Jump to content

Da li Amerika klizi u haos

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре сат времена, Avocado рече

Imam koliko hoćeš ali su uglavnom ovde i ne lože se toliko na politička dešavanja u Americi... ne znam ama baš nikog ko bi plakao ako Tramp pobedi... uostalom, takvi koji bi plakali zbog toga nisu baš normalni...

Ma vise sam mislio na one jutjubere koje pratis nego na tvoje stvarne drugare, nemoj da si bukvalista. 
:)

Normalno da neces ni ti niti bilo ko drugi da place ako tramp pobedi, ne verujem da si stvarno okruzen toliki degenericima. Samo ih gledas na youtube. Delio si i onog retardiranog novinara iz CNN i 3Arrows i YT ostale degenerike. 

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, haveaniceday рече

Ma vise sam mislio na one jutjubere koje pratis nego na tvoje stvarne drugare, nemoj da si bukvalista. 
:)

Normalno da neces ni ti niti bilo ko drugi da place ako tramp pobedi, ne verujem da si stvarno okruzen toliki degenericima. Samo ih gledas na youtube. Delio si i onog retardiranog novinara iz CNN i 3Arrows i YT ostale degenerike. 

Ne znam na kog retardiranog CNN novinara misliš.... a 3Arrows ima neke sjajne klipove iako je levičar... i ne verujem baš da bi plakao ako Tramp pobedi... inače imam baš malo političkih kanala koje pratim...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, haveaniceday рече

Objasni mi paralelu sa mojim postom... ne vidim povezanost. 

Mi smo pricali tamo o snimku momka od 13 godina koji je navodno na gunshow kupio pusku bez ikakve provere, gde nismo videli skoro nista. 

Ovde pricamo o momku od 17 godina koji je pucao na njegove napadace. 

Ja sam u toj celoj diskusiji izneo da sa 16 + godina je sasvim legalno kupiti oruzje u vecini americkih drzava i da u onaj snimak sumnjam jer je momak mladji od 16 godina. 

Pa u Viskonsinu nije legalno nositi (open carry) pušku ako imaš 17 godina...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Avocado рече

Pa u Viskonsinu nije legalno nositi (open carry) pušku ako imaš 17 godina...

Dobro i? Kako povezujes to sa mojom pricom o sumnji na klip o 10 sekundi gde se prodaje puska klincu od 14? 

Sta oces da kazes da ne treba da budem skeptican prema onom klipu od 10 sekundi jer nisam skeptican prema ovome gde imam kompletan snimak alteracije?  I dalje ne razumem sta hoces da kazes... 

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Avocado рече

Ne znam na kog retardiranog CNN novinara misliš....

A zaboravio sam mu ime, imao je animirani klip gde mu je jedan od argumenta bio "to nije nacin da se prica sa novinarima", nosi naocare itd. 

Цитат

a 3Arrows ima neke sjajne klipove iako je levičar... 

Kad se setim da se lozis na onaj njegov klip "how societies become cruel" klip koji je cisto smece.. gde pokusava klimu u americi poredi sa klimom u Nemackoj 30tih kao da su ove stvari koje se desavaju ovde neki korak ka "nacizmu"... 

Na stranu sto je ignorisao mnoge bitne stvari koje se razlikuju izmedju naracije u nemackoj 30tih i amerike danas... 

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, haveaniceday рече

Dobro i? Kako povezujes to sa mojom pricom o sumnji na klip o 10 sekundi gde se prodaje puska klincu od 14? 

Sta oces da kazes da ne treba da budem skeptican prema onom klipu od 10 sekundi jer nisam skeptican prema ovome gde imam kompletan snimak alteracije?  I dalje ne razumem sta hoces da kazes...

Da je blesava ideja da se nešto nije desilo kako je prikazano zato što je nelegalno... mada sam ti to već objasnio i ozbiljno a ovde se više sprdam...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

Da je blesava ideja da se nešto nije desilo kako je prikazano zato što je nelegalno... mada sam ti to već objasnio i ozbiljno a ovde se više sprdam...

