Jump to content

Шта је социјална дистанца?

Оцени ову тему

Milica Bajic

Препоручена порука

пре 8 минута, Jestira. рече

Hahaha Vasa je lud ima hiljadu profila i sam sebi odgovara :smeh1: :smeh1::smeh1: 

Neka ga, simpatičan je Vasilije. Samo da ne naleti na neku koja upija knjige samopomoći Šeri Agrov i drugih mudrih spisateljica. Bilo bi mi žao da mu vodilja o ženskom poetskom nespokoju padne u vodu. 0703_read

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Nikola Stojanovic рече

Nemaju ljudi druga posla. :D :D Kakva je to ideja dupli profil smejanjeeeeee. 

Ima svega. Ili ozbiljna kriza identiteta ili puka razbibriga. Kod nekih je očigledna prevarica, neki se ozbiljno užive u sasvim drugu ulogu.

Sve u svemu, jedna fina razbibriga, dokolica. :mahmah:

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Дуња рече

Ima svega. Ili ozbiljna kriza identiteta ili puka razbibriga. Kod nekih je očigledna prevarica, neki se ozbiljno užive u sasvim drugu ulogu.

Sve u svemu, jedna fina razbibriga, dokolica. :mahmah:

Slazem se bre sa svime sto napises, mnogo si mi pametna. :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Nikola Stojanovic рече

Slazem se bre sa svime sto napises, mnogo si mi pametna. :D

Hvala. <3 Takva sam ti ja. :0212_rolleyes: To mi kažu i kada nisu zaljubljeni u mene. :)))

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Дуња рече

Takva sam ti ja. :0212_rolleyes: To mi kažu i kada nisu zaljubljeni u mene. :)))

Imam 2 zbog toga povodaaaa. Ne zna se koja je ludjaaaaaaaaa . Hahaha

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

15 hours ago, Bojan* said:

Evo da uporedimo mene, koji ne mogu da nađem devojku zainteresovanu za upoznavanje i Bogomislića, koji menja partnerke po želji.

Koja je razlika među nama? 

On ima dobar izgled i ima novac. Ja nemam ni jedno ni drugo.

...

Под условом да намерно не тролујеш, ево у чему је разлика. Пребаци се у улогу жене која треба да бира између вас двојице. Кога би тебе пре привукао и ко ти представљао веће искушење, жена са квалитетима свог пола а у чији карактер ниси 100% сигуран или неко ко је гарантовано добар и доброг карактера, али није жена? Ти конкретно, опет под условом да се добро не спрдаш и не вучеш све овде за нос, делујеш не само као неко ко нема мушке квалитете, него је још уз то и очајник, дакле одбојност па на квадрат. Срца око аватара и изигравање оног напаљеног петлића из цртаног филма о Софронију, уз константно јадиковање над самим собом, па још на православном форуму - то само може да изазове нечију анонимну реакцију да ти из сажаљења подигне самопоуздање. Оно што би требало да урадиш јесте да заборавиш и овај форум и профил који си направио и да кренеш да вежбаш, читаш, нађеш неку страст којој ћеш се посветити и у њој постанеш добар, да уопште изградиш квалитете који ће те учинити пожељним, а уз то да негујеш добар и трпељив карактер како би особу коју будеш привукао могао и да задржиш. Од овога нема вајде, увек ће ти неко други бити крив, док не налетиш на ситуацију да пожељнији буде и неко ко има и мање новца од тебе, и не изгледа боље.

Наравно, под условом да не тролујеш. Ако тролујеш, ја сам се поштено упецао, јер ми не делујеш као трол.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Тражитељ рече

под условом да не тролујеш. Ако тролујеш, ја сам се поштено упецао, јер ми не делујеш као трол

Не пребацуј себи. Човек је профи. Омиљен нам је међ троловима. То јако природно ради.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Дуња рече

Ko je Bjanka? Propustila sam par godina forumašenja. :POPOcorn1:

bila je 5 min na forumu :scratch_head:

avatar neki  zenski lik iz Hana Barbera crtaca 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...