Jump to content

Васкрс и забрана кретања

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Предраг М рече

захтев за издавање дозволе - коју наравно нећете добити... 

FB_IMG_1586519997951.jpg

i ne treba da je dobije ,,jer ja da sam vlast recimo ako sam vec uveo zabranu kretanja od 96 sati onda tu nema izuzetka i tacka ,,tako to radi ozbiljna drzava

Подели на овим сајтовима

образац и упуство за подношење жалбе против државе за ускраћивање законом, чак и у ванредним стањима загарантованих права на вероисповест... 

напомена: жалба/тужба се подноси у три примерка...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, horhe campos рече

i ne treba da je dobije ,,jer ja da sam vlast recimo ako sam vec uveo zabranu kretanja od 96 sati onda tu nema izuzetka i tacka ,,tako to radi ozbiljna drzava

срећа па ниси власт

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Вукашин said:

Pazi šta deliš. Imaš raskolničke linkove na stranici.

Вукашине, је л` ти то мени претиш? :)

Нисам ни разгледао по сајту каквих линкова има, имаш упутство за пријаву. Подељен је линк тачно ка томе. Тако да без непотребног заношења, молим те.

А пре свега, као што рече Десидериус:

On 4/7/2020 at 11:15 AM, Desiderius Erasmus said:

Potpuno je nebitno odakle je tekst, ako je dobar. A ovaj gore je dobar.

Вера, слога и поштење – српско су спасење.

Подели на овим сајтовима

ne vidim u cemu je frka , pa valjda u Crkvi postoje pop  i djakon koji su placeni da rade svoj posao to jest da se BOGU mole i da slavu uznose pa i monasi koji to rade dobrovoljno pa ce oni svi da se pomole i za one koji nisu tog dana fizicki u Hramu ali jesu u Crkvi !!!

Подели на овим сајтовима

16 minutes ago, horhe campos said:

ova vlast je najjadnija u celoj srpskoj istoriji ali ovde je sad drugi problem !  ja sam nacelno protiv ovih zabrana,pol.casa itd ali drzava je drzava i ona mora da sprovodi svoje odluke na celoj svojoj teritoriji ! Sad ako vi kao pravoslavni Hriscani hoce te da se setate a pritom ste vecinski narod kakav onda primer dajete onom katoliku u Subotici i muslimanu u Novom Pazaru ! Propis je na snazi i tacka ,tu vise nema ni price ni rasprave a kad sve prodje e onda moze da se kritikuje da li je bilo opravdano ili ne ! Nemci doneli propis i Eparhija SPC u Nemackoj odma istog dana sve u saglasnosti sa odlukom nemacke drzave i raus ! E ako hocemo da napravimo drzavu i da obonovimo Srbiju onda mora i ovo da pokazemo i dahiji vucicu i svima koji zive sa nama da postujemo odluce cak i ovakve drzave jer je nasa

Слажем се, ево кад би ти испоштовао прописе правописа, ја бих те одмах озбиљније схватио. Ако сам добро схватио исто би се десило и са државом кад би видела да се грађани повинују свим законима и прописима које је донела. Одмах би се уозбиљила.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Давид рече

Слажем се, ево кад би ти испоштовао прописе правописа, ја бих те одмах озбиљније схватио. Ако сам добро схватио исто би се десило и са државом кад би видела да се грађани повинују свим законима и прописима које је донела. Одмах би се уозбиљила.

ovo je forum a ne pismeni sastav iz srpskog jezika ,,kako god da je napisano ne menja sustinu a sustina je da svaki gradjanin ove drzave bez obzira na pol,nacionalnu i etnicku pripadnost i bilo koje veroispovesti mora da postuje odluku drzave i tu treba da bude velika TACKA .

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Давид рече

Вукашине, је л` ти то мени претиш? :)

Нисам ни разгледао по сајту каквих линкова има, имаш упутство за пријаву. Подељен је линк тачно ка томе. Тако да без непотребног заношења, молим те.

А пре свега, као што рече Десидериус:

Imas na toj stranici srbinaokup link od nekog artemitskog bratstva...

Mozda je i sajt sa "blagoslovom" Egzilasa...treba gledati sa kim se u kolo hvatas...

Подели на овим сајтовима

Just now, horhe campos said:

ovo je forum a ne pismeni sastav iz srpskog jezika ,,kako god da je napisano ne menja sustinu a sustina je da svaki gradjanin ove drzave bez obzira na pol,nacionalnu i etnicku pripadnost i bilo koje veroispovesti mora da postuje odluku drzave i tu treba da bude velika TACKA .

