Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 12 часа, haveaniceday рече

Ovo sam ostavio za kraj... pristojnost, uvazavanje... "DESNICARSKO FASISTICKO LIVIJATANSKO HULIGANSKO DJUBRE KOJE NEMA EMPATIJU FEKALNI SUBJEKAT ZAOSTALI SREDNJOVEKOVNI ORGANIZAM" .... je l ovo tebi zvuci ko neko ko uvazava i ko je pristojan?  U kom svetu ti zivis....... 

Jaoooo secam se ovakvog tipa argumentacije... nekada davno kad pricam sa vernicima pa mi oni kazu kako je religija nesto najlepse i najplemenitije sto postoji u univerzumu ja im odma pod nos tutnem skrinsotove vernika koji psuju, prete, bave se kriminalom ili nasiljem pa sav budem nekako ponosan jer sam uveren da sam im ne samo srusio argument nego citav sistem verovanja... ah dobra stara vremena kad sam bio mali :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Evo, bilo je mnogo buke oko vakcine, neki su pominjali Gejtsa, masovno i prisilno vakcinisanje, te da nema šanse da je prime, ... Ali sve je bilo bespotrebno i pucanje u prazno. 

WWW.RTRS.TV

Радио Tелевизија Републике Српске, Најновије вијести -...

Sve je kako treba, osim što Dodik nije trebao ovo izjaviti nego glavni epidemolog.. Ali Dodik je i to jer je on predsjednik :0212_rolleyes:

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, cloudking рече

pod nos tutnem skrinsotove vernika koji psuju, prete, bave se kriminalom ili nasiljem pa sav budem nekako ponosan jer sam uveren da sam im ne samo srusio argument nego citav sistem verovanja... 

Nadam se da sada kapiras u ovoj konverzaciji - ja sam ti, a ti si vernik. ;)

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, cloudking рече

Naravno da prodajes pricu... Pre mesec dana ste me i ti i Juanito ubedjivali da su te studije statisticke gluposti a da "struka" veze nema sta prica i da treba da se oslanjamo na konkretna medicinska iskustva pojedinaca a sad se odjednom opet "kunes" u istrazivanja i statistike?...

1. Nismo te ubedjivali da su te studije statisticka glupostl. Ubedjvali smo te da su studije sa 10 coveka statisticka glupost. Studije sa 250 lokacija koje su ponovljene 50 puta nisu statisticka glupost.

2.  Ja sam ti od starta  pricao - citaj naucne radove a ne blogove ili "struku" koju postavi vucic ili makron ili trump i koju intervjuise CNN ili FOX ili Prva... jer svi oni imaju biase i ciljeve. 

Цитат

stice se utisak da to radis, stob' se reklo "po potrebi"

;)

Ajd sto manipulises mojim, ja sam drkos ko i ti, volis sa mnom da se prepucavas... al juanito nikako nije zasluzio,  decko je sasvim pristojno i lepo pricao sa tobom i objasnjavao ti njegove stavove i sasvim ih razumno argumentovao. 

Цитат

Oces i ja tebi da dam naucne studije koje kazu da temperatura nema veze sa sirenjem korone nego da se radi o navikama ljudi kad je toplo vreme u odnsu na navike kad je hladno vreme? Sama temperatra nema veze sa koronom ali nacin na koji se ljudi ponasaju kad je toplo itekako ima? Jel treba da ti dajem  i ja studije koje pokazuju to sto pricam ili da se ne maltretiram bzvz posto cemo njih da proglasimo za ko prosli put za gluposti?

Ne znam sto bih odbacio nesto kao glupost - sto je tacno. 

Sunce i leto uticu na cetri faktora. 
1. UV zracenje ubija virus, pa su ljudi izlozeni manjem "viral load" 
2. Ljudi stvaraju vise vitamina D, i dize im se imunitet
3. Toplota takodje ostecuje virus i oslabljuje viral load.
4. Ljudi se drugacije ponasaju leti, vise provode na otvorenom, vetre prostorije itd. 

Znaci apsolutno su tacne obe tvrdnje + jos neke koje nismo spomenuli. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Bilbija рече

:)) 

Izlecili ga od Covida i poslali mu racun na 1.1 mln. $ https://www.agi.it/estero/news/2020-06-13/coronavirus-usa-cure-fattura-da-1-1-milioni-8892159/

On dobio racun od 1.1 milion, a u italiji je takav umro... al hvala bogu ovim zabarima koji su pocrkali  nije stigao nikakav racun. 

Inace on racun ne mora da plati, ima 70 godina, a svako preko 65 godina u americi ima drzavno zdrastveno osiguranje - medicare. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, haveaniceday рече

On dobio racun od 1.1 milion, a u italiji je takav umro... al hvala bogu ovim zabarima koji su pocrkali  nije stigao nikakav racun. 

Inace on racun ne mora da plati, ima 70 godina, a svako preko 65 godina u americi ima drzavno zdrastveno osiguranje - medicare

Obama?

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, haveaniceday рече

Inace on racun ne mora da plati, ima 70 godina, a svako preko 65 godina u americi ima drzavno zdrastveno osiguranje - medicare. 

Nije stigao racun ni amerima koji umiru deset puta vise nego u Srbiji od kovida ... a placaju debelo da ih lece ...

Подели на овим сајтовима

WWW.BIOMETRICUPDATE.COM

The ID2020 Alliance has launched a new digital identity program at its annual summit in New York, in collaboration with the...

Verovatno nece biti ovih ID vakcina za koronu, ali rade na tome u nekom manjem obimu i lokalno i ko zna sta nas ocekuje u future.... :blush:

This post was updated at 4:58pm on March 26, 2020 to clarify that the program is intended to allow people to receive vaccination and prove they have received it, not to track individuals, as claimed by some conspiracy theorists.

Ovo mi je simpa,..... ID kao dokaz da su primili vakcinu - pa, valjda su registrovani u kompjutoru' :D.... nego, kao dokaz za primanje vakcine, .... pa to deluje kao na terenu da te neko zvanicno lice preko ID u vakcini prepozna da si primio vakcinu,.... pa to je vec neko malo pracenje ljudi,.... da ne pricamo da je mozda sledeci korak i konkretno pracenje u real time coveka koji je primio vakcinu....itd....

update... pracenje i slicno....

WWW.B92.NET

Južni kineski grad Šendžen prvi je grad u zemlji koji je kompletno pokriven 5G nezavisnim umrežavanjem, izjavio je u ponedeljak gradonačelnik tog grada Čen Žugui.

"Šendžen sada ima više od 46.000 5G baznih stanica, što je gustina stanica za koju se veruje da je najveća na svetu, saopštila je gradska služba za industriju i informacione tehnologije."

46.000 :0222_shocked:.... pa, to ima i iz nasihg frizidera u kuhinji da viri.....:smeh1:

update 2 :

Beograd povrsina oko 1000km²..... Šendžen oko 2000km²,.... pa, koliko onda 5G baznih stanica za BG,.... stvarno ce da vire iza svakog coska....:coolio:

Подели на овим сајтовима

o.Đakovac mi je ostao u sećanju kao jedan obrazovan i nadao sam se zdravorazuman čovek, na žalost posle ovog intervjua shvatam da u našoj crkvi bukvalno više ne postoji zdrav razum...

željno iščekujem da se pojavi neko sa dovoljno vere i integriteta i hrabro javno kaže da postoji realna opasnost od prenošenja virusa u crkvi/crkvama, a da je Božiji promisao da li će se neko stvarno i zaraziti.

na kraju ću preći u judaizam (ne daj Bože)

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Bilbija рече

Obama?

Ne brate, nego rupa u tvom znanju. Amerikanci jos od pre 50 godina imaju medicare za sve starije od 65 godina i medicaid za sve koji nemaju pare da priuste zdrastveno osiguranje. 

EN.WIKIPEDIA.ORG

Plus za koronu, vlast je rekla da ce da pokrije sve troskove lecenja cak i da ne postoje ova dva. 

Stvarno treba manje da verujes CNN-u i njihovim propaganda mosto cesto zaborave da kazu ovako bitne cinjenice... kao sto su medicare i medicaid :)

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, haveaniceday рече

Ne brate, nego rupa u tvom znanju. Amerikanci jos od pre 50 godina imaju medicare za sve starije od 65 godina i medicaid za sve koji nemaju pare da priuste zdrastveno osiguranje. 

Znaci i SAD komunisticka govna? Pa sta ih branis onda, i ti si znaci komunjara...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...