VaSa110 Написано Мај 21, 2020 Пријави Подели Написано Мај 21, 2020 7 hours ago, mario beloti said: Будући да се потреси поводом дарвинизма не смирују и да виновници тог зла, како они неприкривени, тако и прикривени, Reko ajde (druga strana) da smognem snage i pročitam tekst. Ovo gore citirano je sve što pročitah. Odma sam tu stao. Potpuno je besmisleno dalje čitati. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mario beloti Написано Мај 21, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 21, 2020 5 hours ago, VaSa110 said: Reko ajde (druga strana) da smognem snage i pročitam tekst. Ovo gore citirano je sve što pročitah. Odma sam tu stao. Potpuno je besmisleno dalje čitati. Сви смо се потресли због тога Тражитељ је реаговао/ла на ово 1 Слава Богу на свему Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 21, 2020 Пријави Подели Написано Мај 21, 2020 пре 1 сат, mario beloti рече Сви смо се потресли због тога Jeste,..... ja bih savetovao kolegu forumasa da se vidi u kom kontekstu se to 'zlo' objasnjava u tekstu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mario beloti Написано Мај 21, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 21, 2020 Ако нешто критикујеш барем га прочитај Иначе чланак нема везе са темом али је одличан Требало би Владика Игњатије да објасни неке ствари за које га произва Здравко са разлогом, ипак мислим да је у питању неспоразум. Тражитељ је реаговао/ла на ово 1 Слава Богу на свему Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Мај 21, 2020 Пријави Подели Написано Мај 21, 2020 1 hour ago, mario beloti said: Ако нешто критикујеш барем га прочитај Kritikujem?Gde ti bogati vide krititku? пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука