Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре сат времена, Avocado рече

Tu upadaš u mali "conundrum"... novinari koji su to otkrili ne zarađuju od klikova nego od donacija... ova priča je urađena u okviru projekta kojeg finansira USAID... Tramp već neko vreme pritiska USAID da uskladi svoje politike sa njegovom, a nedavno je to rezultiralo i smenama i direktinim postavljenjima zanimljivih Trampovih ljudi u rukovodstvo USAID-a... tako da... ako hoćeš da optužiš ove novinare da lažu za pare, moraš da prihvatiš da to rade po nalogu tvog omiljenog orangutana...

Finasira ih i  ministarstvo informisanja koje kontrolise SNS, pa verovatno lazu po nalogu Vucica...

BIRNSRBIJA.RS

BIRN Srbija je nevladina, neprofitna organizacija osnovana 2004. godine u Beogradu. Bavimo se monitoringom i analizom...

E ne smaraj me, kukavica si, kada ti porastu avocadosi pa zauzmes neku poziciju moze da pricamo. ;)

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, GeniusAtWork рече

преко 300 људи сахрањено у металним сандуцима - што се ради када особа умре од заразне болести и постоји опасност заразе.

Је л стварно неко мисли да корона може да пређе с мртвог човека на живог кроз дрвени сандук? Је л и то нека струка рекла? Је л се тако ради и у сезони грипа?

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, haveaniceday рече

Mislim da u to verujes ali u studije o vremenskim uslovima i covidu koje sam ti ja dao koji ukljucuju sirenje covida na preko 250 gradova ne verujes

ma verujem, i evo cekam da se usaglase sa situacijom na terenu, nego nikako da se desi :D

Evo na primer, u ovom trenutku mi imamo opasniju korona situaciju nego u sred "prvog talasa" a sad je cak i toplije. Sto nismo imali veliko sranje marta i aprila? Tad je bila temperatura idelan za sirenje korone? I sto sad imamo ponovo rasplamsavanje ako je toplije? (kragujevac pre Vanr.stanja. imao 80 zarazenih a sada ima 77 za samo dve nedelje, u novom pazaru raspad, 60oro medicinskog osoblja zarazeno, ljude prebacuju u KG jer tamo nema mesta nego ih salju za bg- ovo sam sve saznao danas iz klikbejt medija koji samo hoce da me prevare)

Polazimo od tovje pretpostavke da kontaki i izolacija ne igraju veliku ulogu u sprecavanju sirenja, dakle ako nije izolacija usporila koronu marta i aprila, sta je? I sta je sad ponovo pokrece? 

Druge ocigledne stvari poput "nakon ukidanja vanrednog stanja ljudi su povecali kontakte" necemo da pominjemo jer ocigledno je tebe nemoguce ubediti da se virusi prenose, pa- viralno... nego se valjda sami od sebe se prenose  u zavisnosti od spoljne temperature..

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Juanito рече

Је л стварно неко мисли да корона може да пређе с мртвог човека на живог кроз дрвени сандук? Је л и то нека струка рекла? Је л се тако ради и у сезони грипа?

U drveni sanduk sam polazes pokojnika sto u mnogim delovima srbije podrazumeva kupanje i oblacenje pokojnika dok metalni sanduk dobijas zapecacen iz bolnice. Nema otvaranja, nema kupanja, oblacenja niti bilo kakvog "hendlovanja" lesom

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Juanito рече

Можда нека фора као оно са дезинфиковањем улица, јавних површина, зграда и свега редом. Ко би га знао.

Подели на овим сајтовима

NOVA.RS

Ne, nije samo reč o jučerašnjem spektakularnom otkriću BIRN-a da je država krila broj umrlih i zaraženih od koronavirusa, te da je broj preminulih maltene tri puta veći od zvaničnog, a da se u...

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, cloudking рече

U drveni sanduk sam polazes pokojnika sto u mnogim delovima srbije podrazumeva kupanje i oblacenje pokojnika dok metalni sanduk dobijas zapecacen iz bolnice. Nema otvaranja, nema kupanja, oblacenja niti bilo kakvog "hendlovanja" lesom

А што се тако не ради и у сезони грипа који је веома озбиљна заразна болест? Или се ради и тад?

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Juanito рече

А што се тако не ради и у сезони грипа који је веома озбиљна заразна болест? Или се ради и тад?

Nemam pojma ali ne verujem jer grip uglavnom ne paralise zdravstveni sistem cak i u vrhu epidemije a i smrtnost mu je daleeeeko ispod korone

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, haveaniceday рече

Finasira ih i  ministarstvo informisanja koje kontrolise SNS, pa verovatno lazu po nalogu Vucica...

BIRNSRBIJA.RS

BIRN Srbija je nevladina, neprofitna organizacija osnovana 2004. godine u Beogradu. Bavimo se monitoringom i analizom...

E ne smaraj me, kukavica si, kada ti porastu avocadosi pa zauzmes neku poziciju moze da pricamo. ;)

confused1confused1confused1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, haveaniceday рече

Pa desilo se, to sto je tebe zaslepela paranoja i losa informisanost to je nesrecan slucaj... :/

Pitao sam malopre drugaricu kojoj sestra i zet rade u KC Nis, ovo je njen odgovor:

image.png

budale... paranoisu bzvz

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Pitao sam malopre drugaricu kojoj sestra i zet rade u KC Nis, ovo je njen odgovor:

image.png

budale... paranoisu bzvz

"ja verujem u nauku"
"evo sta kaze sestra brata kome 2 tetke rade u kbc"

Pick one.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...