Jump to content

Побуна у Београду

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 42 минута, Tristatri рече

Voleo bih da čujem tvoj odgovor, ali i drugih ... pomogao bi mi i u dodatnom upoznavanju sebe.

:D Ако не припадаш ни једној групи, то значи да си скинуо са себе (или уопште ниси никада прихватио) непотребан терет ког друштво стално покушава да наметне, живиш у свом микросвету, и не бринеш туђу бригу. На добром си путу, :)))

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Натан рече

... живиш у свом микросвету ... На добром си путу, :)))

Uh, ova dva gore ne mogu zajedno, a da je dobro, u jednoj rečenici!? .................................... još ako je takva osoba mirna, radna ...

Idealno! za one od kojih dolazi: ... терет ког друштво стално покушава да наметне.

.

Подели на овим сајтовима

In the meantime...

RS.N1INFO.COM

Pripadnici novosadske komunalne milicije pravili su roštilj u dvorištu objekta u kojem se nalazi sedište ove službe,...

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Tristatri said:

.

Iz tvog posta jasno je da ne pripadaš ni jednima ni drugima. Ja takodje. Ali, interesuje me koja smo onda mi ''grupa'' (i da li ti mi koji nismo ni tamo, ni tamo, jesmo jedna homogena grupa ili, pak, ima i tu subgrupa?)? I, ako ti mi (ispravno!?) samo kritikujemo druge, a pritom smo po pitanju dela potpuno pasivni, čini se da, eto, iako možda pravilno rasudjujemo, od nas i nema neke koristi !!? Možda su ovi prvi, pa čak i drugi, ipak korisniji društvu.

Voleo bih da čujem tvoj odgovor, ali i drugih ... pomogao bi mi i u dodatnom upoznavanju sebe.

.                   ...                 .......................................          ... i da ako od nas, ipak, može biti kakve vajde, da vidimo kako to sprovesti?

.

Најискреније, чини ми се да смо група људи која се склања од будала и ретко се са њима расправља (осим понекад онлајн), па нису ни свесни да постојимо нити колико нас има, него мисле да постоје само они и да постоје само људи из супротног табора. И због тога тешко можемо бити названи "групом", јер имати критичку свест, имати меру и имати васпитање и обзир према другима не чини групу. :)

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

2 hours ago, GeniusAtWork said:

Да, да. Каква коинциденција да баш случајно после неколико дана буке по свим већим градовима вођа објави да ће забрана кретања трајати само у петак уместо читав викенд. И да ће ванредно стање бити укинуто до краја идуће недеље :) 

А без буке не би било укинуто.

Једино што су (сте) буком постигли јесте да ће радници по маркетима радити у суботу и недељу, иако су им послодавци иницијално јавили да су слободни до понедељка и што нервирате људе који овакав вид "протеста" сматрају идиотским и иритантним.

Подели на овим сајтовима

34 minutes ago, Тражитељ said:

А без буке не би било укинуто.

Једино што су (сте) буком постигли јесте да ће радници по маркетима радити у суботу и недељу, иако су им послодавци иницијално јавили да су слободни до понедељка и што нервирате људе који овакав вид "протеста" сматрају идиотским и иритантним.

Значи постигли су (смо) буком да скрати полицијски час? Ето, барем неке користи од шерповања :dobro:

Било би укинуто без буке, сигурно. Не може да траје вечно. Само питање када. Овако бар имамо најаву за наредну недељу (нормално, патолошком лажову не верујем ни кад каже који је данас дан, али ето мож и то да додамо на последице шерповања :) )

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, GeniusAtWork said:

Значи постигли су (смо) буком да скрати полицијски час? Ето, барем неке користи од шерповања :dobro:

Било би укинуто без буке, сигурно. Не може да траје вечно. Само питање када. Овако бар имамо најаву за наредну недељу (нормално, патолошком лажову не верујем ни кад каже који је данас дан, али ето мож и то да додамо на последице шерповања :) )

Ја сам на почетку овога још и овде на форуму говорио да ће трајати око осам недеља и да онда креће попуштање. И то није била политичка информација, него епидемиолошка процена која је иста као и свугде у свету. И на основу те информације је и моја фирма планирала своје пословање (иначе, пре 5 дана смо имали планове о лаганом враћању у нормалне активности од понедељка, а исто је и у супругиној фирми). Без увреде, али ја могу да замислим неког Болета са градилишта који је заиста веровао пре месец и по да ће ово трајати само две недеље, а да сад мисли да престаје због протеста, али то није тако. Једно јесте, а то је да је управо ова бука била један од фактора који су преломили да полицијски час не траје до понедељка, а и то само зато што би ово свеједно био последњи вишедневни полицијски час. И на томе су, понављам, "најзахвалнији" радници по продавницама којима је у последњи моменат јављено да су субота и недеља не ипак радни.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, GeniusAtWork рече

Večeras u NS kulturica , ovi u 20:05 lupali u šerpe 10 min, ovih u 20:30 nema. Ništa topovski udari, ništa vatromet. Meni srce na mestu.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Тражитељ рече

Ја сам на почетку овога још и овде на форуму говорио да ће трајати око осам недеља и да онда креће попуштање. И то није била политичка информација, него епидемиолошка процена која је иста као и свугде у свету. И на основу те информације је и моја фирма планирала своје пословање (иначе, пре 5 дана смо имали планове о лаганом враћању у нормалне активности од понедељка, а исто је и у супругиној фирми). Без увреде, али ја могу да замислим неког Болета са градилишта који је заиста веровао пре месец и по да ће ово трајати само две недеље, а да сад мисли да престаје због протеста, али то није тако. Једно јесте, а то је да је управо ова бука била један од фактора који су преломили да полицијски час не траје до понедељка, а и то само зато што би ово свеједно био последњи вишедневни полицијски час. И на томе су, понављам, "најзахвалнији" радници по продавницама којима је у последњи моменат јављено да су субота и недеља не ипак радни.

Tačno tako.

Ništa nelogično i nepredvidjeno se nije desilo, i sve u skladu sa očekivanjima.

Kako za Vaskrs, tako za prvi maj, i sasvim je očekivano da će kasnije biti policijski čas za vreme slava gde pola Srba slavi, a druga polovina ide na slavu.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...