Naravno da jeste blesava. Al u klipu sama kupoprodaja nije prikazana - zato sam u njemu skeptican. Ovde je prikazano vise manje sve sto se desilo, pa nemam problema. 

Inace nisam bas siguran da je open carry riffles u wa nelegalan... mnogo informacija pliva po netu... gledao sam one tuzbe tu tuzbu nisam video.. video sam za "prenosenje preko granica drzave" jer je navodno dosao iz neke drzave pored, a to je pogranicni grad itd.. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, haveaniceday рече

Kad se setim da se lozis na onaj njegov klip "how societies become cruel" klip koji je cisto smece.. gde pokusava klimu u americi poredi sa klimom u Nemackoj 30tih kao da su ove stvari koje se desavaju ovde neki korak ka "nacizmu"...

Na stranu sto je ignorisao mnoge bitne stvari koje se razlikuju izmedju naracije u nemackoj 30tih i amerike danas...

Odličan je klip... koliko se sećam, a davno sam ga gledao, ne poredi klimu u Americi već inače u mnogim zemljama... ne sa idejom da je nešto što se dešava danas nužno korak ka nacizmu i to zato što je identično kao što je bilo nekad, već objašnjava šta je dovelo do nacizma i šta su sličnosti...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

Odličan je klip... koliko se sećam, a davno sam ga gledao, ne poredi klimu u Americi već inače u mnogim zemljama... ne sa idejom da je nešto što se dešava danas nužno korak ka nacizmu i to zato što je identično kao što je bilo nekad, već objašnjava šta je dovelo do nacizma i šta su sličnosti...

Pa dobro, imas pravo na svoje misljenje, ja mislim da je totalno promaseno cherrypickovanje stvari za koje on misli da su dovele do nacizma (u smislu holocausta). 

Ja mislim da je analiza totalno omasena, i zestoko cherrypyckovana. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

Pa dobro, imas pravo na svoje misljenje, ja mislim da je totalno promaseno cherrypickovanje stvari za koje on misli da su dovele do nacizma (u smislu holocausta).

Čini mi se da je zbog boldiranog dela klip i napravljen i zato i jeste odličan... jer ima previše onih koji pogrešno izjednačavaju nacizam i holokaust i drže da je holokaust neizostavan deo nacizma, te stoga smatraju da nešto moderno nije nacizam ili slično nacizmu jer nema komponentu holokausta... holokaust se u Nemačkoj 40ih ne bi desio da nije bilo nacizma ali nacizam bi bio nacizam i bio bi loš i da su nacisti odlučili da ne pobiju Jevreje...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, haveaniceday рече

@Avocado eo baci ti pogled na ovaj klip ovog advokata pa reci sta mislis sa pravne strane.. ima li ovde mesta da ga osude za ubistvo? 

Mrzi me trenutno da istražujem sve to i ne znam njihove propise u vezi sa dozvoljenom samoodbranom, prekoračenjem samoodbrane niti sa činjenicama koje su dovele do toga da ga ovi jure po ulici... jer mislim da ne možeš da se pozivaš na samoodbranu ako si isprovocirao incident...

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, haveaniceday рече

Inace nisam bas siguran da je open carry riffles u wa nelegalan...

Nije za punoletne... jeste za maloletne... bar tako sam negde pročitao...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

.. jer mislim da ne možeš da se pozivaš na samoodbranu ako si isprovocirao incident...

Kako izgleda po ovim svedocenjima koja kruze po internetu on je prvi napadnut. Pre toga je guran zapaljen kontejner na njih gde je on(rittenhouse) prisao sa aparatom za gasenje pozara i ugasio taj kontejner, tu je krenuo pik na njega, prvo su mu svasta dobacivali onda je neko krenuo da mu otme pusku i taj je prvi ukokan, zatim su poceli da ga jure (odmah posto je ubio tog lika), od toga je jedan bio sa pistoljem njega je pukao u biceps i lik sa skejtboardom mu je skocio nogom na glavu kada je pao, njega je pogodio u srce. Tako je po informacijama koje ja trenutno imam. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...