Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 23 минута, GeniusAtWork рече

Психо се управо обраћа нацији. Од петка до понедељка 24-часовни полицијски час. Али нисам укапирао да ли у читавој земљи или само у Београду.

:((:unbelieveble:brrr

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Од када у петак...? Од 6 увече или...

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Рапсоди рече

Од када у петак...? Од 6 увече или...

Питали су га да појасни. Одлуку где ће се примењивати пол. час и детаље донеће кризни штаб и влада. Вероватно ће почети у петак у 18. И да би он лично волео да се односи на целу Србију, али да то није на њему да одлучи (не ставља ми се смајли овде јер ми се повраћа већ од ове појаве...).

И да постоје врло мале шансе, али није немогуће да се одлука преиспита ако се побољша ситуација до петка.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, GeniusAtWork рече

Питали су га да појасни. Одлуку где ће се примењивати пол. час и детаље донеће кризни штаб и влада. Вероватно ће почети у петак у 18. И да би он лично волео да се односи на целу Србију, али да то није на њему да одлучи (не ставља ми се смајли овде јер ми се повраћа већ од ове појаве...).

И да постоје врло мале шансе, али није немогуће да се одлука преиспита ако се побољша ситуација до петка.

Хвала ти...мука ми је да их слушам и тумачим. Ако будеш имао тачну информацију, молим те објави ....

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Рапсоди рече

Хвала ти...мука ми је да их слушам и тумачим. Ако будеш имао тачну информацију, молим те објави ....

Хоћу, наравно.

Подели на овим сајтовима

I ovaj klovn se zarazio i dalje se izruguje kako mu nije ništa posebno, i nema upalu pluća (koja se dobija tek oko 7 - 10 dana ako se razvije) 

WWW.BBC.COM

The president, who has belittled the risks posed by the virus, took the...

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Добила сам инфо упозорења (небитно од кога )да нам од септембра до априла тек следи хаос, несташице као и  рестрикција струје . Па почните да купујете залихе...и свеће ....:(

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, GeniusAtWork рече

Од петка до понедељка 24-часовни полицијски час

Kladim se u šta hoćeš da ćemo i mi prepisati vaš scenario. Jedino ne mogu tačno reći da li će i kod nas biti posle izbora, ili neposredno posle vas. 
Sve su to ista g***a

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Вилер Текс рече

А како може уопште да се уведе полицијски час ако није проглашено вандредно стање?

EN.WIKIPEDIA.ORG

;) 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Вилер Текс рече

А како може уопште да се уведе полицијски час ако није проглашено вандредно стање?

Je li ovo retoričko pitanje, ili šta!? :scratch_head: 
Nije ti jasno da kriminalci mogu sve što hoće i kako hoće i da nema pravne države. 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, GeniusAtWork рече
EN.WIKIPEDIA.ORG

;) 

Не, озбиљно. Зар је могуће да нико не говори о томе да не може да се увде никакав полицијски час само јер то пар људи и председник желе? Правници, судије, било ко?

Друга ствар, нас воде из крајности у крајност. Од закључавања и претњи смрћу (биће пуна гробља рече једаред Председник) до давања зеленог светла за утакмице, тенсике турнире, концерте, ноћен клубове и опет до поновног закључавања.  Зар није могуће да се нађе нека средина која би се огледала у забрани масовних окупљања, ношењу маски и дистанци?! Овим темпом ће ствари бити само горе, како се мени чини.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...