Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 8 часа, Ćiriličar рече

2400 umrlih u Šveden, dok je u Nemčkoj umrlo 6100 ljudi. Dakle, Šveđani su omanuli ovaj put i to mnogo. Umrlo ih skoro polovina kao Nemaca a Nemaca ima 80 milona.

image.thumb.png.9c9bf499679eb38b70c8177ee510e154.png

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, GeniusAtWork рече

Овде је 100 дин. у апотеци. Не знам да ли је вишеслојна, не разумем се, ал' ми нешто не делује баш.

Материјал за израду маски је поскупео 20-30 пута. Колико ко изваћари.

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, obi-wan said:

Opet se porede babe i žabe. Vijetnam je uveo mere zaštite i danas tamo nema umrlih ni novoinficiranih. Šta to dokazuje? 

Uzgred, danas je u Belorusiji bilo čak 919 novoinficiranih. Toliko o njihovim "boljim rezultatima" i pozivanju da neko drugi "uključi mozak"

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, fsa рече

Opet se porede babe i žabe. Vijetnam je uveo mere zaštite i danas tamo nema umrlih a ni novoinficiranih. Šta to dokazuje? 

Uzgred, danas je u Belorusiji bilo čak 919 novoinficiranih. Toliko o njihovim "boljim rezultatima" i pozivanju da neko drugi "uključi mozak"

Mozes ti da zmuris na ocigledno do mile volje. Brojevi su crno-na-belo, i cinjenica je da tamo nema nikakvog vanrednog stanja. To sasvim dovoljno govori vec samo po sebi, a jos kad uporedis kolika je to zemlja prema nama, tek onda cifre vriste na sav glas.

Takodje, a sto si lukavo zaobisao, slika jasno govori sta je njena poenta: poenta je satansko ponasanje nekih ovdasnjih likova, koji se provaljuju megalomanskim ciframa da bi samo sto bolje utvrdili paniku medju ljudima. Tu poentu je ovaj postavljeni podatak narocito lepo istakao.

A vrdanje na ocigledne stvari je vec odavno znak raspoznavanja za mnoge.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@obi-wan Polako, videćemo šta će brojevi reći za mesec - dva. Tako su isto neki likovi postavljali ovo pre mesec dana pokušavajući da dokažu kako je sve ovo sa pandemijom "naduvano":

No photo description available.

Voleo bih da ti nisi jedan od onih koje samo ovako nešto može da natera da se urazume:

Image may contain: 2 people, text that says "Milena Rodić Rusmir Milena Rodić Rusmir 7.apry DA VAS SVIJU POZDRAVIM SE VIRUSA PRIRODA SUNCE IZVOR ZIVOTA,OPUSTITES SE UZIVAJTE PADAJTE PANIKU MNOGIH JA SAM SVAKI DAN NEZ MASKE MI NISTA NIJE RADOSTAN VAM SVIMA ZELIM POZZ SVIMA MA GDE BILI KORONA U MOGUCNOSTI PRIJATTELJIMA DA ODGOVARAM PODRSKA STE MI HVALA Komentiraj Dijeli Komentiraj Dijeli"

Подели на овим сајтовима

@fsa 

Pusti ti te pricice i bacanje prasine u oci. Ja nikad nisam rekao da taj virus "nije nista", ono sto sam postavio ne prica nista o tome, nego koliko su mere sprovedene u Srbiji nenormalne i antiljudske. I koliko, u stvari, stetno deluju na zdravlje, a nimalo korisno.

I bez brige, tu sam ako treba ovo da ponovim xyz puta, na svako vrdanje.

Znaci, jos jedared - slika govori o antiljudskim merama, sprovedenim apsolutno bez ikakve osnove.

Подели на овим сајтовима

@fsa 

I kad si vec tu, uzmi malo prebroj koliko gripovi obavezno odnesu zivota svake godine, nema razloga da zaobilazis ostale na racun ovog jednog.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

@obi-wan Pošto već voliš da upoređuješ države i brojeve predlažem ti da uporediš npr. Grčku i Belorusiju. Možeš i da se informišeš o tome koje mere je preduzela Grčka da bi danas bila tu gde jeste vezano za epidemiju:

NEWS.GTP.GR

GTP Headlines presents a collection of updates for the travel industry concerning the COVID-19 government measures being...

Verovatno su i njihove mere "bez osnove" :0212_rolleyes:

Untitled.png

1.png

Подели на овим сајтовима

Случајно сам налетео на пар статистика, сезонски грип vs. корона. За САД.

2019. је, према подацима CDC, сезонски грип у САД однео између 24-62.000 живота. У периоду од шест месеци, од 1. октобра 2019. до 4. априла ове године.

Вирус короне је за тачно 2 месеца, од првог смртног случаја 29. фебруара до данас, однео скоро 59.000 живота. Уз све мере које тамо постоје да би се успорила епидемија.

Плус је ово далеко од краја, у САД само данас скоро 2.000 нових мртвих...

Подели на овим сајтовима

@obi-wan Neći otvarati veliku polemiku (jopet), slažem se sa tobom u dosta toga oko vlasti, plaženja naroda i to....ali mislim da je istina negde na sredini. Konkretno, nekako razumem ljude u Srbiji, i ovde je steglo, ali ni govora o tako strogim merama - mislim da se uveliko preteralo sa tim - ali nešto ne štima u svemu. Najpre, Vučić je preterao i sigurno je moglo to mekše, ako ništa, makar kao u RSrpskoj. On kao d aiima potrebu da Srbe disciplinuje do krajnjih granica....na stranu sad to.

Mislim da se ovde ništa ne zna. Ponoviću, Rusi su pozatvarali granice sa Kinom odmah! Među prvima su krrrenuli sa opreznim praćenjem stanja (na kao mi, danas potpisi u šoping, sutra zatvor)....dalje, u Srbiju su poslali glavnog generala za ABHO....nije to slučajno....rat je u toku svetskih elita, a labaratorije su svuda oko Rusije koje finasiraju Ameri, neke elite. U Kini je borba Sija i njihovih globalista, u Rusiji imaš borbu Putina i njihovih globalista...mi smo kolnija i ma št amislili Vučiću nije lako....na stranu preterivanja, mislim da je on dobio signal od nekoga da stvar nije z apotcenu...nije stvar z apotcenu....grip je grip, ali rode, još niko živ pojma nema šta je ovo....sve su to samo trabunjanja a glavni virusolozi se ne slažu....drugo, ako je vidus "prerađen", samo Bog zna kako će mutirati i na šta će sve izaći....ovo je kađa u kojoj ima svakavih i svačijih zaćina.

Kako vreme ide sve je više naznaka da je ovo neko napravio, ako je tako onda je ovo biološki rat, voljan ili nevoljan....a to je već opaka stvar....i klizav teren pogodan za manipulacije svih vrsta...šta radi glavni ruski general za ABHO u Srbiji? J ane verujem da nas Rusi toliko vole....

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...