Jump to content

Протопрезвитер проф. др. Дарко Ђого - АПЕЛ

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 47 минута, Broken рече

E, do ovog posta sam vas (obojicu) citao ali vise be mogu. 

Волиш кавге, хаа? :)

Баш си неки. Угледај се на мене 'вако "финог".

Јуче је било све папрено, па кад су се Марко и Муса сударили свашта беше. Него, ја као велики поборник властите сујете лако ми се омакне оно што не требам, а брз сам на оном што не ваља, тако сам мислио да већ јеам, а сад се сетих да нисам...шта?

Обраћао сам се његовим коментарима, а сам сам правио контест, а у јеку "борбе" сам донекле доживео и Човека иза тих коментара, Човека који буди  велику драгост због своје нелицемерности - не што сам ја добар, него је то до њега, та драгост - то не могу а да том Човеку,  @obi-wanу не кажем да ми је много жао, и да није ни близу онако како је он то доживео - праштај брате!

Ставови? Ма, што 'но неко рече, није Бог Бог једнакости (па ни у ставовима), него Бог љубави. Они који је немају као ја, пробуде је други као Оби....мис'им, то су неке "подземне воде" куд се Она пробија.

Обојица ми волимо Убунту :) ...и још много тога које не мож' стати у све књиге овог света...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ćiriličar рече

Волиш кавге, хаа? :)

Volim :blush:...ali ovo vase nisam doziveo kao neku kavgu. Narocito jer sam paralelno sa citanjem poceo da gledam dokumentarac "Dnevnik ratnog hirurga" doktora Lazica koji je umro pre neki dan. Dnevnik sa fronta. Strasno iskustvo...i dragoceno iskustvo jednog Coveka.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, obi-wan рече

PoCeti me koji post,

Прошо воз, али ево.

пре 21 часа, slovoA рече

Причати данас о актуелној власти у Србији на нивоу политичких партија је чист промашај. Ванредно је стање и тачка, било ко да је на власти морао би доносити сличне одлуке, по некој својој памети. Међутим, ова посљедња одлука нема више никакве везе ни са чијом политичком памећу: што се прославе Васкрса тиче, имамо Цркву, па или си јој послушан, или не. А ево шта рече штребер на дневнику (транскрибовано): на кољенима ћу сутра молити патријарха да пристане на непослушање власти Цркви...

ДА МУ СЕ ТРАЖИ САД БАР ДА ВРАТИ ОРДЕН.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, slovoA рече

ДА МУ СЕ ТРАЖИ САД БАР ДА ВРАТИ ОРДЕН.

E jedino ako to ne urade...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...