Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 34 минута, florenntina рече

Evo malo o stanju u Srbiji iz ugla jednog pravog umetnika koji mi je bas drag... 

NOVA.RS

"Ko je danas zdrav, taj nije normalan", rekao je glumac Milan Lane Gutović, a onda dao svoju dijagnozu našeg...

Isti Mel Gipson :smeh1:

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Justin Waters рече

Isti Mel Gipson :smeh1:

Bas mi nesto zao, nisam ga dugo gledala... I on je veseljak malo odlepio sa nekim teorijama zavere cini mi se... ? 

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, florenntina рече

Bas mi nesto zao, nisam ga dugo gledala... I on je veseljak malo odlepio sa nekim teorijama zavere cini mi se... ? 

Jeste, glumčina je volio sam mu filmove, šteta što se zamjerio mašineriji. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Inace, protisci rastu sa svih strana...

RS.N1INFO.COM

Novica Antić iz Vojnog sindikata Srbije (VSS) rekao je da je sindikat počeo pripreme za organizovanje javnog...

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, nikola a рече

Jesu da znaš, ućutkali su Alo, Kurir, Blic, Informer, svih 666 Pinkova, Prvu, Hepi, B92, RTS, Kopernikus, RTV, Vučića, Vulina, Vesića, Brnabićku, Dačića, Đilasa, Šapića, na desetine ostalih novinarskih gamadi, stotine botova...  Bolidi j*** i ne vade:)) 

Ovi sto si ih pobrojao ne cute vec vladaju Srbijom koliko vidim ... :)) 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Bilbija рече

Mali ali zna sta radi ...

Ovo je uspesan pojedinac u svetu a ne Radulovic ...

То оно кад је отпутовао у Париз на финале Ролан Гароса о трошку пореских обвезника?  

:)) :)) :)) :)) 

Подели на овим сајтовима

Radulović i Nogobot

image.png.0bd65b03f0021c0532d9eeebb9871919.png

Zanimljivo je da u snimku Nogo svoj argument zasniva na presudama Ustavnog suda (donetim nakon što je SNS promenio sudska veća) koje su mnogi, ne samo Radulović, prepoznali kao besmislene i protivustavne. Dakle, ispada da Nogo prvo kaže da su izbori legalni a zatim objašnjava kako su i ovi i svi raniji izbori nelegalni. I zato ih nema smisla obarati. Zanimljivo...

image.png.a90c6ec3e5cfcec8bcb1ce9a969db004.png

image.png.f77a47a86b7cc7083b791def08f2c97d.png

Tako da je poruka videa da Nogo neće da obara falsifikovane izbore koje hoće da prizna SNS Upravni sud nego umesto toga preti da će Vučića i sve ostale sa njim da obesi na Terazijama...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...