ssimke Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 vino veseli srce coveka :0104cheesy: psalam 103 bgpj, N.Petrovic and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 On 16. 9. 2012. at 21:23, Биљана рече Химна љубави! И мени, и мени!! 0442_feel Биљана and LjubavNada3 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 On 16. 9. 2012. at 21:13, JESSY рече Mozz, имали смо негде ову тему....не знам само где је... тражио сам и ћирилицом и латиницом, куцао сам -цитат, из библије, омиљен... и ништа ако неко нађе нек линкује-мада ми је било чудно да нема такве теме Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Псалам 39. 1. Рекох: Чуваћу се на путевима својим да не згрешим језиком својим; зауздаваћу уста своја, док је безбожник преда мном. 2. Бејах нем и глас не пустих; ћутах и о добру. Али се туга моја подиже, 3. Запали се срце моје у мени, у мислима мојим разгоре се огањ; проговорих језиком својим: 4. Кажи ми, Господе, крај мој, и докле ће трајати дани моји? Да знам како сам ништа. 5. Ево с педи дао си ми дане, и век је мој као ништа пред Тобом. Баш је ништа сваки човек жив. 6. Баш ходи човек као утвара; баш се узалуд кида, сабира, а не зна коме ће допасти. 7. Па шта да чекам, Господе? Нада је моја у Теби. 8. Из свега безакоња мог избави ме, не дај ме безумноме на подсмех. 9. Нем сам, нећу отворити уста својих; јер си ме Ти ударио. 10. Олакшај ми ударац свој, силна рука Твоја уби ме. 11. Ако ћеш карати човека за преступе, расточиће се као од мољаца красота његова. Баш је ништа сваки човек. 12. Слушај молитву моју, Господе, и чуј јаук мој. Гледајући сузе моје немој ћутати. Јер сам гост у Тебе и дошљак као и сви стари моји. 13. Немој ме више гневно гледати, па ћу одахнути пре него отидем и више ме не буде. malina :), Иринеј, Млађони and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Мој дефинитивно омиљени: Ако је, дакле, светлост у теби тама, колика је тек тама! (Мт 6,23) Balthasar, Јанко, Биљана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 On 16. 9. 2012. at 22:16, Лазар Нешић рече Мој дефинитивно омиљени: Ако је, дакле, светлост у теби тама, колика је тек тама! (Мт 6,23) Добро си ме подсетио, и то ми је један од омиљених, дефинитивно... Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 I Logos postade tijelo i nastani se među nama... Иринеј and Balthasar је реаговао/ла на ово 2 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Ходите к мени сви који сте уморни и натоварени и ја ћу вас одморити. Узмите јарам мој на себе и научите се од мене; јер сам ја кротак и смирен срцем, и наћи ћете покој душама својим. Јер јарам је мој благ, и бреме је моје лако. Мт:11,28-30 RYLAH, Биљана, w.a.mozart and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 "Гдје ти је, смрти, жалац? Гдје ти је, пакле, побједа?" (1.Кор 15:55) Млађони, bgpj, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 „Вино весели срце човеково“ RYLAH and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 ево, пронашла сам већ постојећу тему...могло би да се споји са новом додатом... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 https://www.pouke.org/forum/topic/6704-%D0%BC%D0%BE%D1%98-%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%99%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B3-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%B0/page__st__72 hvala Jessy koja je pronašla temu pa molim admina da spoji teme Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 среџено и уреџено 4869 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Један од многих : И одмах повикавши отац дјетињи са сузама говораше: вјерујем,Господе !помози моме невјерју. (Мк 9,24) Дуња, Јанко, Иринеј and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Октобар 7, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2012 21. У тај час обрадова се духом Исус и рече: Хвалим те, Оче, Господе неба и земље, што си ово сакрио од мудрих и разборитих, а открио то безазленима. Да, Оче, јер је тако била воља твоја. 22. И окренувши се ученицима рече: Све је мени предао Отац мој, и нико не зна ко је Син, осим Оца, ни ко је Отац, осим Сина, и ако Син хоће коме открити. 23. И окренувши се ученицима насамо рече: Благо очима које виде што ви видите. 24. Јер вам кажем да су многи пророци и цареви жељели видјети што ви видите, и не видјеше; и чути што ви чујете, и не чуше. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука