Jump to content

Da li Amerika klizi u haos

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 минута, GeniusAtWork рече

Оториноларинголошкиња, психотерапеуткиња и епидемиолошкиња ушле у бар...

sretnu ih logopedkinja i andragoškinja

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, haveaniceday рече

Al tebe zulja sto ljudi vole SAD ... auuu. :D 

Ma mene to ne zulja, to ne bira pamet ... nego cisto kada pocne prok....nje o komunjarama iz Brisela i njihovim standardima da bude malo jasnije da wasingtonske koze prednjace u debilitetima i to ihahaj u odnosu na EU i Brisel... jos 1992 su americke ovce regulisale koliko litara vode moze i sme da protice kroz americki tus .,, :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, haveaniceday рече

Apsolutno netacno.. na svaki jedan americki "debilan zakon" ja mogu da ti nabrojim 5000 evropskih.. ali vidim da si postao i ljubitelj eu, pa mi glupo da kvarim momenat. 

evo naprimer, kada bi svabe prevodile sta ti trabunjas po forumu, ti bi bio uhapsen.. 

WWW.NYTIMES.COM

The raids were part of a coordinated campaign across 14 states. Most cases concerned politically motivated right-wing incitement, police said.

Pa trebali bi da pohapse onda kompletnu medijsku industriju SAD i po zapadnoj evropi zbog trabunjanja i govora mrznje protiv Srba ...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Bilbija рече

Šta hoćeš sa ovim da kažeš? 

Ja sam ti naveo konkretan standard koji propisuje koliko vode treba teći na jednom točećem mjestu u kupatilu i on iznosi 6 l/min, dakle ameri su još velikodušniji, a Tramp bi htjeo da ima hidrant u kupatilu da opere kosu, a sve to da ti pokažem da nije samo u SAD propisano koliko teče kroz tuš nego i EU što ti tvrdiš da nije, a jeste. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Justin Waters рече

Šta hoćeš sa ovim da kažeš? 

Ja sam ti naveo konkretan standard koji propisuje koliko vode treba teći na jednom točećem mjestu u kupatilu i on iznosi 6 l/min, dakle ameri su još velikodušniji, a Tramp bi htjeo da ima hidrant u kupatilu da opere kosu, a sve to da ti pokažem da nije samo u SAD propisano koliko teče kroz tuš nego i EU što ti tvrdiš da nije, a jeste. 

Hocu da ti kazem da ameri kao i evropljani propisuju standarde podjedanko korisne i da tu nema razlike. To sada sto vi ne uspevate da ukapirate da je standarizacija punjaca za telefone korisna i dobra kao i ogranicenje vode ili stanadar za kvalitet banana, dimenzije, boju ili olik je problem vaseg nekapiranja i ne poznavanja materije a ne evropske gluposti vec vase ...

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Bilbija рече

Hocu da ti kazem da ameri kao i evropljani propisuju standarde podjedanko korisne i da tu nema razlike. To sada sto vi ne uspevate da ukapirate da je standarizacija punjaca za telefone korisna i dobra kao i ogranicenje vode ili stanadar za kvalitet banana, dimenzije, boju ili olik je problem vaseg nekapiranja i ne poznavanja materije a ne evropske gluposti vec vase ...

Nemaš pojma o čemu pričaš. Rekao si da je propis o protoku vode kroz tuš debilizam kojeg ni u Evropi nema, a eto kao ima u SAD jer su debili. Da te podsjetim:

image.thumb.png.34da33bfbe6d7bae8a418687aa7c9cdf.png

Međutim kada sam ti ukazao na konkretan EU standard kojim se definiše koliko vode treba da teče kroz tuš, sad mijenjaš priču kako i u SAD donose korisne propise kao i EU i to kao neko ne konta pa si se našao da objasniš kako je propis o protoku kroz tuš dobar. Samo si se okliznuo pa si naveo tuševe a to je trivijalan primjer, iako možda ima nekih stvarno glupih propisa u SAD kojih nema u EU. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Bilbija рече

Ma mene to ne zulja, to ne bira pamet ... nego cisto kada pocne prok....nje o komunjarama iz Brisela i njihovim standardima da bude malo jasnije da wasingtonske koze prednjace u debilitetima i to ihahaj u odnosu na EU i Brisel... jos 1992 su americke ovce regulisale koliko litara vode moze i sme da protice kroz americki tus .,, :)) 

A neko je rekao da amerikanci nemaju debilne birokrate? Pa biki.. moram da te informisem, takvih ko ti koji gotive birokratiju svuda ima..... pa i u americi....