Дакле важнија је суштина. Добро. Такође је суштина је да је држава ту због народа и да је управо створена од стране народа и константно финансирана путем пореза и акциза на трошак народа. Ради заједничких интереса друштва које та држава треба да штити. Није ту народ због државе већ држава због народа. И власт нон-стоп треба да одговара народу. То су најбољи од нас изабрани да владају. Најпаметнији, најпоштенији и најспособнији. То је суштина.

Власти која не поштује ни устав ове државе наше поштовање прописа неће ништа показати, као што тврдиш. То је једна врло утопијска идеја за тренутне услове у Реп. Србији и свету.

"Показати Вучићу свима који живе са нама да је ово наша држава и поштујемо њене прописе"  имплицира да то онда није држава и тих људи што живе са нама, зар не? Не знам шта си тиме хтео рећи. Ко су људи "који живе са нама" овде, на кога си мислио?

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Вукашин said:

Imas na toj stranici srbinaokup link od nekog artemitskog bratstva...

Mozda je i sajt sa "blagoslovom" Egzilasa...treba gledati sa kim se u kolo hvatas...

"Имам" на тој страници линк исто колико га "имаш" и ти. То није мој сајт, ако имаш замерку на подељени садржај - изнеси, а ако немаш - онда те позивам да не спинујеш, не параноишеш и да се држиш теме.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Давид рече

Дакле важнија је суштина. Добро. Такође је суштина је да је држава ту због народа и да је управо створена од стране народа и константно финансирана путем пореза и акциза на трошак народа. Ради заједничких интереса друштва које та држава треба да штити. Није ту народ због државе већ држава због народа. И власт нон-стоп треба да одговара народу. То су најбољи од нас изабрани да владају. Најпаметнији, најпоштенији и најспособнији. То је суштина.

Власти која не поштује ни устав ове државе наше поштовање прописа неће ништа показати, као што тврдиш. То је једна врло утопијска идеја за тренутне услове у Реп. Србији и свету.

"Показати Вучићу свима који живе са нама да је ово наша држава и поштујемо њене прописе"  имплицира да то онда није држава и тих људи што живе са нама, зар не? Не знам шта си тиме хтео рећи. Ко су људи "који живе са нама" овде, на кога си мислио?

ustav je prekrsen kod uvodjenja vandrednogb stanja i ja sam rekao da se za zabranama ne slazem ali su nazalost donete i trenutno su na snazi ,svidjalo se to nama ili ne ali kad su vece donete onda su duzni svi gradjani da ih postuju isto onako kako to rade nemacki gradjani srpskog porekla i kako tamo Spc bezpogovorno postuje propise nemacke drzave

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Давид рече

"Имам" на тој страници линк исто колико га "имаш" и ти. То није мој сајт, ако имаш замерку на подељени садржај - изнеси, а ако немаш - онда те позивам да не спинујеш, не параноишеш и да се држиш теме.

Ako cemo o temi - vidim da to sto si kacio uglavnom dele tzv. ziloti, pa mi je to odmah poziv na oprez.

Moj stav je da se smirim, da se ne rasipam na sto strana i da ne reagujem na prvu loptu. Msm. sta ce mi dozvola za kretanje, ako je hram zatvoren??, a tek mi ne pada na pamet da tuzim svoju drzavu, ko god bio na vlasti, ako mi ne daju dozvolu.

Koliko sam upoznat, mogu ici na Liturgiju na Veliki cetvrtak, pa na 2. i 3. Vaskrs, a i na Veliki petak ce biti otvoreni hramovi. Mozda bude i nekog dogovora za Vaskrs? To je brate super, kakva je situacija u vecini drzava. 

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, horhe campos said:

ustav je prekrsen kod uvodjenja vandrednogb stanja i ja sam rekao da se za zabranama ne slazem ali su nazalost donete i trenutno su na snazi ,svidjalo se to nama ili ne ali kad su vece donete onda su duzni svi gradjani da ih postuju isto onako kako to rade nemacki gradjani srpskog porekla i kako tamo Spc bezpogovorno postuje propise nemacke drzave

Не знам да ли намерно али ниси одговорио на моје питање са краја поруке коју си цитирао. Јер мислим да покушаваш да наметнеш неку тортуру већине над мањином овде у Србији. Волео бих да ме демантујеш.

И како то мислиш да се ова држава обнови? И када? Кад прође ванредно стање? И која је улога поштовања или непоштовања прописа у том подухвату?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...