Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Bilbija рече

Evo pomozi Mladjoniju... objasni mi na osovu cega, stavivsi na tranu sumnju da se uopste radi o bilo kom izbornom mestu, na osnovu kakve hemije ste dosli do zakljucka da je ovo maslo SNS-a a ne Radulovica a primer?

А шта ако смо ипак у стрипу? Ко нас је нацртао и да ли он постоји? И да ли постоји онај ко је њега створио? Да ли дишемо ваздух?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bilbija рече

Hajde objasni mi samo ovo. Zasto ne Djilasovi vec SNS? Na osnovu cega ti znas da ovde manipulise SNS a ne Djilas.

Evo, samo ovo mi objasni zdravorazumski.

Mogu da budu i djilasovi ali pre ce biti da su SNSovci. Da je ta stvar u vakuumu pa i ajde al nije..
Imamo sledece stvari:
- Castle sistem za botovanje gde nisu lepo zatvorili portove pa je jedan pametni programer osluskivao

- Imamo gomilu svedocenja ljudi koji kazu da su to proziveli i doziveli. (znaci ljudi koji pricaju da se to desava)
- Imamo gomilu ljudi koji su bili ucenjeni i o tome nam pricali

- netom su dosta kruzile slike sa fotografijama licne karte i za koga su glasali.

Prosto ja sad tebi ne mogu da dam definitivni dokaz da to nisu Djilasovi, al mogu sebi na osnovu svedocenja koja sam ja cuo, i logikom jer Djilas sigurno nema toliku moc.

Vidis da ovi demonstranti ne glasaju za tu opoziciju, jos ce da ih biju kad ih vide...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Hajde objasni mi samo ovo. Zasto ne Djilasovi vec SNS? Na osnovu cega ti znas da ovde manipulise SNS a ne Djilas.

A i ostali mogu da ti poomognu, @Justin Waters, @Edmund,...

nesam školovao

:osmeh:

što reče Viler mislim da nismo ovde vec smo u nekoj drugoj dimenziji

ovo nije forum ovo je eletromagnetna plazma koja oscilira i emituje fotone plave boje

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

А шта ако смо ипак у стрипу? Ко нас је нацртао и да ли он постоји? И да ли постоји онај ко је њега створио? Да ли дишемо ваздух?

Zaci ipak je problem u konzumaciji..

Menjaj dilera :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Edmund рече

nesam školovao

:osmeh:

što reče Viler mislim da nismo ovde vec smo u nekoj drugoj dimenziji

ovo nije forum ovo je eletromagnetna plazma koja oscilira i emituje fotone plave boje

Ja ne znam ali mislim da ste vi  negde u prostoru izmedju dve misli ... ni jednu da zakacite :))

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Zaci ipak je problem u konzumaciji..

Menjaj dilera :)) 

Брате почео сам да се радим истим стварима као и ти. Нови свет си ми открио.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Bilbija рече

Ne vidi se nista. Apsolutno nista. 

Vidi se apsolutno sve tj kršenje pravila, jer niko ne smije asistirati glasaču na način na kojeg dotična gospođa radi. Posmatrači se ne ponašaju tako gdje je regularno glasanje. Zato i postoje glasačke kutije koje omogućavaju diskreciju prilikom zaokruživanja, a ne da se nekome uneseš i još mu nešto kao "asistiraš". 

пре 10 минута, Bilbija рече

A i ostali mogu da ti poomognu, @Justin Waters, @Edmund,...

Zato što kradu uvijek oni kojima ta krađa treba ili da prebace 50% ako je tijesno kao Milo, ili da u ovom slučaju kao SNS pobjede nadmoćno ne prepuštajuči ništa slučaju. SNS-u su prijeko potrebni svi mogući i nemogući glasovi jer oni su sada u patološkoj fazi kada vide sebe jedino kao apsolutne vladare političke scene i bilo kakav niži rejting bi za njih bio poraz. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Justin Waters рече

Vidi se apsolutno sve tj kršenje pravila, jer niko ne smije asistirati glasaču na način na kojeg dotična gospođa radi. Posmatrači se ne ponašaju taamo gdje je regularno glasanje. Zato i postoje glasačke kutije koje omogućavaju diskreciju prilikom zaokruživanja, a ne da se nekome uneseš i još mu nešto kao "asistiraš". 

Zato što kradu uvijek oni kojima ta krađa treba ili da prebace 50% ako je tijesno kao Milo, ili da u ovom slučaju kao SNS pobjede nadmoćno ne prepuštajuči ništa slučaju. SNS-u su prijeko potrebni svi mogući i nemogući glasovi jer oni su sada u patološkoj fazi kada vide sebe jedino kao apsolutne vladare političke scene i bilo kakav niži rejting bi za njih bio poraz. 

A odakle ti ideja da je ovo zaista biracko mesto? 

Jesi li siguran da je ovo zaista neko biracko mesto u Srbiji?

Подели на овим сајтовима

ma da

otkud ta ideja :scratch_head:

mozda je to predstava Bitef teatra "Raj zaokruzivanja u prosperitetu" rezija Laza Ristovski

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вилер Текс рече

Не, кажем ти то је стрип.

Nije strip vec sarena pilula   :)) 

Dobro je vama, dobro je i meni, samo se vi zabavljajte ...ali pokusajte ipak po nekada i da mislite ...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Kralju...bolji trolski post nisam odavno pročitao. 12:smeha:

Jok nisam siguran...da vidimo:

Imaš ljude koji čekaju u redu sa dokumentima, zapisničare koji provjeravaju da li si upisan, asistente koji ti daju listić, posmatrače, glasačku kabinu, glasačku kutiju...i to treba da me asocira na hmm. možda je i školica za starije, pa je ovo bio neki kontrolni rad. 12:smeha:

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...