Zayron Написано Март 9, 2020 Пријави Подели Написано Март 9, 2020 The country with Muslims but no mosque Slovakia is one of very few European countries with no mosque, but that's not the only struggle for a Muslim community denied official status. The Slovak parliament made it even more difficult for them to gain recognition. @Avocado Dakle kako tebe kao kafira strah nije?Šta nam možeš o tome reći? Nešto što još ne znamo o tebi? Iznenadi nas odgovorom! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 9, 2020 Пријави Подели Написано Март 9, 2020 пре 33 минута, Zayron рече Onda nam molim te objasni kako ti kao ateista, kafir, bezbožnik nisu uplašen za sebe samoga kad već znaš šta šerijat sprema takvima? Pa ne znam da mi se šerijat sprema... šta više ne vidim nikakvu realističnu mogućnost da živim u šerijatu... i to ne samo zato što migranti uopšte i ne nameravaju da se nastane u Srbiji, već ne vidim realističnu mogućnost da se šerijat uspostavi u bilo kojoj evropskoj zemlji, uključujući i Albaniju i Bosnu koje već imaju većinsko muslimansko stanovništvo. Više puta sam i pitao da mi se objasni scenario (koji zamišljate) kako će do toga da dođe, ali nisam dobio ni jedan ozbiljan odgovor, pošto imam preko 10 godina pa scenario koji sadrži samo: "dođu, postanu većina i uspostave šerijat" mi ne zvuči ozbiljno... tj. ne zvuči uopšte kao scenario... Цитат Dovoljno je da na vrlo malom teritoriju oni postignu praktičnu autonomiju gdje će odatle sve takve kao ti i ostale nemuslimane etnički očistiti a u odredjenoj situaciji možda i likvidirati fizički,. Dovoljno je da na primjer tamo u Francuskoj naprave takvu zonu oko Liona negdje, čuo sam da ih je tamo ko mrava. Pa što nisu do sad napravili ako ih tamo ima "ko mrava" a to je odavno tako? Цитат Jedino u slučaju da nisi uopšte to za šta se predstavljaš, dakle nikakav ateista već možda iz svejedno kojeg razloga i sam na njihovoj strani, no, ovdje si na zadatku da nam obesmisliš svaku raspravu koja bi mogla kristalizovati jedinstveni stav prema njima i ovoj njihovoj najezdi, invaziji na Evropu? Kako li samo nazivamo ideologiju ljudi koji zamišljaju da oko nekog tako kompleksnog pitanja može da postoji kristalizovan jedinstveni stav... Цитат Zar ti sam ne bi posmislio to isto da si na mom mjestu, vidim da si vrlo inteligentan, načitan, informisan i obrazovan, dakle zaključak se sam nameće a daleko je to o od svake fantazije i "baljezganja". A šta ako je to "baljezganje" I i Risbovo ustvari samo pun pogadak "u sridu" i naprosta istina o tome ko si i s kavim zadatkom ovdje? Nemoj da mešaš baljezganje tebe i ekipice sa onim što je napisao Risbo... čovek napisao sasvim racionalnu poruku, sa legitimnim stavovima... Цитат To za sada jedino daje smisla kao vrlo logično rješenje takve zagonetke. Stvarno? Jedino to ti pada na pamet? Nemoguće da si baš toliko mentalno ograničen... da ti baš ništa drugo ne pada na pamet kao mogućnost osim to da sam ja na nekakvom zadatku... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 9, 2020 Пријави Подели Написано Март 9, 2020 пре 1 минут, Avocado рече Stvarno? Jedino to ti pada na pamet? Nemoguće da si baš toliko mentalno ograničen... da ti baš ništa drugo ne pada na pamet kao mogućnost osim to da sam ja na nekakvom zadatku... A nisi? Ma stvarno ... Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 9, 2020 Пријави Подели Написано Март 9, 2020 пре 13 минута, Avocado рече Pa što nisu do sad napravili ako ih tamo ima "ko mrava" a to je odavno tako? Ne brini, to nije moja ni tvoja stvar, vrijeme za njih radi, kad oni odluče i kad im to bude najviše odgovaralo napraviće to onda svi zajedno i sinhronizovano u cijeloj Evropi. Čuo si možda šta je to "sinhronizacija", još ne? Nisi nam, dakle, još ni odgovorio na ono moje pitanje a mislim si da nam na to nikad odgovoriti ni ne budeš! Šta misliš zašto si to mislim? