Jump to content

Vasilije.

Члан
  • Број садржаја

    561
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

2 Пратилаца

Profile Information

  • Пол :
    Мушко

Скорашњи посетиоци профила

3491 посетилаца

Vasilije.'s Achievements

  1. Iz razloga lične prirode, odlučio sam da i ovaj nalog trajno onesposobim postavljanjem random mailinator.com e-mail adrese i random password-a koje neću sačuvati.
    Nakon što se izlogujem, nema povratka. Razmišljam da sledeći nalog za seču / trajno brisanje bude instagram i time sam završio sa društvenim mrežama i forumima.

    1. Dragi

      Dragi

      Vraćaš se kao Muramato? :ani_biggrin:

    2. Jestira.

      Jestira.

      Ja sam posekla fejs i Instagram ovo preživelo :D

    3. БанеЛ

      БанеЛ

      Све најбоље, Василије! 

  2. Vasilije.

    Слике форумаша

    Jedini blagočestivi čovek od cele ekipe. Inače stolar po struci, pravi ikonostase. Pravi i mnogo dobre stalke za punjenje revolvera, kutije za municiju i mustre za motanje papirnatih patrona.
  3. Eto, vidiš zašto treba izbegavati veze gde je on nečastivi, a ona prepodobna ili obrnuto.
  4. Neki put moraju da funkcionišu i u sred dana, među normalnim svetom i onda možete da ih gledate.
  5. Upravo sam se podsetio da je urođena ženska patetika možda čak i gora od one koja podstiče na blagoglagoljanje. :0426_feel:

  6. Grešnije je da ima muškarca u mislima. Bludne misli, a uz to i sodomske.
  7. Jeste slepci, jer gledate splavarke, klaberke i influencerke, umesto one suprugicaste, koje čekaju da im dođete s osmehom kroz šljivike i livade.
  8. Mogu i ja da slikam fensi zgrade po Beogradu. Nego, možeš da imaš kakvu god hoćeš ekonomiju i dalje ne negiraš individualnu slobodu da bude drogoš, neradnik ili klošarčina.
  9. Efikasan da se od zemlje napravi shithole iz kog beži svako ko može i gde ljudi crkavaju od gladi i jedu pacove iz kanalizacije, jer ne mogu da kupe hranu, iako su milijarderi.
  10. Ja se ne zalažem za Američki, nego za Latinoamerički pristup. Kada neko autoritarno govno odluči da ugrozi slobodu privatnog biznisa, otima i nacionalizuje imovinu, onda ga čika general na čelu vojne hunte pošalje na besplatni skydiving iz helikoptera u okean, bez padobrana. Takav sistem bi bio idealan za Srbiju jer bi imala jakog vođu kog bi penzosi mogli da obožavaju, a sa druge strane bi imala ekonomsku slobodu i sve jaču srednju klasu koja bi sprečila da vođa bude nasleđen kad otegne papke.
  11. Srbiji će biti bolje tek kad se obračuna sa metastazama socijalističkog/komunističkog kancera. I u državnom vrhu i u umovima pojedinaca.
  12. Ali ni jedno dete se nije vratilo iz debilane kao debil. Vidiš ti šta je Božiji promisao na delu.
  13. Vruće u gradu, gore ulice...

×
×
  • Креирај ново...