Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 22 минута, Јанко рече

Неће ти бити тешко, 1,5 мин по тексту.

Уосталом, могао си толике православне и католичке теологе да ишчиташ гледе причешћа, а не можеш једног проту у пет редова...

Опрости ал баш ме мрзи

Подели на овим сајтовима

@GeniusAtWork 

Nisam do detalja, sem površno, uzeo u obzir tamo brutalnost mera, tek iz komentara. Ponoviću da sam skroz nevučievac (mada nema mnogo alterantive), najbliskiji su mi stavovi Radulovića jer to su iskustva zemalja poput Kanade, Švedske i to., mada nikom ne verujem jer smo kolnija...), mislim da Vučić kopirao kineski model i da je zato to tako. Na stranu sad politikanstvo.

Rekao je da će biti sve kako Kinezi kažu, a Kinezi su bili brutalni. E sad, trebali bi ovi koji sve to prate detaljno da malo prosurfaju i vide kako su Kinezi to radili i uprediti sa Srbijom.

Moramo priznati jedno da je smtnost mala u odnosu na mnoge (nije mala, svaki život je dragocen). I drugo, ne pratim, ne znam poredjenja sa tzv. regionom (ex Ju resbuLjik) kakve mere imaju i kakva je smrtnost/obolelost.

Možda je neko izneo, ali to bi bilo neko relano pokazateljstvo stanja, a to sa Kinezima...pa naš precednik je naj u svemu, verovatno oće i tu da bude.

Uzgred ova antivučić histerija koja potcenjuje epidemiju/pandemiju u koj ljudi umiru i stavlja se iznad Crkve i Crkava po nekoj revnosti je...pa isto ko i Vučič...samo na drugu stranu.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дејан рече

Аха, значи хоћеш рећи да нас Вучић држи у изолацији да би га ми више волели?

Претпостављам да Кисићка то онда подржава како би је сваки дан гледали на телевизији како би видели колико је лепа, а Кон све ово ради да би гледали његове клипове где свира гитару и дивили се како лепо пева?

To mozes da pitas nas neke koji mislimo glavom, ali masu onih koji ga i dalje klikcu i za mnogo gore od ovoga - nema sta da pitas.
Za njih je on sad - na penal - ispao spasilac.

Pitanje je samo koliko je jos stvarno ostalo takvih. Mozda ih posle ovoga bude manje nego pre.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Јанко рече

Па шта МИСЛИШ? Немаш мишљење? Плашиш се да мислиш? `Ајде, не боли... Ево, смисли оправдање онако хришћански, не мора да буде истина. Прихватам, само да видим КАКО оправдати и одбранити неодбрањиво? 

Кроз онај одговор да би нервирао тебе и Обија, једна могућнос је просто може му се.

Не мисли се ту на вас двојицу, већ генерално на сваког коме се не може.

Друга могућност је да се све спроводи по мерама како треба да се спроводи, можда га тестирају па су шансе за заразу мале.

Трежа могућност је ако ми можемо у продавницу, а медицинско особље након смене иде својој кући , може и он да се шета.

Ето, имам пар одговора.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

To mozes da pitas nas neke koji mislimo glavom, ali masu onih koji ga i dalje klikcu i za mnogo gore od ovoga - nema sta da pitas.
Za njih je on sad - na penal - ispao spasilac.

Pitanje je samo koliko je jos stvarno ostalo takvih. Mozda ih posle ovoga bude manje nego pre.

И на крају сам ја тај који клевеће и понижава друге људе...

Подели на овим сајтовима

САНУ се огласио поводом молбе Синода СПЦ да се прекине полицијски час током васкршње литургије

RS.SPUTNIKNEWS.COM

Извршни одбор Српске академије наука и уметности (САНУ) саопштио је да поштује Синод Српске православне цркве и...

(Okle vas sada?)

Подели на овим сајтовима

Ако се тако може рећи све до једно 250-300 смртност је мала, будући да је оне године од свињског грипа код нас преминуло око 150-200 људи.

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Дејан рече

Ja ovde kod mene znam masu takvih ljudi. To bi bilo iskustvo iz prve ruke.
I sto je najace - oni se uopste ne stide svoje zaslepljenosti, nego se jos i dice time.

Ne verujes? Primer.

Zena 60-tak godina iz moga komsiluka. Jos pretprosle godine bila neka emisija, gde je precednik odgovarao nekom tamo liku na pitanja, i navodno ga pokopao. I sad, taj lik je postavio i neka pitanja koja su ostala bez odgovora.

Ja se dan posle toga zadesim u toj kuci, da nesto pitam, i ona mi kaze: "jesi video kako je AV juce onome REK`O!!!"

Meni nikako nije do razgovora o tome, ali se setim tih par neodgovorenih pitanja, i kazem onako lakonski: "pa ne bi rek`o, sta je sa tim-i-tim"?

Ona u 5-6 sekundi zanemi i ukoci se (brisala je neki tanjir), i cim se malo pribrala, odgovara: "Al` mu je REK`O!!!!!!!"

...

Sta uopste mozes da razgovaras sa takvim ljudima? Kako do njih ikad moze da dopre bilo koji argument? Oni se upecaju na pricu i galamu, i drugo ih jednostavno ne zanima. A takvih u mom okruzenju znam bas povelik broj.

Iskustvo iz prve ruke brate, nista drugo.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Дејан рече

A nas ovde, u svakom slucaju, jesi oklevetao. I to zestoko.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, obi-wan рече

Sta uopste mozes da razgovaras sa takvim ljudima?

пре 19 минута, obi-wan рече

Ja ovde kod mene znam masu takvih ljudi. To bi bilo iskustvo iz prve ruke.
I sto je najace - oni se uopste ne stide svoje zaslepljenosti, nego se jos i dice time.

Ne verujes? Primer.

Zena 60-tak godina iz moga komsiluka. Jos pretprosle godine bila neka emisija, gde je precednik odgovarao nekom tamo liku na pitanja, i navodno ga pokopao. I sad, taj lik je postavio i neka pitanja koja su ostala bez odgovora.

Ja se dan posle toga zadesim u toj kuci, da nesto pitam, i ona mi kaze: "jesi video kako je AV juce onome REK`O!!!"

Meni nikako nije do razgovora o tome, ali se setim tih par neodgovorenih pitanja, i kazem onako lakonski: "pa ne bi rek`o, sta je sa tim-i-tim"?

Ona u 5-6 sekundi zanemi i ukoci se (brisala je neki tanjir), i cim se malo pribrala, odgovara: "Al` mu je REK`O!!!!!!!"

...

Sta uopste mozes da razgovaras sa takvim ljudima? Kako do njih ikad moze da dopre bilo koji argument? Oni se upecaju na pricu i galamu, i drugo ih jednostavno ne zanima. A takvih u mom okruzenju znam bas povelik broj.

Iskustvo iz prve ruke brate, nista drugo.

Па ето, благо нама што имамо тебе.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Дејан рече

Па ето, благо нама што имамо тебе.

I masu ostalih sto misle kao ja.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Дејан рече

Значи, имамо сукоб две масе

Sta god da je, ja odo` da rucam. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...