Jump to content

Шта је социјална дистанца?

Оцени ову тему

Milica Bajic

Препоручена порука

@Богомислић

Ruke koje tako opisuješ, od rada su stradale... ti dugi meki prstići koje pominješ, divni su da uzmu ono što im ti pripremiš, jer ne vjerujem da su na kakav posao navikli.
Poslušaj sestru, i vrijedne ruke traži, a ne dobar model za burmu.

Подели на овим сајтовима

On 8. 4. 2020. at 8:50, Ayla рече

Da... očigledno da je fizički izgled bitan muškarcima. Pazi ti opis šake, vrlo detaljan... a zamisli tek kosa, koliko je duga i zdrava... pa oči, koliko su lijepe i koje su boje... o zubima da ne govorim, ono, jesu li svi njeni, barem prednji (:)))), i lice koliko je čisto, šta se krije ispod pudera...
Ne bih dalje nabrajala, ali definitivno vam je bitan fizički izgled.

Expand  

Да. 0703_read 

Додао бих још танак и узак струк, умилни глас и поглед, и смеђу свиленкасту косу везану у високи реп или пунђу.

Ако може.

Подели на овим сајтовима

On 8. 4. 2020. at 11:25, Натан рече

Да. 0703_read 

Додао бих још танак и узак струк, умилни глас и поглед, и смеђу свиленкасту косу везану у високи реп или пунђу.

Ако може.

Expand  

Sigurno može. Pitam se samo kako se to plaća, elektronski, ili može kešom prilikom dostave naručenog proizvoda.

Подели на овим сајтовима

On 8. 4. 2020. at 11:15, Ayla рече

Ruke koje tako opisuješ, od rada su stradale... ti dugi meki prstići koje pominješ, divni su da uzmu ono što im ti pripremiš, jer ne vjerujem da su na kakav posao navikli.

Expand  

Све које сам упознао са ћевапастим прстима су неуредне и превише хаотичне за везу.

Подели на овим сајтовима

On 8. 4. 2020. at 11:32, Богомислић рече

Све које сам упознао са ћевапастим прстима су неуредне и превише хаотичне за везу.

Expand  

Nemam iskustva... možda si i u pravu. 0703_read

Подели на овим сајтовима

On 8. 4. 2020. at 11:42, Богомислић рече

Накит се дели на врцкав и супругицаст, а идеалној жени добро стоје обе врсте и то истовремено. :)))

Expand  

Šta kad su joj prsti prirodno premršavi i svaki prsten spada? A oni sa dragim kamenjem tipa smaragdi i to :))) ne smeju se previše smanjivati, ispašće kamen iz ležišta. 

:coolio:

#justkiddingbored

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

Најсупругицастијим тетама је све до зглоба заузето, јер онда те превелике држе неки који су више по мери.

Или се од самог старта направи по мери. :)))

Подели на овим сајтовима

On 8. 4. 2020. at 14:10, Богомислић рече

Најсупругицастијим тетама је све до зглоба заузето, јер онда те превелике држе неки који су више по мери.

Или се од самог старта направи по мери. :)))

Expand  

Тачно знам ко ово може да напише :))Колико профила си отворио до сада 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

Миша Тумбас, може се рећи да је био највернији навијач Партизана. Иако особа са посебним потребама може се рећи да је у себи имао велики потенцијал. Ипак, остао је у своме развоју на нивоу детета. Човек који је један од примера, а коме је ово, не здравствено, већ социјално стање у држави везано за пандемију на светском нивоу, допринело да.. Бог да му души опрости!

WWW.NOVOSTI.RS

Mislim da je umro od tuge jer zbog epidemije korone više nije mogao da ide na utakmice – s dubokom tugom u glasu, za...
WWW.ALO.RS

„Znam ga još otkad je bio dete. Sa Ceraka se preselio u Barič. Gledala sam ga kao sina. Spremala sam mu kuću, davala mu...

Подели на овим сајтовима

U mom selu ima čovek od nekih sada pedesetak godina, neartikulisanih pokreta i glasa, sa dušom velikog deteta. Živi sam, rođaci se brinu o njemu, ono najosnovnije. Kao deca smo se pomalo plašili i od njega i od jedne Magde, koja je bila skitnica, Bog da joj dušu prosti. Kasnije smo se srodili sa njima, ne samo da su bili bezopasni, nego smo osećali njihovu ljubav prema nama, deci.

Toliko sam se obradovala kada me skoro pozdravio pri susretu kao da smo se videli juče, a ne posle par godina. Nemam reči da opišem šta sam videla u njegovim očima dok je gledao moje dete i mene naizmenično. Takvi momenti nam ne daju da zaboravimo da smo ŽIVI.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...