Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 10 часа, Bilbija рече

Pa nesto se ovi iz Evrope ne zale na nelegalnost izbora ... niko iz Evrope i evropskih institucija ne pominje bilo kakvu diktaturu u Sìrbiji, cestitali su Vucicu na pobedi, redovno odrzavaju kontakte itd ... Nije mi jasno o kakvoj Koreji se radi? Verovatnije je u pitanju Juzna Koreja a ne Severna ..

Pa sto bi se zalili, nece oni ziveti u Srbiji. Evropu zanima samo da profuraju svoje interese na Balkanu i izgleda da im Vucic u tom smislu super odgovara. Da im ne odgovara, nasli bi oni razlog za akciju i pre izbora...

Jedina nada je sto i u tom smislu postoje bar neke granice. Ako se dokaze npr. neregularnost na mislim 1/3 birackih mesta, izbori bi verovatno mogli da se poniste sto bi bio otprilike pocetak kraja ove drame u kojoj zivimo. Bar se nadam...

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Odahviing рече

image.png

Rekao bih da je "xy" mao više nego što misliš. A inače ova do sada ponavljanja nemaju veze sa njegovim žalbama.

Ali stvarno je zanimljivo da o ovoj Radulovicevoj akciji ne mozes nigde u medijima procitati ni slova. Istini za volju kod nas skoro da i nema opozicionih medija ali opet i ovo malo npr. N1 i sl. cute kao da se nista ne desava. Pola Srbije bojkotovalo izbore zbog neregularnosti, covek dokazuje tu neregularnost i oni cute.... 

Btw. u medjuvremenu sam malo citala i o POKS-u i deluje mi da je u pitanju nova udbaska podmetacina. A bas sam se bila ponadala da su stvarno monarhisti... Daj Boze da gresim, ali nakon ovog najnovijeg guranja preko cenzusa sve sam vise sigurna u to.

Подели на овим сајтовима

Млађони и Билбија на истој теми. Моји снови су најзад остварени...

:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Bilbija рече

A i on je tu? Koji mu je nick?

haveaniceday, баш је постовао пре тебе  :) 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Bilbija рече

Radulovic je ulozio vise zalbi nego sto je osvojio glasova ...

Radulovic NE tvrdi da su njegovi glasovi pokradeni. Koliko sam razumela on prihvata rezultate za DJB.

Kontrolise izbore koliko moze (i ima ljudi) i ulaze zalbe jer zeli da dokaze ono sto otprilike svi znamo i zbog cega pola Srbije nije glasalo a to je da u Srbiji nisu postojali uslovi za fer i slobodne izbore. Ukoliko uspe, to bi bio veliki uspeh za sve nas koji nismo pristalice vladajuceg rezima.

Zato mi je iznenadjujuce da ni to malo opozicionih medija ne pise nista o tome.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, florenntina рече

Btw. u medjuvremenu sam malo citala i o POKS-u i deluje mi da je u pitanju nova udbaska podmetacina. A bas sam se bila ponadala da su stvarno monarhisti... Daj Boze da gresim, ali nakon ovog najnovijeg guranja preko cenzusa sve sam vise sigurna u to.

И ја верујем да је тако.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

И ја верујем да је тако.

Bas bezveze a bila sam se ponadala da su stvarno monarhisti. Izgleda da su oni deo koji se odcepio od SPO-a. Mozda su i ok ljudi, ne poznajem nikoga, mada tesko. Rezultati ponovljenih izbora ukazuju da su ih progurali preko cenzusa. Pokazace se to brzo u skupstini ali mi one price o GMO hrani nesto ne deluju obecavajuce...

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, florenntina рече

Bas bezveze a bila sam se ponadala da su stvarno monarhisti. Izgleda da su oni deo koji se odcepio od SPO-a. Mozda su i ok ljudi, ne poznajem nikoga, mada tesko. Rezultati ponovljenih izbora ukazuju da su ih progurali preko cenzusa. Pokazace se to brzo u skupstini ali mi one price o GMO hrani nesto ne deluju obecavajuce...

Колико сам видео, дали су изјаву да нису прешли цензус и да је то доказ који оповргава тврдње да су испстава СНС-а

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...