Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 9 минута, Tumaralo. рече

Ovaj ima direktnu vezu sa Sojom.

Preporučuje se šaputanje uz tihu muziku u kafani da ne čuje Soj.

још само две недеље маски и затварања готово.. само привремено..... 

Подели на овим сајтовима

Ево га један из струке професор имунологије, вирусологије и микробиологије:

• Свиђа ми се 1

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

А ево и других окупљених из струке, тачније доктора и научника из 30 држава који су почели да причају чињенице у вези вакцина:

DOCTORS4COVIDETHICS.ORG

Covid-19 vaccines are exposing populations to serious, unnecessary and unjustified medical risks.

DOCTORS4COVIDETHICS.ORG

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

7896634:)) :coolio: :smeh1: :0205_whistling: confused1

During another softball interview on MSNBC, Fauci repeated his claim to being the supreme authority on the pandemic, suggesting that anyone who questions what he says is being “painfully ridiculous”.

“If you are trying to get at me as a public health official and a scientist, you’re really attacking, not only Dr. Anthony Fauci, you are attacking science,” Fauci proclaimed, referring to himself in the third person.

(DAILY CALLER OBTAINED) - RMC and JDJ Letter To Fauci Re. WIV

IMG_2883.jpg

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

Напокон, и у Канади су почели доктори да причају о последицама генетских терапија, тј. такозваних вакцина фајзера и модерне, а у Америци то одавно прича познати и врло цењени доктор Питер Мекала: 

WWW.EPARHIJAZT.COM

�озна�и �ек�а�ки ка�диолог д� �и�е� �е�ала (овде погледа��е Ц� овог...

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Avocado рече

Бабић је својим лудачким предикцијама по групи "наука" изгубио сав кредибилитет. Ако он мисли да може неког необразованог да убеди онда има још већи аутизам него што сам мислио.... Само нека ћуте он и екипа, већу штету праве него корист. 

Ово што ради је  preaching to the choir осим нас који се већ слажемо са тиме по тим питањима никог другог не занима шта бабић има да каже нити му било ко верује. 

А штета је велика јер је ово добар текст... само да не лупета лудачким предикцијама вазда  и он и ивковић онај лудак који позива да се хапсе људи који су против маски... 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Иначе, излазе студије локдауна полако, које доносе закључке да локдауни нису уопште успорили ковид, да су тотално бесмислени. 

WWW.WSJ.COM

A new study finds more virus spread inside homes than work places.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, haveaniceday рече

Бабић је својим лудачким предикцијама по групи "наука" изгубио сав кредибилитет. Ако он мисли да може неког необразованог да убеди онда има још већи аутизам него што сам мислио.... Само нека ћуте он и екипа, већу штету праве него корист. 

Ово што ради је  preaching to the choir осим нас који се већ слажемо са тиме по тим питањима никог другог не занима шта бабић има да каже нити му било ко верује. 

А штета је велика јер је ово добар текст... само да не лупета лудачким предикцијама вазда  и он и ивковић онај лудак који позива да се хапсе људи који су против маски... 

Jel to onaj što je odmah pričao da nema šanse da je COVID man made?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...