...

Pa vlast je mirno smenjena, ali hoce nasilno da se odupru toj smeni. Tako da ne brini, sve je OK sa transparentom ?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...