Jump to content

Побуна у Београду

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 сат, Дејан рече

Kako rece vladika Irinej Đorđević, episkopi Nikolaju, najveći srpski greh je nestrpljenje.

NIje. Taj je tek drugi, treci po redu. Kod svih naroda uvek je najveci greh jedan i isti: svesno zmuranje na ocigledne istine.
Ili, ako ti tako draze - "hula na Duha Svetog", kako veli Jevandjelje.

U redu je da covek prati neki svoj pravac. Ali nije u redu da na tom pravcu gazi po zivotima drugih.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, obi-wan рече

NIje. Taj je tek drugi, treci po redu. Kod svih naroda uvek je najveci greh jedan i isti: svesno zmuranje na ocigledne istine.
Ili, ako ti tako draze - "hula na Duha Svetog", kako veli Jevandjelje.

U redu je da covek prati neki svoj pravac. Ali nije u redu da na tom pravcu gazi po zivotima drugih.

Izvinjavam se , nisam vas prepoznao blagodatni mnogooki veroicitelju

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Лапис Лазули рече

mas ti neko resenje za neizdrz kad vec prepoznajes kome sta fali?

Glavni vrač sa Pouka, Deki, leči Ćirka od neizdrže SNS-metodologijom:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Лапис Лазули рече

Pa de reci, sta cicijasis :)

Svaki covek je jedinstven i neponovljiv, ono sto jednom godi drugom steti, zato ima vise resenja za isti problem.

Morao BiH da imam vise informacija o neizdržu  i njegovom domaćinu da BiH mogao da dam strucni savet

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ćiriličar рече

Glavni vrać sa Pouka, Deki, leči Ćirka od neizdrže SNS-metodologijom:

Na Ćirka ne deluje, dzaba je lupati u praznu glavu, sem naveče u 20:05.

Prazna šerpa se daleko čuje, prazna glava još dalje

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Дејан рече

Ma ti si lik...nije tebi zbog Vučića, nego sam te načepio tamo na temi kad si imao psiho-masturbacije sa onim likom, pa nikako da mi oprostiš... a jako ružno ste, čisto porografski, onako u Marić-maniru šenlučili...niski su to nivoJi Dekac....al samo ti cepaj....

Mogu ti javno reči, tvoji maniri su bruka za Pouke...neće ljudi da ti kažu, ali eto ja šupljoglavi, usudih se faci da kažem.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Дејан рече

Нешто сумњам да Ћиро криви шерпе и лонце у 8 часова и пет минута. Ал нек сам каже, дал у цептер посуђе удара@Ćiriličar 

Има људи што не верују у приче о расту бдп-а и истовремено су довољно интелигентни да жени не оштећују суђе. Није паметно кривит посуђе у ком се свињски врат пече.

Подели на овим сајтовима

А што се Ћордола конкретно тиче, ови људи се буне јер неће да им трола иде кроз улицу. А речено им је да неће колико ја чух а онда под окриљем ноћи и полицијске штунде буџе тролу....Па ако је то тако, што су људи криви јер се буне за добре услове живота у њиовој улици?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Вилер Текс рече

Има људи што не верују у приче о расту бдп-а и истовремено су довољно интелигентни да жени не оштећују суђе. Није паметно кривит посуђе у ком се свињски врат пече

Još kad se udaju ko Čirko :))

Nešto razmišljam, koliko sam glup (za razliku od "likova"), treb'o sam ja uzeti Vučićevu matematiku i ekonomiju, da tako omanđijam ženu - da joj prikazujem sve u NAJ-svetlu. Da uvek budemo u suficitu...manje bi me ribala.

Deki, hitno ostavku podnosi na funkciju, ne blamiraj ljudima trud....

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ćiriličar рече

Nešto razmišljam, koliko sam glup (za razliku od "likova"), treb'o sam ja uzeti Vučićevu matematiku i ekonomiju, da tako omanđijam ženu - da joj prikazujem sve u NAJ-svetlu. Da uvek budemo u suficitu...manje bi me ribala.

Имаш сто година а ништа ниси научио :)))

:smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Имаш сто година а ништа ниси научио 

Meša Selimović:  ''Boj se ovna, boj se govna, a kada ću živjeti?''

Ne znam sme li se verovati ovom...kad je Mehmed, more bit da oće da prevari...ili da prumenim(o) ovo njegovo?
:))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...