Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 13 минута, dragisa рече

zapita zašto bi kompanije (proizvoači telefona ili mreže) koje sigurno neće ukoliko ne moraju (čitaj ne vide potencijalni rizik odštetnih zahteva) upozoravale korisnike na štetnost telefona?

Gdje je ovo ima? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, dragisa said:

Ko slepo veruje u objektivnost studija samo nek se zapita zašto bi kompanije (proizvoači telefona ili mreže) koje sigurno neće ukoliko ne moraju (čitaj ne vide potencijalni rizik odštetnih zahteva) upozoravale korisnike na štetnost telefona?

Ne razumem zašto ovo meni pišeš. 

Prvobitno sam reagovala samo na tvoju primedbu kako se niko ozbiljan ne bi usudio da kritikuje autorku, i dala link do teksta u kome se ona i te kako kritikuje, uz napomenula da ih ima još.

Zatim sam primetila da ne razumem šta je u tekstu, sa linka, interpretacija, kada autor taksativno nabraja rečenice/pasuse i, sve sa upućivanjem na reference, objašnjava šta tu ne valja.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ćiriličar said:

Vlada treba da donese uredbu da svuda u svim prodavnicama, kafićima, radnjama, bankama, autobusima, svuda budu postavljeni dopunjujući sprejevi za dezinfekciju ruku...kao po porodilištima što ima.

И да ако се маске већ не деле бесплатно грађанима (као у Чешкој), онда бар да имају симболичну цену. А не 4-5 пута већу него пре епидемије.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, GeniusAtWork рече

И да ако се маске већ не деле бесплатно грађанима (као у Чешкој), онда бар да имају симболичну цену. А не 4-5 пута већу него пре епидемије.

Е баш си ми ти неки бизнисмен:smeh1: А камо је угради се, проценат, монопол, шишање оваца (мала да овде још труру пиши тамо фактуру)

Све је бизнис нажалост....Не будимо наивни.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Вилер Текс рече

Е баш си ми ти неки бизнисмен:smeh1: А камо је угради се, проценат, монопол, шишање оваца (мала да овде још труру пиши тамо фактуру)

Ко је у ФБиХ зарадио 4,2 милиона КМ на респираторима? (ФОТО)

Дневни аваз је у посједу фактуре за 100 респиратора које је резервисала једна друга компанија, која је затражила и потпуни рачун. Они су, према документима, за 100 респиратора исте марке добили одговор да коштају 3,5 милиона долара (6,3 милиона КМ), пише Аваз.

У фактури се наводи да један респиратор - вентилатор кошта 35.000 долара.

WWW.RTRS.TV

Радио Tелевизија Републике Српске, Најновије вијести - Бањалука, Република Српска, БиХ, Србија. На једном мјесту...

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, GeniusAtWork рече

image.thumb.png.f7dbef7ad8be4ec1905f31104cddd322.png

Трослојна маска кошта 65 динара/56 руб,

Иначе терају моду са њима сада....

WWW.WILDBERRIES.RU

респиратор

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Ćiriličar рече

Ко је у ФБиХ зарадио 4,2 милиона КМ на респираторима? (ФОТО)

Дневни аваз је у посједу фактуре за 100 респиратора које је резервисала једна друга компанија, која је затражила и потпуни рачун. Они су, према документима, за 100 респиратора исте марке добили одговор да коштају 3,5 милиона долара (6,3 милиона КМ), пише Аваз.

У фактури се наводи да један респиратор - вентилатор кошта 35.000 долара.

WWW.RTRS.TV

Радио Tелевизија Републике Српске, Најновије вијести - Бањалука, Република Српска, БиХ, Србија. На једном мјесту...

Ови бизнисмени са фактуре и које БС помиње у својој песми Љига су мишићи сваке власти и опозиције. Бојим се да још морамо да пропадамо док се све не ишчисти.

Подели на овим сајтовима

40 minutes ago, Ćiriličar said:

Трослојна маска кошта 65 динара/56 руб,

Овде је 100 дин. у апотеци. Не знам да ли је вишеслојна, не разумем се, ал' ми нешто не делује баш.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, GeniusAtWork рече

Овде је 100 дин. у апотеци. Не знам да ли је вишеслојна, не разумем се, ал' ми нешто не делује баш.

Било је 15 динара почетком марта.  И сад као нема фармацеутске мафије кад се овако лапа у директној продаји. То се зове ратни профитер. Добро није рат али је та категорија.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, GeniusAtWork рече

Štaa 100 dindži? Kod nas je u Bl za tu lovu skoro moguće moguće dobiti pamučnu koju može da se pere. Inače ova hirurška jednokratna je 80 pfeninga ili 40 cca dindži. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Justin Waters рече

Štaa 100 dindži? Kod nas je u Bl za tu lovu skoro moguće moguće dobiti pamučnu koju može da se pere. Inače ova hirurška jednokratna je 80 pfeninga ili 40 cca dindži. 

Памучна је слабија. Кон је причао да је памучна боља него ништа али да на раздаљини мањој од два метра не штити као хируршка.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

On 26.4.2020. at 19:35, Дејан рече

NIsam postavio ovde kao ozbiljan klip, već da se vidi da je svuda manje-više isto ista priča.

Onda to i napises u komentaru posto ljudi ovo uzimaju za ozbiljno.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Н И Н Е рече

Памучна је слабија. Кон је причао да је памучна боља него ништа али да на раздаљини мањој од два метра не штити као хируршка.

PreKONta se on uvijek sad pa malo.

Jednako su neefektivine u pogledu zadržavanja virusa, sigurno s manjom vjerovatnoćom da propuste nego da nemaš nikako. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...