Jump to content

Da li ćete se prijaviti za 100 evra? (ANKETA)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 135
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 9 часа, Ромејац рече

Одричеш ли се 100 евра? Реците три пута!
- Одричем се!
- Одричем се!
- Одричем се!

Пљуните преко телефона...

A to ide kao odgovor na pitanje: 

94691624_3080573401994746_8534604108873596928_o.thumb.jpg.2e86393bfb402b6b2c891ce065b99b9c.jpg

(Ukrala od Životija, sa fejsa 0405_feel)      ????

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Вилер Текс рече

Тако је и у суботу уочи Васкрса у отприлике 22:38 рекао да неће нико да диран никога ко иде у Цркву....

Лик је невероватан. Нема бре у књижевности светској лика тако љигавог, не може то уметник да смисли то. Нема метафоре. Не мож.

Pa bre kako nece kad grdni ljudi pokaznjavani. Heheh treba se napuni budzet da bi dao ovih 100e.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, БанеЛ рече

Знаш ли какве су? :D (Да знам колико Дралетовог вискија ми треба да попијем. )

Ма, да, да узмемо, него шта. 

Мене занима једна друга ствар, па ако може неко да ме упути. Ова ситуација је пореметила многе екскурзије и излете које су требале да се обаве у мају. А знате какве су агенције мувала, кад им се уплате неке паре. Како то вратити? Ко ту може да интервенише? 

Tреба да прочитате уговор који је потписан са агенцијом.Тамо треба да је наведено у којим случајевима се новац враћа, а у којима не.

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Justin Waters рече

Uzmi i onda im vrati tako što nećeš glasati za njih na izborima. 

Ако није тајна, за кога би ти гласао на изборима у Србији?

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Дејан рече

Ако није тајна, за кога би ти гласао на изборима у Србији?

Šta je u izlogu, nisam pratio aktuelne trendove? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ne pada mi na pamet da se prijavljujem za Judinijeh 100€, kad im izdiktiram jmbg odmah sam automatski kandidat za vakcinaciju sto neko ovde pametno rece, u medjuvremenu tvoju adresu prosledjuju Bilu Gejtsu i automatski dobijas 5G na kucnu adresu, mislite o tome!

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Неко смислио, али чему оволико неповерење у власти које нас спасавају и негују? ;)

Цитат

Call centar na 0800222333 za 100€

Za opciju želim 100€ pritisnite taster broj 1
Za opciju ne želim 100€ pritisnite taster broj 2
1 ( pritiskam )
Svi operateri su trenutno zauzeti. Pritisnite broj 2 da se vratite u glavni meni
2 ( pritiskam )
Hvala Vam što ne želite 100€. Vaša Vlada Republike Srbije

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Кол центар:

- Добро дошли у сервис "МАЛИ ДАЈЕ 100 ЕВРА". Сви оператери су тренутно заузети. Предвиђено време чекања за разговор са првим слободним оператером је две, највише две и по године!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...