Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

najnoviji intervju Gerta ....

koga interesuje kompleksna dinamika međuzavisnosti individualnog imuniteta i opšteg infektivnog pritiska, sa posebnim osavrtom na imunitet dece i idejom njihovog vakcinisanja, moći će da čuje argumente za i protiv:

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Вилер Текс рече

Јесу то по твом мишљењу сви невакцинисани усташе?

Kako je Hasanbegović i istoričar(musliman, muškarac, otac, suprug, zastupnik u saboru,...a možda i pecaroš, sakupljač salveta....), mogao si pitati i

Jesu to po tvom mišljenju svi nevakcinisani istoričari (muslimani... sakupljači salveta...)?

Zvuči besmisleno, zar ne?

пре 22 часа, Вилер Текс рече

Или шта већ овим осмехом желиш казати?

Dve stvari:

-          Moje je pravo imati virus, na mojoj listi za glupost godine zauzima prvo mesto. Mada, ima još skoro 2 meseca a  konkurencija je sve oštrija.

-         Koliki tukac moraš biti da bi tako nešto izjavio?

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Branka62 рече

Dve stvari:

-          Moje je pravo imati virus, na mojoj listi za glupost godine zauzima prvo mesto. Mada, ima još skoro 2 meseca a  konkurencija je sve oštrija.

-         Koliki tukac moraš biti da bi tako nešto izjavio?

Питам, јер често пратиш начон размишљања Клаудкинга.

Било би лепо кад би се та аналогија примењивала на абортус.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Питам, јер често пратиш начон размишљања Клаудкинга.

:ok:

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Било би лепо кад би се та аналогија примењивала на абортус.

Zašto kada nešto ne razumeš ili (slučajno ili namerno) pogrešno protumačiš, pa ti se objasni, ne možeš jednostavno da kažeš Dobro ili, makar, da oćutiš, već moraš da se prebaciš na nešto sasvim deseto, što sa temom nema veze (samo da bi tvoja bila poslednja)?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Branka62 рече

:ok:

Zašto kada nešto ne razumeš ili (slučajno ili namerno) pogrešno protumačiš, pa ti se objasni, ne možeš jednostavno da kažeš Dobro ili, makar, da oćutiš, već moraš da se prebaciš na nešto sasvim deseto, što sa temom nema veze (samo da bi tvoja bila poslednja)?

Зато што водимо расправу.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Вилер Текс рече

Не него о праву на болест,конкретно ти и ја.

Tebi nije glupa rečenica Moje je pravo imati virus (ili kako sada kažeš "imati bolest")? Dobro - tvoja stvar. Meni jeste. Zato sam se i smejala (i objasnila ti čemu smeh). Pitao si, odgovorila sam, i to je to. Ne znam šta je sada problem, i zašto sada razvlačiš ovu priču.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Branka62 рече

Tebi nije glupa rečenica Moje je pravo imati virus (ili kako sada kažeš "imati bolest")? Dobro - tvoja stvar. Meni jeste. Zato sam se i smejala (i objasnila ti čemu smeh). Pitao si, odgovorila sam, i to je to. Ne znam šta je sada problem, i zašto sada razvlačiš ovu priču.

Ниси разумела. Не можеш никога натерати да се не разболи ако он сам доприноси разбољевању својом жељом. Друга ствар је да ли је то паметно. Није. При том није овде реч о куги ни еболи.

Ја сам поредио твој став са ставом либерала који говоре да је ПРАВО жене да абортира. 

И ту су либерали лицемери.

Такође око вируса вичу да је то због других а друге, оне најнезаштићеније тек зачете не сматрају ни за друге ни за живе, већ подржавају наводно право, које је ништа друго до убиство.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Ниси разумела

Razumela sam.

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Не можеш никога натерати да се не разболи ако он сам доприноси разбољевању својом жељом.

Naravno.

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Друга ствар је да ли је то паметно. Није

Nije, naravno. I to ne samo zbog njega. U pitanju je zarazna bolest, pluas što će oko njega , tokom lečenja, morati da se angažuju i ljudi i sredstva. Koja se, ako se ne razboli, ili makar ne razboli teško, mogu angažovati oko drugih ljudi (obolelih ne samo od kovida).

пре 10 минута, Вилер Текс рече

није овде реч о куги ни еболи.

Nije! Mada ne razumem ovu "bifurkaciju" a nije da je prvi put čujem.

Kugu prenosi bakterija, i ako se na vreme uspostavi diagnoza, kuga se prilično uspešno leči antibioticima. Godišnje se registruje oko 600 obolelih.

Ebolu izaziva virus ali eto - sva sreća, za razliku od korone, nije prerasla u pandemiju.

пре 21 минута, Вилер Текс рече

око вируса вичу да је то због других

Ne znam za liberale uopšteno ali ja mislim - tvrdim, da je prvenstveno zbog sebe (zato sam se i vakcinisala) a sekundarno zbog drugih. Samo, pazeći na sebe, pazim (svesno/nesvesno) i na druge.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...