Ayla Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 @Богомислић Ruke koje tako opisuješ, od rada su stradale... ti dugi meki prstići koje pominješ, divni su da uzmu ono što im ti pripremiš, jer ne vjerujem da su na kakav posao navikli. Poslušaj sestru, i vrijedne ruke traži, a ne dobar model za burmu. Sanja Т. and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 On 8. 4. 2020. at 8:50, Ayla рече Da... očigledno da je fizički izgled bitan muškarcima. Pazi ti opis šake, vrlo detaljan... a zamisli tek kosa, koliko je duga i zdrava... pa oči, koliko su lijepe i koje su boje... o zubima da ne govorim, ono, jesu li svi njeni, barem prednji (), i lice koliko je čisto, šta se krije ispod pudera... Ne bih dalje nabrajala, ali definitivno vam je bitan fizički izgled. Expand Да. Додао бих још танак и узак струк, умилни глас и поглед, и смеђу свиленкасту косу везану у високи реп или пунђу. Ако може. Ayla , Sanja Т., Milica Bajic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 On 8. 4. 2020. at 11:25, Натан рече Да. Додао бих још танак и узак струк, умилни глас и поглед, и смеђу свиленкасту косу везану у високи реп или пунђу. Ако може. Expand Sigurno može. Pitam se samo kako se to plaća, elektronski, ili može kešom prilikom dostave naručenog proizvoda. Натан, Milica Bajic, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 On 8. 4. 2020. at 11:15, Ayla рече Ruke koje tako opisuješ, od rada su stradale... ti dugi meki prstići koje pominješ, divni su da uzmu ono što im ti pripremiš, jer ne vjerujem da su na kakav posao navikli. Expand Све које сам упознао са ћевапастим прстима су неуредне и превише хаотичне за везу. Jestira. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 On 8. 4. 2020. at 11:29, Ayla рече Sigurno može. Pitam se samo kako se to plaća, elektronski, ili može kešom prilikom dostave naručenog proizvoda. Expand Плаћа се животом. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 On 8. 4. 2020. at 11:32, Богомислић рече Све које сам упознао са ћевапастим прстима су неуредне и превише хаотичне за везу. Expand Nemam iskustva... možda si i u pravu. Milica Bajic and Jestira. је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Април 8, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2020 @Ayla ice ne obaziri se, što se više obazireš, više će ga boleti kajanje kad ga stigne, al' neka si mu malo rekla za sve nas sa trapavim prstima ♥️ Sanja Т. and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 Накит се дели на врцкав и супругицаст, а идеалној жени добро стоје обе врсте и то истовремено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 On 8. 4. 2020. at 11:42, Богомислић рече Накит се дели на врцкав и супругицаст, а идеалној жени добро стоје обе врсте и то истовремено. Expand Šta kad su joj prsti prirodno premršavi i svaki prsten spada? A oni sa dragim kamenjem tipa smaragdi i to ne smeju se previše smanjivati, ispašće kamen iz ležišta. #justkiddingbored Milica Bajic and Дуња је реаговао/ла на ово 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 Најсупругицастијим тетама је све до зглоба заузето, јер онда те превелике држе неки који су више по мери. Или се од самог старта направи по мери. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 Овако Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 On 8. 4. 2020. at 14:10, Богомислић рече Најсупругицастијим тетама је све до зглоба заузето, јер онда те превелике држе неки који су више по мери. Или се од самог старта направи по мери. Expand Тачно знам ко ово може да напише Колико профила си отворио до сада Ayla , Vasilije. and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 Миша Тумбас, може се рећи да је био највернији навијач Партизана. Иако особа са посебним потребама може се рећи да је у себи имао велики потенцијал. Ипак, остао је у своме развоју на нивоу детета. Човек који је један од примера, а коме је ово, не здравствено, већ социјално стање у држави везано за пандемију на светском нивоу, допринело да.. Бог да му души опрости! „Miša je umro od tuge jer nije mogao da se viđa sa partizanovcima, svojom jedinom porodicom“: Gordana Milenković godinama brinula o najpoznatijem navijaču Partizana | Fudbal | Novosti.rs WWW.NOVOSTI.RS Mislim da je umro od tuge jer zbog epidemije korone više nije mogao da ide na utakmice – s dubokom tugom u glasu, za... Miša Tumbas umro jer mu je nedostajalo druženje i njegov Partizan - alo.rs WWW.ALO.RS „Znam ga još otkad je bio dete. Sa Ceraka se preselio u Barič. Gledala sam ga kao sina. Spremala sam mu kuću, davala mu... Milica Bajic, Дуња, Поет and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Април 8, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2020 @Плаво Небо eto, nekad ni pojma nemamo koliko značimo jedni drugima. Neka mu je laka zemlja. Дуња, Плаво Небо and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Април 8, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2020 U mom selu ima čovek od nekih sada pedesetak godina, neartikulisanih pokreta i glasa, sa dušom velikog deteta. Živi sam, rođaci se brinu o njemu, ono najosnovnije. Kao deca smo se pomalo plašili i od njega i od jedne Magde, koja je bila skitnica, Bog da joj dušu prosti. Kasnije smo se srodili sa njima, ne samo da su bili bezopasni, nego smo osećali njihovu ljubav prema nama, deci. Toliko sam se obradovala kada me skoro pozdravio pri susretu kao da smo se videli juče, a ne posle par godina. Nemam reči da opišem šta sam videla u njegovim očima dok je gledao moje dete i mene naizmenično. Takvi momenti nam ne daju da zaboravimo da smo ŽIVI. Поет, Плаво Небо, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука