Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 16 минута, Дејан рече

Što se tiče umiranja, biće da si ti onaj koji u tome uživa

Sto se tice umiranja ja sam nemocan i mogu jedino da trtljam po forumima . A vi koji ste mocni, nesto vas bas i zabole cvetko...

I jel to sve sto imas da kazes u vezi sa niskim KC? Od cele situacije sam ti ja najbitniji?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, cloudking рече

Sto se tice umiranja ja sam nemocan i mogu jedino da trtljam po forumima . A vi koji ste mocni, nesto vas bas i zabole cvetko...

I jel to sve sto imas da kazes u vezi sa niskim KC? Od cele situacije sam ti ja najbitniji?

Od cele situacije si mi ti jedini samonametnut, vrlo drsko, bezobrazno, napadno i nenormalno

Подели на овим сајтовима

Svaki autokrata u istoriji sveta je uvek bio spreman da žrvuje sopstveni narod i one koji veruju u njega zarad ostajanja na vlasti i zadržavanja moći, tako da ne znam šta je čudn što Vučić ovo radi. Ja ne znam kako bilo ko može da se začudi što krije se krije broj obolelih, što se krije broj umrlih, sve je već viđeno kod naših dobrih prijatelja Kineza.

Ono što mene plaši je kada (ako) ga budemo smakli sa vlasti, ako izgubi izbore šta će da uradi i koliko će onda ljudi biti spreman da žrtvuje da bi ostao na vlasti. Ja iskreno mislim da će i tu da iskoristi taktiku naših prijatelja Kineza.

AP_19177750675778.jpg?itok=6HTvsn5Q

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Дејан рече

Od cele situacije si mi ti jedini samonametnut, vrlo drsko, bezobrazno, napadno i nenormalno

Ako, taman da vidis kako je jadnom Vucicu kad mu novinarin postavljaju pitanja i kritikuju... Da poludi covek... Il da ih zabrani il rako nesto... sve drsko, napadno i nenormanlno (gde ste videli da se covek koji zivot polaze za nas zapitkuje ili kritikuje? El tako drugari? :) )

Mozda da ih pokupuje za nase pare a onda da ih da partijskim poslusnicima na koriscenje :D

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Milan Nikolic рече

@Odahviing 

Ал' си ти промашио све живо.

Šta tačno to da se laže za broj zaraženih?

Ili da se laže za broj umrlih?

Ili da je u sred pandemuje organizovao izbore, znajući da su penzineri oni koji su najugroženija grupa i oni koji najviše izlaze na glasanje?

Ili to da će verovatno da šalje vojsku na ulice kada bude izgubio izbore?

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Odahviing рече

Ono što mene plaši je kada (ako) ga budemo smakli sa vlasti, ako izgubi izbore šta će da uradi i koliko će onda ljudi biti spreman da žrtvuje da bi ostao na vlasti. Ja iskreno mislim da će i tu da iskoristi taktiku naših prijatelja Kineza.

Nece be. Ovo ne treba da te brine uopste. Vucic je pizda i cim oseti gusto ima da zajase avion i da u prasini ostavi sve ove podguznike u vladi da se sami razracunavajju s narodom.

A to da je pizda je jasno kad uporedis nacin na koji prepricava medjunarodne sastanke a onda zapravo pogledas video snimke sa tih sastanaka i skontas da je sve vreme cucao u neko cose i bio ko poslusan mis. Da zucne ne sme.

Al zato kad dodje na pink sve prsti od "slusaj ti merkelova!" Ili "sta si to reko Makron?" :D

Ja samo priznajem poraz jer sam zaista najiskrenije mislio da u te baljezgarije niko ne moze biti u stanju da iskreno poveruje. Potcenio sam ljudsku glupost, neizmerno...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, cloudking рече

Ja samo priznajem poraz jer sam zaista najiskrenije mislio da u te baljezgarije niko ne moze biti u stanju da iskreno poveruje. Potcenio sam ljudsku glupost, neizmerno...

Ako ne računamo starije ljude  koji se informišu isključivo preko Tv-a pinka, rtsa itd.. ostatak ili je prisiljen da glasa ili glasa iz koristi za SNS.  Ja i dalje verujem da " u te baljezgarije niko ne moze biti u stanju da iskreno poveruje".

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, cloudking рече

Ako, taman da vidis kako je jadnom Vucicu kad mu novinarin postavljaju pitanja i kritikuju... Da poludi covek... Il da ih zabrani il rako nesto... sve drsko, napadno i nenormanlno (gde ste videli da se covek koji zivot polaze za nas zapitkuje ili kritikuje? El tako drugari? :) )

Mozda da ih pokupuje za nase pare a onda da ih da partijskim poslusnicima na koriscenje :D

Nase novinarstvo nije baš na dobrom glasu ali ih nemoj porediti sa sobom, toliko nisko još pali nisu

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, cloudking рече

Srpski narod je sklon da povjeruje bajkama u koje ne vjeruju više ni poljski srednjoškolci ! 

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Дејан рече

Nase novinarstvo nije baš na dobrom glasu ali ih nemoj porediti sa sobom, toliko nisko još pali nisu

Nije ni Vucic na dobrom glasu al opet ni jedan okuoator to nije, osim, naravno ood petokolonasa koji okuoatore prosto obozavaju... Toliko da bi im se u gujscu zavukli. 

"Cuti i trpaj u dzepove! Sta te boli cvetko dal je nase il nije, kad drugi placa skidaj do gaca, ajde... zagrabi, zagrabi..."

Подели на овим сајтовима

Hvala Sasa Raulovicu :Izbori se ponavljaju na 234 biracka mesta! 250,000 ljudi ima pravo da izadje da glasa. Ja u ovome vidim poslednju sansu u ovom momentu da nesto promenite.

Da ne bude zabune, potpuno postujem pravo i opredeljenje nekoga da bojkotuje izbore kao i nekoga da glasa za SNS. Iznosim samo svoje privatno misljenje a ono je da treba izaci i pokusati.

Dakle, ako ste zainteresovani 1. Juli!

WWW.RTS.RS

RIK je noćas doneo odluku da se izbori na ukupno 234 biračka mesta, gde je glasanje poništeno, održe 1. jula od...

Подели на овим сајтовима

Opa! Idemo... Usvojena prva zalba ?

DOSTAJEBILO.RS

Управни суд је данас усвојио прву од 2700 жалби ДЈБ и поништио решење Републичке изборне...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...