Срђан Шијакињић Написано Април 11, 2020 Пријави Подели Написано Април 11, 2020 @Bokisd Потпуно невезано за ову нашу ситуацију (и ја бих волео, ако је могуће да будемо сви разумни и придржавамо се мера, да буду литургије, наравно), ова прича са кугом ми не звучи ни инспиративно ни охрабрујуће, нити мислим да треба да се угледамо данас на њу. Прича ми је тужна и дирљива јер видим толике људе који не знају шта им се дешава и како то да спрече, већ раде једино што могу у тој ситуацији и моле се свом Богу. Бог их, све у свему, из неког разлога није услишио, пошто је умро негде сваки трећи човек који је тада живео. Тешка прича... fsa, Zmaj Pisum and Justin Waters је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 Metropolitan Anthony Gives Advice to Believers in Quarantine | A Russian Orthodox Church Website WWW.PRAVMIR.COM As Elder Joseph of Vatopedi once said, trials should not terrify us and we should always have hope in God. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 пре 7 часа, Срђан Шијакињић рече @Bokisd Потпуно невезано за ову нашу ситуацију (и ја бих волео, ако је могуће да будемо сви разумни и придржавамо се мера, да буду литургије, наравно), ова прича са кугом ми не звучи ни инспиративно ни охрабрујуће, нити мислим да треба да се угледамо данас на њу. Прича ми је тужна и дирљива јер видим толике људе који не знају шта им се дешава и како то да спрече, већ раде једино што могу у тој ситуацији и моле се свом Богу. Бог их, све у свему, из неког разлога није услишио, пошто је умро негде сваки трећи човек који је тада живео. Тешка прича... Srđane, kažeš da si bio na Liturgiji; kako u praksi izgleda sprovođenje onog Patrijarhovog uputstva o pričešćivanju bez dodira sa ustima pričesnika? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 Kakva je situacija na terenu bracho, jeste li probili barikade do hramova? ? Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aandrej Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 Evo, sad gledam. Vladika Irinej kaže da Vaskrs treba da redovno proslavimo poštujući mere i da se nada da će biti omoguceno (parafraziram). Inače očekujem da krene pljuvanje jer ima više od 65 godina, kako je izašao itd. Al mogu da mu pljunu po prozor jer očigledno bez pljuvanja ne mogu. Tamaraaa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tamaraaa Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 Драгослав Бокан: Владика Иринеј Буловић тражио да се цркве отворе за Васкрс, помолимо се за то! – Стање ствари STANJESTVARI.COM Молим се Господу да услиши ову драгоцену молбу и допусти да... Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 Пре сат времена, Tamaraaa рече Драгослав Бокан: Владика Иринеј Буловић тражио да се цркве отворе за Васкрс, помолимо се за то! – Стање ствари STANJESTVARI.COM Молим се Господу да услиши ову драгоцену молбу и допусти да... П. С. Да се одмах разумемо, ја нисам никакав симпатизер, ни посебан поштовалац лика и дела оца Ђуровића (чак сам му блокирао и Фејсбук профил), али је он овде извор једне веома занимљиве и важне информације. Пошто је упућен у разна, јавности скривена догађања у врху СПЦ… .... nas Zoki je izgleda ozbiljan fan naseg e.Irineja iz Backu.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 Hleba i igaraaaa? ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 <3 Bokisd and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 Andiaaaaaamooooooo ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 Пре сат времена, ana čarnojević рече PreCednik je upravi rekao da ce za Vaskrs biti lokdain, da je razhovarao sa Patrijarhom, imacete liturgiju na TV i to je to. Ja imam Samsung TV 4K resolution, purcolor, enhanced contrasts,... itd .....real picture ...... kako ce drugi bas me briga,... .. (mora malo sarkazma, od muke,.... probudili me ovi sto setaju pse jutros, ... neki pas se drao ko lud,....pa, posle cuo zvona od gradske crkve i nesto mi se slosilo, i zbog nas samih, pa sta ce zvona i poziv na sluzbu i nedeljnu liturgiju i Praznik, a crkve prazne ko praznicni novcanik ... bolje da i ne zvone ..... trenutno sam u ovom stanju....... ) Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 @Bokisd Kv si ti to pop, gledas tv u 4k rezolucija a sirotilja nema leba da jede? Zmaj Pisum and Bokisd је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 пре 25 минута, ana čarnojević рече Срећан локдаун на Васкрс свима који су га призивали и славе. Ваистину локдаун. Линк? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 пре 31 минута, ana čarnojević рече PreCednik je upravi rekao da ce za Vaskrs biti lokdaun, da je razgovarao sa Patrijarhom, odgovornim covekom, imacete liturgiju na TV i to je to. mozda se i promeni do tada mozda pokaze svoju meku stranu koju cuva za kraj? Desiderius Erasmus, Zmaj Pisum, Вукашин and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 Vaskrs u srcima i kucama ove godine kaze Vucic na tv Prva. Kaze imacemo dovoljno vremena za kupovinu i farbanje jaja! ? Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука