Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 21 минута, хахаха рече
WWW.DANAS.RS

Virus koji izaziva običnu prehladu može da potisne Kovid virus iz ćelija u organizmu, kažu istraživači.

Јесенас је главни баук био судар короне и грипа, кад оно...

Грип није обична прехлада.

Подели на овим сајтовима

Моја грешка, видех само наслов:

Цитат

Jednom kada virus uđe, može da ostavi otvorena vrata i za druge viruse ili može da ih zatvori i zadrži kuću samo za sebe.

Grip (influensa) je jedan od najsebičnijih vurusa koji postoji i skoro uvek zaražava sam.

Под претпоставком да је ово тачно и познато, стварно се поставља питање ком ”стручњаку” је пало на памет да ће да буде русвај ако се многи заразе инфлуенцом и короном истовремено.

Подели на овим сајтовима

Све похвале Митрополиту Дабробосанском Хризостому. 

WWW.NOVOSTI.RS

У ДОМУ здравља др Љубомир Ћеранић у Сокоцу данас се се вакцинисали против...

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

On 24.3.2021. at 18:18, Tumaralo. рече
WWW.THELOCAL.SE

UPDATED: A mother has told The Local her 13-year-old son was banned from attending classes at an international school in the Stockholm region until he agreed to remove the mask he was...

Mislio sam da ovo nikada neću reći ali : BASED SWEDEN.

Šta ti je sudbina i kako se svet brzo menja... ne moraš uopšte da promeniš režim i premijera da bi do jednog trenutka bio glavna perjanica u planu svetskih tajnih vladara da migrantima unište evropske tradicionalne vrednosti i belu rasu, a već sledećeg trenutka dospeš na prvu liniju borbe protiv zlih planova istih tih svetskih tajnih vladara...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Tumaralo. рече

1616759507790.thumb.png.dfbaaffdfce487f0f6a335e3d5f726a9.png

PermaPandemic=PermaLockDown=Gulag.

Joj vas paničara i teoretičara zavjere....hajde reci mi iskreno kako misliš da se ovakav scenario ostvari? Nastao bi potpuni krah civilizacije i svega što poznajemo u ovom obliku. A druga stvar kako misliš da funkcioniše kapitalizam i neoliberalizam bez potrošnje, konzumerizma i kretanja? Da svi odemo pod zemlju i živimo kao u filmu "12 Majmuna"?

I ja lično mislim da je većina ovoga sumnjiva i strašno smrdi, previše je nelogičnosti, ali ko hoće da bude iole normalan ne treba da čita ovakve nebulozne naslove i članke...

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Evzon рече

Nastao bi potpuni krah civilizacije i svega što poznajemo u ovom obliku

Ovo je inače neminovno.

пре 27 минута, Evzon рече

A druga stvar kako misliš da funkcioniše kapitalizam i neoliberalizam bez potrošnje, konzumerizma i kretanja?

Kapitalizam i neoliberalizam nisu održivi sistemi.

Načelno govoreći i imajući u vidu Drugi zakon termodinamike nijedan sistem nije održiv ali "neoliberalizam"  je nešto kao kancer.

пре 30 минута, Evzon рече

I ja lično mislim da je većina ovoga sumnjiva i strašno smrdi, previše je nelogičnosti,

Ajdee...

пре 31 минута, Evzon рече

ali ko hoće da bude iole normalan ne treba da čita ovakve nebulozne naslove i članke...

Suočen sa perspektivom slamanja iluzija koje tvoj biomehanoid održavaju u životu - opredeljuješ se za tehniku izolacije.

To je sasvim očekivano ponašanje.

see-no-evil-hear-no-evil-speak-no-evil-S1F34E.thumb.jpg.513654e4a5e0a7c53948100106d36356.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Evzon рече

Joj vas paničara i teoretičara zavjere....hajde reci mi iskreno kako misliš da se ovakav scenario ostvari?

To idi i pitaj jednu od najpoznatijih informativnih agencija Blumberg, koja je i objavila članak.

WWW.BLOOMBERG.COM

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Pa takvo stanje imaš sa sezonskom gripom svake godine. Kao i vakcinaciju najrizičnijih kategorija. I pored toga svake godine 600.000 umre od gripa...Moraćeš se pelcovati i kapak.

Kapitalizam, slažem se, nije održiv. Ali ni komunizam i socijalizam.

Подели на овим сајтовима

Управо сам се вратио са вакцинације - примио прву дозу СПУТНИК-а.

Никавих гужви нема. Испред мене је била једна млада девојка од око 25 г., што значи да се и млљђи људи вацинишу. У Москви све нормално ради, ништа није затворено. Људи носе маске, али се не прави помпа око тога. Решено је једноставно, ко нема маске не може бити нигде услужен. Чудно је то, како се отимачина у вајној Јевропи, а Руси оћу-нећу, како им се ћефне, а имају понајбољу вакцину.

Маска у метроу кошта 5 рубаља, око 6-7 динара. Генерални утисак је да је овде корона побеђена, јер имају клинике посебне, има заштитна опрема, имају сада 3 вакцине већ, и имају и неке лекове - као и искуство са борбом против болети. Стање је врло опуштено.

Издају сертификат о вакцинацији, али на руском. Потпишеш да добровољно примаш - наравно - и на своју одговорност. Да не би могао да тужиш државу ако се шта деси, мада, у случају контраефеката ће те, наравно, лечити бесплатно (не дај Боже).

Све иде брзо, организовано. Ревакцинација је за 21 дана, ако баш неко мора да путује, 2 дана толеришу али не више. Друга доза се може најкасније примити од 21. до 56. дана.

Ето, ја као форумски "антивасер" се вакцинисах, још само да @Avocado скриншутујем зубе, па можда нешто и буде од мене.

Подели на овим сајтовима

Looool

ABC7.COM

Theme parks in California are planning to reopen as early as next month, but thrill seekers may be forced to control their excitement while riding roller coasters.

Dragi Bravo, šta je to gaslighting?

Подели на овим сајтовима

On 26.3.2021. at 18:47, Tumaralo. рече

Kapitalizam i neoliberalizam nisu održivi sistemi.

Капитализам, систем у ком влада приватна својина и нека слобода тржишта, како је измишљен, већ 200 година одржив, људи живе боље него икада. 

Неолиберализам стварно не знам шта је, сви шибају тај термин али свако мисли нешто друго. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...