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 9, 2020 Пријави Подели Написано Март 9, 2020 @Avocado Dakle ništa od odgovora, džaba svi tu čekamo ko ogranulo sunce da se smiluješ i odgovoriš nam? Kako je moguće da tebe kao bezbožnika, ateistu i kafira nimalo nije strah ničeg od tih krasnih stvari (kamenovanje, bacanje sa stijene, odsijecanje glave) što su u Kuranu, šerijatu i ostalim islamskim zakonima i spisima namjenjene tebi i takvima kao što si ti? Ili možda o tom još ništa nisi čuo, ili si to čitao ali uopšte nisi razumio šta je tamo napisano? Valjda opet ta disleksija? Možda kad bi ti se to nacrtalo....Čuo sam da vrlo pomaže kad ključne riječi u tekstu koji ne razumiješ povećaš ili ih obojiš raznim bojama. Ili će to ipak s tobom biti ovako nekako, pa te se to ni ne tiče. To onda bude najvjerovatnije tako: Razgovaraju Mujo i Haso: "Znaš li ti Mujo koje su dve najopasnije zarazne bolesti današnjice"? "Nemam ti ja pojma o tim stvarima, bolan". "Eh, pa SIDA i ptičiji grip jarane, kako to ne znaš"? "To se mene ne tiče. Ja niti imam curu, niti letim"! Vic dana: Mujo, znaš li koje su najopasnije zarazne bolesti današnjice? WWW.NEZAVISNE.COM Razgovaraju Mujo i Haso: Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 9, 2020 Пријави Подели Написано Март 9, 2020 Пре сат времена, Zayron рече Ne brini, to nije moja ni tvoja stvar, vrijeme za njih radi, kad oni odluče i kad im to bude najviše odgovaralo napraviće to onda svi zajedno i sinhronizovano u cijeloj Evropi. Čuo si možda šta je to "sinhronizacija", još ne? Pa to je tvoje "predviđanje" pa rekoh, možda imaš odgovor... A ko će da ih sinhronizuje? Пре сат времена, Zayron рече Nisi nam, dakle, još ni odgovorio na ono moje pitanje a mislim si da nam na to nikad odgovoriti ni ne budeš! Šta misliš zašto si to mislim? Ne znam na koje pitanje misliš. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 9, 2020 Пријави Подели Написано Март 9, 2020 пре 50 минута, Zayron рече @Avocado Dakle ništa od odgovora, džaba svi tu čekamo ko ogranulo sunce da se smiluješ i odgovoriš nam? Kako je moguće da tebe kao bezbožnika, ateistu i kafira nimalo nije strah ničeg od tih krasnih stvari (kamenovanje, bacanje sa stijene, odsijecanje glave) što su u Kuranu, šerijatu i ostalim islamskim zakonima i spisima namjenjene tebi i takvima kao što si ti? Na to sam ti već odgovorio... odmah u sledećoj poruci... umeš valjda da čitaš? Цитат Ili možda o tom još ništa nisi čuo, ili si to čitao ali uopšte nisi razumio šta je tamo napisano? Valjda opet ta disleksija? Možda kad bi ti se to nacrtalo....Čuo sam da vrlo pomaže kad ključne riječi u tekstu koji ne razumiješ povećaš ili ih obojiš raznim bojama. A to je problem... nisam znao... evo mogu da ti pomognem: пре 1 сат, Avocado рече Pa ne znam da mi se šerijat sprema... šta više ne vidim nikakvu realističnu mogućnost da živim u šerijatu... i to ne samo zato što migranti uopšte i ne nameravaju da se nastane u Srbiji, već ne vidim realističnu mogućnost da se šerijat uspostavi u bilo kojoj evropskoj zemlji, uključujući i Albaniju i Bosnu koje već imaju većinsko muslimansko stanovništvo. Više puta sam i pitao da mi se objasni scenario (koji zamišljate) kako će do toga da dođe, ali nisam dobio ni jedan ozbiljan odgovor, pošto imam preko 10 godina pa scenario koji sadrži samo: "dođu, postanu većina i uspostave šerijat" mi ne zvuči ozbiljno... tj. ne zvuči uopšte kao scenario... Jel ti pomoglo? Jel si sad uspeo da pročitaš? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 9, 2020 Пријави Подели Написано Март 9, 2020 пре 3 минута, Avocado рече Pa to je tvoje "predviđanje" pa rekoh, možda imaš odgovor... A ko će da ih sinhronizuje? Ne znam na koje pitanje misliš. Sihronizovaće se sami medju sobom kad im neko da doda milion razloga (čitaj sanduke sa metcima i oružje). Isto kao što se sinhronizuju Delije da mlate Grobare ili obrnuto. NAGRADNO PITANJE: Kako je moguće da tebe kao bezbožnika, ateistu i kafira nimalo nije strah ničeg od tih krasnih stvari (kamenovanje, bacanje sa stijene, odsijecanje glave) što su u Kuranu, šerijatu i ostalim islamskim zakonima i spisima namjenjene tebi i takvima kao što si ti? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 9, 2020 Пријави Подели Написано Март 9, 2020 пре 2 часа, Avocado рече Na to sam ti već odgovorio... odmah u sledećoj poruci... umeš valjda da čitaš? A to je problem... nisam znao... evo mogu da ti pomognem: Jel ti pomoglo? Jel si sad uspeo da pročitaš? Ja sam te pitao nešto sasvim drugo a ne to da li misliš da li se tebi ili bilo kome kakav šerijat sprema ili ne sprema, opet pokušavaš da od nas napraviš cvoke al okani se toga i počni se ponašati kao medju odraslim ljudima a ne ko u zabavištu i dječijem vrtiću? Pitanje je glasilo, misliš li kao ateista da te se ništa od toga što tamo u Kuranu o ateistima piše uopšte e tiče i zašto si to misliš tako? Kad, gdje i kako će oni pokušati zavesti šerijat u Evropu je druga tema i pitanje. Verstehst du? Dakle samo si skrenuo voz na drugu prugu, vidim da ti skretnice idu dobro od ruke ali nismo na željeznici i ne igramo se vozića, odrasti već jednom. O tom da li se kakav šerijat i gdje sprema se već raspravlja, možda ne medju takvim odraslim a emocionalno i svakako drugačije još nedozrelim osobama kakvim su ateisti koji misle da ih se ništa iz šerijata i Korana uopšte ni ne tiče. Na sreću o tome vode računa o dosta drugačiji, zreliji, informovaniji i obrazovaniji ljudi nego što je ta vaša ateističko liberalna komunita i sorošovska ekspozitura u Srbiji. Srećom po nas o nekim stvarima vode računa i ovakvi ljudi i njih se to pita a ne vas, s takvima kao vi bi s nama bilo svašta, sam Bog zna gdje bismo završili. Sigurno tamo gdje i vi, no, vas bi sredili prve, tek poslije vas bi se pozabavili i s nama! Vi imate apsolutnu prednost prema šerijatu, VIP klijentela! V letite prema šerijatu prvi! Business Class! Prioritaire! Bravo! Čestitam! https://www.facebook.com/groups/slavlit/permalink/3894936333864723/ https://www.youtube.com/results?search_query=Generál+Šediví+ https://cs.wikipedia.org/wiki/Jiří_Šedivý_(generál) https://en.wikipedia.org/wiki/Jiří_Šedivý_(1953) https://cs.wikipedia.org/wiki/Petr_Pavel https://en.wikipedia.org/wiki/Petr_Pavel Generál Šedivý: Do Evropy chtějí miliony lidí, musíme je v jejich zemích udržet a někde použít i násilí a zbraně | Reflex.cz TINYURL.COM Turecko Evropu vydírá, používá nástroje hybridní války, říká o posledních krocích prezidenta Erdogana generál v záloze Jiří Šedivý. Okolo Evropy je řada konfliktních oblastí, ze kterých hrozí... nesha973 and Предраг М је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 9, 2020 Пријави Подели Написано Март 9, 2020 пре 3 часа, Avocado рече Mislim da je srž problema šta raditi sa onima koji su uspeli da uđu i podneli zahtev za azil Ако су наши закони такви да се свачији захтев за азил мора разматрати, онда се тим што успеју мора ограничити кретање до доношења одлуке јер се не зна ни ко су ни шта су. Јасно је да нису сви насилници, али добар део јесте, а пошто немамо кристалну куглу, једино је рационално да им се не дозволи кретање док не добију решење. Ако добију азил, имају сва права и одговорности ко и остали резиденти. До добијања решења нема напуштања центара у које су смештени. Ко покуша, депортација. Такође, није ми јасно какве везе ми имамо с азилом кад већина покушава да само прође и оде у ЕУ? Ако су ушли овде да би отишли у ЕУ, а ЕУ неће да их пусти, депортација. Шта друго, аман? Предраг М and Рисбо је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 9, 2020 Пријави Подели Написано Март 9, 2020 пре 1 минут, Juanito рече Ако су наши закони такви да се свачији захтев за азил мора разматрати, онда се тим што успеју мора ограничити кретање до доношења одлуке јер се не зна ни ко су ни шта су. Јасно је да нису сви насилници, али добар део јесте, а пошто немамо кристалну куглу, једино је рационално да им се не дозволи кретање док не добију решење. Ако добију азил, имају сва права и одговорности ко и остали резиденти. До добијања решења нема напуштања центара у које су смештени. Ко покуша, депортација. Такође, није ми јасно какве везе ми имамо с азилом кад већина покушава да само прође и оде у ЕУ? Ако су ушли овде да би отишли у ЕУ, а ЕУ неће да их пусти, депортација. Шта друго, аман? Ima neka fora da podneseš neku kao nameru za traženje azila koja pokriva tu situaciju kada si u tranzitu ka zemlji u kojoj želiš da tražiš azil. A naravno da treba deportovati one kojima odbijemo azil, samo i tu postoje neka pravila gde i kako možeš da ih deportuješ... tipa, ne možeš da ih deportuješ u zemlju u kojoj je rat i slično... Takođe, mislim da im i jeste ograničeno kretanje... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 9, 2020 Пријави Подели Написано Март 9, 2020 Пре сат времена, Zayron рече Ja sam te pitao nešto sasvim drugo a ne to da li misliš da li se tebi ili bilo kome kakav šerijat sprema ili ne sprema, opet pokušavaš da od nas napraviš cvoke al okani se toga i počni se ponašati kao medju odraslim ljudima a ne ko u zabavištu i dječijem vrtiću? Pitanje je glasilo, misliš li kao ateista da te se ništa od toga što tamo u Kuranu o ateistima piše uopšte e tiče i zašto si to misliš tako? Kad, gdje i kako će oni pokušati zavesti šerijat u Evropu je druga tema i pitanje. Verstehst du? Pitanje je glasilo: пре 3 часа, Zayron рече Onda nam molim te objasni kako ti kao ateista, kafir, bezbožnik nisu uplašen za sebe samoga kad već znaš šta šerijat sprema takvima? (nije u originalu bilo velikim slovima i u boji, to samo slušam tvoj savet za disleksične) Odgovorio sam ti na pitanje koje si ti postavio sasvim direktno a odgovor je manje-više isti i kad se izbaci šerijat iz pitanja... ne tangira me šta u Kuranu (i u Bibliji) piše o tome šta treba raditi ateistima jer ne živim u zemlji u kojoj bilo ko to radi, niti vidim neku ozbiljnu opasnost da se to promeni... ne tangira me šta po šerijatu treba raditi ateistima jer čak i tamo gde se šerijat primenjuje, to se odnosi na njihove odpadnike od vere, a ne na mene, mada svakako ne planiram ni da posećujem takve zemlje, a kamoli da živim u njima... kao što ne bih želeo da živim ni u zemlji u kojoj bi neki hrišćanski fundamentalisti uspostavili nešto slično... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nesha973 Написано Март 9, 2020 Пријави Подели Написано Март 9, 2020 пре 3 часа, Просечан србенда рече То је ако се не спречи надирање, почетак геноцида. Грчка је сада први бедем што се нас тиче. Upravo tako. A odbrana od genocida je kada sve ostale alternative ne budu preduzete, šta? Ili pokoravanje, nestanak, ili lov na islamiste, i krv do kolena, gde će i nevini stradati. Baš zato se ovo mora sada zaustaviti, svim sredstvima. Рисбо, Предраг М and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 9, 2020 Пријави Подели Написано Март 9, 2020 пре 16 минута, Avocado рече Takođe, mislim da im i jeste ograničeno kretanje... На коју фору су онда изболи оног дечка код Битефа? Предраг М, Рисбо and nesha973 је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nesha973 Написано Март 9, 2020 Пријави Подели Написано Март 9, 2020 пре 11 минута, Juanito рече На коју фору су онда изболи оног дечка код Битефа? Ograničeno kretanje?? Ne, kreću se slobodno po celom Beogradu (i ostalim mestima gde se nalaze). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука