Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 8 часа, Juanito рече

Нисам то рекао, прочитај поново. Нисам довољно сигуран да сам прележао корону. Зато се осећам сигурније после вакцинације. 

Штоно би рекли: што је сигурно-сигурно! :)    гуд фор ју!

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, haveaniceday рече

Буквално су масовно прозивали Ионадиса човека који је величина у науци  и цензурисали његове клипове. 

Многе паметне научнике су цензурисали, овај свет је ишчашен из зглоба...  као што рече Андрић: - Дођу тако времена кад памет заћути, будала проговори, а фармакомафија се обогати.   :) 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, haveaniceday рече

Ј Е З И В О 

Covid-19 has 'no credible natural ancestor', claims new research

Virus created in lab and evidence found of retro-engineering, scientists say

WWW.BUSINESS-STANDARD.COM

Virus created in lab and evidence found of retro-engineering, scientists say

Цитат

Sorensen said that four amino acids on the spike had a positive charge, which causes the virus to tightly cling to the negatively charged parts of a human, making the virus more infectious.

“The laws of physics mean that you cannot have four positively charged amino acids in a row. The only way you can get this is if you artificially manufacture it,” Dalgleish told DailyMail.com.

Ова реченица има веома мало смисла. Ако заиста не можеш да имаш нешто по законима физике, онда не можеш ни да то направиш у лабораторији јер је лабораторија део природе и као таква подлеже законима физике. Вероватно мисли да је мало вероватно због нестабилности. Кад будем имао времена, претражићу мало да ли има протеина са неком комбинацијом лизина, аргинина и хистидина у низу и да ли је је заиста шиљак короне јединствен по томе. 

Подели на овим сајтовима

Pa ovaj i dalje njače:

"Sada smo na samom kraju, kada je najklizaviji teren. Virus samo što nismo srušili", jasan je. :))

Ko planira svadbe, imaće nekoliko stvari o kojima mora da brine. Kon za sada ne može da tvrdi da će to biti zakonski regulisano.

"Moraće da razmišlja o tome da li su gosti vakcinisani, testirani ili su preležali bolest. To će biti njihova moralna obaveza", poručuje. 

----

Dakle odgovorni mladenci će pred ulazak na svadbu da ti nabiju PRC test u mozak..

Inače, čemu donositi ZAKON? 

Samo ako smatraš da će ovo trajati i trajati i trajati...

Naravno, pažljivi čitalac mojih pisanija do sada je shvatio da će plandemija i trajti večno.

WWW.BLOOMBERG.COM

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Juanito рече

Кад будем имао времена, претражићу мало да ли има протеина са неком комбинацијом лизина, аргинина и хистидина у низу и да ли је је заиста шиљак короне јединствен по томе. 

ОК, није ми требало много. Selenoprotein P има 7 хистидина један за другим. Не 4, не 5, не 6, него 7. Толико о томе да у природи нема 4 позитивно наелектрисане аминокиселине у низу. Дакле господин доктор или свесно лаже или не зна, а чисто сумњам да не зна.   

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Tumaralo. рече
WWW.B92.NET

Hans Kluge, regionalni direktor SZO izjavio je da nije siguran da će čovečanstvo biti spremno, ako nastane nova pandemija.

Blebetanje ovog komesara u prevodu znači da ćemo u bliskoj budućnosti prisustvovati svadbama putem Zooma.

Читаш ли даље од наслова?

Smatra i da je neophodno uvesti inovacije u sisteme zdravstvenih usluga i poboljšati proizvodne kapacitete. "Na početku pandemije, jednostavne stvari poput maski i osnovnih lekova bile su potpuno zavisne od zemalja trećeg sveta. Potrebna nam je infrastruktura", naglasio je Kluge.”

То је све што се од конкретних ствари у тексту помиње. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Smatra i da je neophodno uvesti inovacije u sisteme zdravstvenih usluga i poboljšati proizvodne kapacitete. "Na početku pandemije, jednostavne stvari poput maski i osnovnih lekova bile su potpuno zavisne od zemalja trećeg sveta. Potrebna nam je infrastruktura", naglasio je Kluge.”

Ko da je bitno šta piše u tekstu... :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Juanito рече

Da, čitam. Samo što sam pored toga i preveo na nekomesarski rečnik. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Juanito рече

Ова реченица има веома мало смисла. Ако заиста не можеш да имаш нешто по законима физике, онда не можеш ни да то направиш у лабораторији јер је лабораторија део природе и као таква подлеже законима физике. Вероватно мисли да је мало вероватно због нестабилности. Кад будем имао времена, претражићу мало да ли има протеина са неком комбинацијом лизина, аргинина и хистидина у низу и да ли је је заиста шиљак короне јединствен по томе. 

Не знам нисам упућен у материју, само ми је занимљиво како од једном долазе опет ти текстови, чак и сам фаучи каже да мисли да је кредибилна теорија а до јуче је била "теорија завере"

Може се тај рад наћи на sci hub-u ако си упућен у ту материју, прочитај па јави мишљење. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Golub рече

Многе паметне научнике су цензурисали, овај свет је ишчашен из зглоба...  као што рече Андрић: - Дођу тако времена кад памет заћути, будала проговори, а фармакомафија се обогати.   :) 

Само ни један од тих паметних цензурисаних научника не лупа глупости које ти лупаш, такве глупости лупају типа Др.Јована итд...

Подели на овим сајтовима

On 2.6.2021. at 23:36, Tumaralo. рече

Crimes against humanity!

IMG1.jpg

IMG2.jpg

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...