A kazes washington prednajci? Kako si to izracunao? Time sto si nasao jedan primer, pa si zakljucio na osnovu tog jednog primera da prednjace?  

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Bilbija рече

To sada sto vi ne uspevate da ukapirate da je standarizacija punjaca za telefone korisna i 

Jos ti da ukapiras da je standardizacija punjaca dosla iz slobodnog trzista i da nikakve veze sa drzavom nema. Kao i vecina standardizacija, trziste kreira standard, koristi ga i onda birokrata da bi mogao da se hvali to "ozakoni" i onda ispada kao da ga je birokrata uveo nama na korit. 

Ajde ti objasni meni, sto je neophodno da drzava uvodi standarde? Sta bi se desilo da drzava ne uvede te standarde? 

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Justin Waters рече

Međutim kada sam ti ukazao na konkretan EU standard kojim se definiše koliko vode treba da teče kroz tuš, sad mijenjaš priču kako i u SAD donose korisne propise kao i EU i to kao neko ne konta pa si se našao da objasniš kako je propis o protoku kroz tuš dobar. Samo si se okliznuo pa si naveo tuševe a to je trivijalan primjer, iako možda ima nekih stvarno glupih propisa u SAD kojih nema u EU. 

Justine, a sta bi bilo da drzave nisu propisale te standarde o protoku vode? je l bi vi gradjevinci gradili ljudima cevi pod visokim pritiskom koje ce da pucaju kroz relativno kratak period? 

Cisto me zanima, kako nas sve drzave stite od gradjevinaca, inzenjera i mafije koja bi stavila veci pritisak i protok al ne sme birokrate ih sprecavaju.... 

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, haveaniceday рече

Jos ti da ukapiras da je standardizacija punjaca dosla iz slobodnog trzista i da nikakve veze sa drzavom nema. Kao i vecina standardizacija, trziste kreira standard, koristi ga i onda birokrata da bi mogao da se hvali to "ozakoni" i onda ispada kao da ga je birokrata uveo nama na korit. 

Ajde ti objasni meni, sto je neophodno da drzava uvodi standarde? Sta bi se desilo da drzava ne uvede te standarde? 

Ne bi imao dva srafa istih dimenzija ..

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Justin Waters рече

Nemaš pojma o čemu pričaš. Rekao si da je propis o protoku vode kroz tuš debilizam kojeg ni u Evropi nema, a eto kao ima u SAD jer su debili. Da te podsjetim:

Nista se ja ne vadim samo ti ne kapiras, ja nisam protiv standardizacije ni potrosnje vode ni dimenzija banana ni punjaca za telefone.

Ali vi jeste protiv "evropske standardizacije" i smesne su vam odluke Brisela o kojekavim odlukama i tome slicno a usta su vam puna hvale SAD i njihovog "liberalizma". Ovo je samo jedan primer koliko vasa prica o evropskoj birokratiji veze nema sa stvarnoscu i kako su americkie "liberalne birokrate" donosile kretenske standarde ( po vama da je u pitanju evropska odluka bila bi "kretenska") ali za ovu iznalazite objasnjenja, kako i zasto... te takav je promer cevi, te ovakav je pritisak ..

Zato vam sada stavljam "prst u oko" sa ovim americkim kretenlukom

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, haveaniceday рече

Justine, a sta bi bilo da drzave nisu propisale te standarde o protoku vode? je l bi vi gradjevinci gradili ljudima cevi pod visokim pritiskom koje ce da pucaju kroz relativno kratak period? 

Cisto me zanima, kako nas sve drzave stite od gradjevinaca, inzenjera i mafije koja bi stavila veci pritisak i protok al ne sme birokrate ih sprecavaju.... 

Tako sto drzava zna koliko ima stanovnika, koliko je kapacitet za preciscavanje voda, koliko litara vode moze da obezbedi po glavi stanovnika i slicno a vodoinstalater zna samo koliko kosta metar cevi...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...